TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:36:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: izrada plana i programa treninga  (Pročitano 2937 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Decembar 19, 2015, 12:19:13 pre podne »

Predlažem ti da za početak počneš da radiš po programu koji sam napisao u biltenu dok se malo privikneš na trening. A kada budeš malo ušla u trening onda bih ga malo izmenio ili dopunio još nekim vežbama.
Link do biltena sam ti poslao danas u poruci :)
Sačuvana
senkaveka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Decembar 17, 2015, 04:58:49 posle podne »

znam , naravno. nema prestanka.
eto, nisam ni trebala da prestajem, jer kazem - bila sam vec na nekom nivou .. i prvenstvo i tako to ...
ali dobro , sad znam :)

Sačuvana
Senka
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Decembar 17, 2015, 04:52:19 posle podne »

Po pitanju slika, dobro izgledas ti i sad ali moze to bolje tako da ima tu posla oko treninga i ishrane.
Sačuvana
senkaveka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Decembar 17, 2015, 04:45:08 posle podne »

ok super , hvala vam !
Sačuvana
Senka
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Decembar 17, 2015, 04:37:16 posle podne »

Moj predlog je da ubacis 4x teretanu + 2x kardio od 45min-sat vremena. Sto se tice preporuke oko izbora vezbi napisacu ti malo kasnije jer sam sad u nekoj guzvi pa mi je nezgodno da pisem duze postove a mozda i neko od kolega u medjuvremenu napise.
Sačuvana
senkaveka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Decembar 17, 2015, 04:32:16 posle podne »

pa svaki dan ...
Sačuvana
Senka
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Decembar 17, 2015, 04:31:51 posle podne »

Koliko puta nedeljno si u mogucnoati da treniras ?
Sačuvana
senkaveka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Decembar 17, 2015, 04:28:19 posle podne »

once upon a time

ali sticu ja tamo opet  :o
Sačuvana
Senka
senkaveka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 17, 2015, 04:25:20 posle podne »

pa inace i nisam radila pre treninga, kazem to sad sad krenula .. pa sad uzela da uradim svega pomalo , da se "podsetim" ili kako da kazem ...

evo sad trenutno :(
kao testo , nije najgore ali postavicu kako je bilo nekad

btw, uvek sam imala malo jace noge i zadnjicu i to mi uopste ne smeta - I like it that way ! znaci nikakvo skidanje naslaga i te fore, sagorevaci ... imala sam i sa tim iskustva ..

normalno da treba da se sredi ovo , ali mislim da se vidi sta i kako
Sačuvana
Senka
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Decembar 17, 2015, 04:18:03 posle podne »

Ja bih ti predlozio da ne radis kardio pre treninga vec da ga odvojis od treninga sa tegovima ili eventualno da ga odradis na kraju treninga sa tegovima.
Sačuvana
senkaveka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Decembar 17, 2015, 04:12:23 posle podne »

postavicu neku sliku eto cisto radi pregleda ... ako neko postavi na fb ili nesto slicno ... necu da nastavim ! :)

uglavnom, sto se tice programa - kazem, krenula sam sad od ponedeljka  - posle duuzeg vremena .  (a radila sam sad nesto kao aquaerobic u bazenu, pa neki express fit , ali sve to bez tegova)
a sad u ponedeljak sam presla sve - znaci i gornji i donji deo tela - prvo cardio , onaj steper nekih 15min ...
i onda sam presla sve vezbe, eto cisto radi nekog "upoznavanja" posle duzeg vremena pauze.
juce sam radila noge , 3x15 sam radila ... cucnjeve , prvo sama sipka, pa ona sa 5kg, i sa 10kg .. pa potisak , prednja, zadnja loza, onda za unutrasnje butine na nekoj spravi (ne znam kako se zove) , pa za bokove, za gluteus ..

eto ..

ali sad npr od sledece nedelje bih htela da krenem da radim nesto konkretno, jer osetim da mogu sto se tice i kilaze ...
Sačuvana
Senka
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Decembar 17, 2015, 03:54:21 posle podne »

Da li vec imas neku ideju po pitanju treninga pa da vidimo sta tu menjati ili ti je potreban konkretan predlog ?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #5 poslato: Decembar 17, 2015, 03:50:01 posle podne »

Pozdrav i od mene...ne radi se o tome da preterujes u necemu vec da ishranu prilagodis potrebama, tj. ciljevima...npr. skidanje masnih naslaga, povecavanje misicne mase...

I kada bi te npr. pitali, koliko imas proteina, hidrata, masti na dnevnom nivou? Kakav bi odgovor bio? Mislim cisto provere radi?  ;)

KNOW YOUR NUMBERS...dakle, barem okvirno moras znati koliko cega imas na meniju...mada sam siguran da si dobro upoznata sa upotrebnom vrednoscu namirnica...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/plan-ishrane-za-poetnike.html

Po pitanju nutritivne vrednosti namirnica...preporuka za odličan sajt( za svaku namirnicu, do detalja, od proteina, hidrata, masti, vlakana, do vitamina i minerala)... http://nutritiondata.self.com/

Kako ti izgledaju treninzi sa opterecenjem? Koliko misicnih partija odradis po treningu? Koliko puta treniras nedeljno? Pregled vezbi po misicnim partijama? Broj serija po vezbi? Pauze izmedju serija? Broj ponavljanja po seriji? Povecavas opterecenje u svakoj narednoj seriji( piramidalno)? Duzina trajanja treninga?

Radis li kardio? Pratis li puls? Trajanje kardio treninga? Radis ga posle treninga sa opterecenjem? Koliko puta nedeljno?

EDIT...nadam se da je zdravstveno sve ok? Radila si skorije lab. pregled krvi i urina? Ekg? Anemija? Neke povrede? Pijes neke lekove? Hormonski sve ok? Ciklusi redovni?
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2015, 03:56:27 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 17, 2015, 03:44:26 posle podne »

E molim sve dame da postave slike bez garderobe da bi procenili pravo stanje i dali realan savt. Hvala 😂

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sačuvana
senkaveka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 17, 2015, 02:40:15 posle podne »

173cm visoka , 60kg , 24godine

sto se tice ishrane - ranije sam bila u fazi da merim i te fore ali to sad ne radim niti zelim da radim ... studiram inace nutricionizam i stvarno ne bih da ulazim u to :D

pazim sta jedem, nije da preterujem u necemu ..

E sad npr - ujutru , pre podne pojedem nesto tipa jogurt, ovsena kasa, neko voce ..
Sad sam imala dorucak - meso govedje + krompir

uvece isto pazim da to bude nesto tipa sir , jogurt ...

planiram da uzmem i neki protein - imala sam ranije Scitec ili kako se vec pise ..
Sačuvana
Senka
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 17 upita.