TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403369 Teme od strane 25061 Članovi Poslednji član: Mikelele

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 07, 2025, 03:01:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako dozivljavate tu spravu - BIKE?  (Pročitano 29037 puta)
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #34 poslato: Jun 12, 2007, 09:45:04 posle podne »

Ja sam bash planirao da uzmem "sat" ;D ali nikako ... Moracu uskoro .
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
HH75
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Jun 12, 2007, 08:31:41 posle podne »

Ja sam tokom prošle godine merila preðene kilometre. tako da sam za par meseci letnjeg perioda prešla takoðe nešto oko 2000km. Sad mi se pokvario "merač"  ???,a nikako da odem da kupim drugi.
Sačuvana
Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents.
kum
Gost
« Odgovor #32 poslato: Jun 12, 2007, 10:15:50 pre podne »

trenutno ne vozim bajk...mislim moj se raspao pa gledam da li da ga popravljam ili da uzmem novi...nisam pametan

nego imam jednog drugara koji ide samnom u teretanu, znaci ljudi njega kada nema u teretani zna se da je na bajku, uzeo prosle godine bajk i za prva 3 meseca presao 2500km  :o :-\ stvarno lud covek...i dan danas vozi samo sto nisam odavno gledao koliko je presao...
Sačuvana
HH75
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Jun 12, 2007, 08:09:00 pre podne »

Vozim bicikl dosta, tj trudim se da ga vozim redovno. Uglavnom su to "duži" putevi (npr BGD - NS i nazad  ;) )
Meni je savršen osećaj voziti bicikl, imam osećaj slobode.  ;D
Sačuvana
Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents.
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #30 poslato: Jun 06, 2007, 11:12:09 posle podne »

Ehehehe ja bash planiram da idem do babe u selo bajsom nesto vishe od 80km ...
Samo jos par stvari da sredim na njemu da mi ne "crkne" u putu ;D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Jun 06, 2007, 05:13:47 posle podne »

ja bas pre neki dan zaglavio na bajsu 7 sati ,isao sam od resnika do kamenoloma pa onda ka avali, spustio se do jezera, i odatle do ade, napravio 2 kruga i vratio se kuci otisao posle do teretane i odradio noge  :o  ... ja iz krajnosti u krajnost, kad ne treniram samo lezim ali zato kada treniram to je smrt...

...inace skoro svaki dan vozim do 2 sata, bas juce sam po onom nevremenu iskis'o ko mis na avali mogo je i neki grom da me zvekne...
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #28 poslato: Jun 06, 2007, 04:58:36 posle podne »

Ja se sad ne skidam sa bajsa.
Uskoro cu otici malo na frushku goru da slikam neke lepote koje sam video na maratonu :)
Sačuvana
Ivo Andrić

DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #27 poslato: Jun 06, 2007, 01:58:25 posle podne »

Kasno palim...  ;D

Ono što me najviše prečava da vozim bajs su nepregledne ulice u kraju, kao i extremna valovitost istog... Ali preko leta stavim bajs na auto, pa pravac Ada...  8)
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
maja
Gost
« Odgovor #26 poslato: Jun 06, 2007, 08:03:54 pre podne »

Vožnja bicikla je super stvar, nažalost, ja je lično ne upražnjavam često...
Neka od istraživanja su došla do zaključka, da ukoliko se vožnja bicikla upražnjava na kratkim relacijama 4 puta nedeljno, tokom 6 nedelja, fitnes sposobnosti se popravljaju za 20%.

Gojaznim osobama se često pre preporučuje nego džoging, jer  prilikom vožnje bicikla koštano-zglobni sistem stopala, kolena i kičme, kao i zglobne hrskavice, tetive i veze  su izložene manjem opterećenju nego prilikom trčanja.
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Januar 04, 2007, 03:00:18 posle podne »

Ja sam cuo nesto za Merida bajkove,samo sad ne mogu da se setim u kom kontekstu  :) Ne verujem da su govorili da je djubre.
Sačuvana
beli
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Januar 04, 2007, 12:34:56 posle podne »

Raspitivao sam se za te polovne,neki decko iz Fanatika mi je ponudio za 300 evrica polovan "merida" bajk,kaze da je to ful bike i da je "profi",sad jel zna neko kakav je taj merida jel to dobra marka?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Januar 03, 2007, 05:10:28 posle podne »

Beli.. moja preporuka ti je da kupiš dobar second hand bike umesto novog za tu lovu... samo se dobro raspitaj prelgedaj bajk i biće ok.. tako bar radi momci koje poznajem a ozbiljnije voze bajkove
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #22 poslato: Januar 02, 2007, 10:00:52 posle podne »

ja sam uzeo bajs za 8000 i lepo radi samo sto su kocnice otisle ali i brzine pukle ali to je iskljucivo do mene i pijanih drugara  >:( .
Ja sam ga uzeo tamo preko puta Dnevnika ... nije fanatik nego neki drugi ... i lepo radi samo jbg .. desilo se taj problem ;D
Sačuvana
Ivo Andrić

beli
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Januar 02, 2007, 09:36:24 posle podne »

Gde moze da se nabavi dobar bike,kontam da kupim delove pa da ga sam sastavim?
uzeo moj cale pre par godina neki partizanov bike krsina teska i neudobna iskrivim se sav i to ono do limanske pijace i nazad  :P
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Decembar 22, 2006, 07:57:21 posle podne »

Svaka čast :)
Bajking svih vrsta jeste sjajan sport.. i uvek podržavam takve "kreativne" sportove od pukog dizanja tegova.. naravno svaka čast svima :) Cenim trud U svakom pogledu :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.06 sekundi sa 13 upita.