TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:56:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povreda lista  (Pročitano 4630 puta)
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Novembar 18, 2015, 05:01:17 posle podne »

Pozdrav doktore, evo mene opet, nazalost :)

Povredio sam list na fudbalu, tj povredio me sopstveni igrac, zakacio me petom ili kramponom, ne znam ni sam, udarac sam dobio u gornju desnu stranu lista, odnosno spoljnu, na desnoj nozi. Udarac je bio jak i ostar,tako da nisam mogao da nastavim nego sam prekinuo, kad sam dosao kuci stavio sam led i namazao lioton, medjutim vec sutradan nisam mogao da hodam, tj mogao sam ali jakooo tesko. To je drzalo 2,3 dana, u medjuvremenu je taj deo noge netako, i pojavila se modrica, koje je relativno brza nestala, izmenjala je par boja i povukla se. Na tom mestu trenutno osetim mali bol na dodir.

Problem nije to, problem je sto me boli na dnu lista, znaci sam kraj misica (gledano odzgo na dole), bas taj obod misica, boli na dodir, osetim i kada se krecem, ne mogu ni na prste potpuno da se podignem jer tu jako zateze. Ne secam se da sam tu osecao bol prilikom udarca ali od tada kao da se bol bio prosiorio na jos neke delove misica, konkretno sad na taj. Mazem lioton i dalje i stavljam led opet. Danas je tacno 14 dana kako mi se to desilo, situacija je bolja jer hodam normalno,mogu i da potrcim lagano, nemam modrice ni otoka, ali osetim na tom mestu ostar bol tj zatezanje, pece i ako pokusam da istegnem. Mogu da stegnem list kao i na levoj nozi. Cak mogu i cucanj da radim bez bola (radio). Preskocio sam trening nogu i ledja posle toga, ali sam posle 7,8 dana radio mrtvo dizanje i cucanj kad sam osetio da mogu da ih radim bez bola, ali izgleda sam tu pogresio. Sta mi savetujes?
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 17 upita.