TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:57:47 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u ledjima  (Pročitano 2659 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Novembar 24, 2015, 10:49:35 posle podne »

da li je pojasni bol duž rebara od kičme prema napred ili pozadi u ledjima?
da li se pojačava pri udahu?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Novembar 24, 2015, 10:31:25 posle podne »

Pozdrav Nikola,
da li radiš istezanje redovno posle treninga ili uopšte?
(istezanje ledja, zadnje lože?)
Sačuvana
nikola1970
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Novembar 23, 2015, 09:24:48 pre podne »

Pozdrav ljudi, imam od pre par dana problem sa ledjima.

Problem se desio kada se radio ramena, uzeo krug od 20kg i sa obe ruke ga dizao ispred sebe. Tokom tih pokreta rade mi i ledja poprilicno. Kada sam zavrsio seriju, dok sam odmarao, osetio sam kao da me je žignulo na sredini ledja, i koliko sam mogao da osetim, mislim da je bio ovaj ledji mišić koji ide uz celu kičmu. To me je žignulo ali posle toga ništa, nije bilo bola do sutra ujutru kada sam počeo da osećam ali nije bilo strašno.

Tog istog dana nakon posla (sedim u stolici 8h) kada sam ustao osetio sam jači bol, ali sve je bilo u nekoj prohvatljivoj granici pa sam to isto veče otišao u teretanu i bio u mogićnosti da radim kardio (nordijsko trčanje).

Sutradan, sad kad je bila slava u subotu, bol je bio isti kao i dan pre toga, ništa preterano, podvučem se pod sto da nešto namestim i tu nastaje pakao. Nekako ustanem bol postane ogroman. Nakon toga sam morao do Ušća da odem nešto da kupim i ni sam ne znam kako sam uspeo, jedva sam hodao od bolova, u busu jedva sedeo na sedištu, nisam mogao ni duboko da udahnem kako treba od bolova.

Kada sam došao kući, devojka me izmasirala sa onim zelenim "konjskom" gelom, i nakon nekoliko sati me je baš popustilo, i to veče mi je bilo bez problema, bolovi skoro da su nestali, nisam imao neke smetnje.

U nedelju su bolovi bili isti, kao i danas, nitšta preterano ali smeta. E sad ne znam da li sam istegao mišić ili sam ne daj bože povredio kičmu nešto, ali kad me zaboli, bol se raširi od sredine kičme pa sve do kraja rebara u tom delu. Taj bol osećam samo pri pokretima odreĂ°enim, ne boli konstantno, npr recimo boli me kada glavu pomeram na dole, kada hoću stojeći na primer da pogledam u patike dole ili u svoj stomak, tada osećam popriličan bol.

Ako neko stručan može da pomogne, dobrodošao je svaki savet. :)
« Poslednja izmena: Novembar 23, 2015, 09:34:59 pre podne od strane nikola1970 » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.115 sekundi sa 18 upita.