TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399869 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 08:40:32 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Hard Way To Be Fit  (Pročitano 8132 puta)
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 07, 2016, 08:30:56 pre podne »

де ћеш анимал катс ниси ни почео тренирати честито?! 2 кг на твоју килажу је ништа, то немој рачунати да си било шта изгубио... ја некад варирам у килажи 2-3 кг за један дан, зависно од тренинга или исхране тај дан, а имам 20кг мање од тебе.

Прво исхрана, па правилан тренинг са теговима који разумеш, па онда кардио, па тек кад ту скинеш 10-15кг убацујеш катс да среже још 4-5кг...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stef
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 07, 2016, 07:57:33 pre podne »

Verovatno da ne tripujes...cuts razdrma coveka lepo...samo gutanje 9 tableta te razbudi ako nista drugo :-)
Pitanje...zasto dorucak UH bez proteina ako je primarni cilj smrsati? :/
Sačuvana
HardWayToBeFit
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Mart 07, 2016, 07:09:37 pre podne »

Evo malo da update status dok ne izadje prvi klip.
5:20 ustajanje , 5:30 doza AC i odma nakon toga dorucak potopljenje zitatice preko noci. Mozda ja tripujem ali osecam se malo budnije i aktivnije nego bez AC , ne sedi mi se uopste. Neki osecaj kako pred trening kad vam se mnogo trenira.
Sačuvana
HardWayToBeFit
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 03, 2016, 11:16:04 posle podne »

Pozdrav dobri ljudi.
Kao sto ime ovog Topic-a i kao sto moje ime kaze radi se o gubitku suvisnih kilograma. :)
Citao sam dosta clanaka ovde i sto se tice ishrane i treninga i preparata ama bukvalno sam prostudirao sve kako vas ne bi davio suvisnim pitanjima a na koje sam na ovom forumu nasao odgovore.
Dosao sam ovde da dokazem svima koji ne veruju u sebe da mogu da dodju do cilja pa makar taj cilj bio iza kineskog zida.
Moja trenutna visina je 191cm , tezina 121 kg , sto je za moju visinu previse. Ne osecam se prijatno ni malo , smeta mi stomak , ne volim da kupujem odecu zato sto ne mogu da nadjem broj za sebe. . . E pa tome je dosao kraj. U treningu sam vec 3 meseca , tad sam imao 123 kg :-) skino sam tih 2 kg ali sam jeo sve! Bukvalno nisam pazio. . Da ne duzim. Sve sto se tice moje ishrane , sagorevaca ( AC ) , treninga , osecanja , raspolozenja , svega sto ce me snaci u narednom periodu snimacu kamerom i kaciti na YT kanal koji cu naknadno objaviti ovde ako zelite da budete moja podrska i ako zelite da mi date neki savet... Opsirnije o svemu u prvom klipu. :)

Unapred hvala, zivi bili!

Dises - Mozes!
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.344 sekundi sa 18 upita.