TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 357311 Teme od strane 24553 Članovi Poslednji član: Jocabetoven

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 07, 2019, 10:25:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Priprema mesa, recepti  (Pročitano 2381 puta)
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #16 poslato: Jun 23, 2016, 06:06:57 pre podne »

Collossus, koristim već 4 godine takvu pećnicu. Ovo mi je druga doduše, kod prve je pregoreo grejač posle 2 godine otprilike. A valjda baš zato što je koristim svakodnevno ne obraćam pažnju na naziv.  :P
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 239

« Odgovor #15 poslato: Jun 23, 2016, 12:58:54 pre podne »

Pa brate jel ti to koristis svaki dan? zar ne pise na njoj koja je marka :D?
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #14 poslato: Jun 22, 2016, 06:29:59 pre podne »

Ja iskreno zaboravio koja je marka, imaš u winwinu sad na popustu je 4500. Stavim odrezak ili burger, začin, 175 C na 15 minuta, kad završi isključi se sama, ne moram da pazim na meso. Lako se pere i održava.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 239

« Odgovor #13 poslato: Jun 21, 2016, 05:29:25 posle podne »

koje imate te konvencionalne pećnice???
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #12 poslato: Jun 17, 2016, 12:26:58 posle podne »

Sta fali na rostilju?
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #11 poslato: Jun 16, 2016, 04:19:36 posle podne »

Ja menjam zacine konstantno, nacin spremanja, dodatke bez kalorija, cak i salatu kad promenim drugaciji mi obrok bude :)

Glad je najbolji začin :)

Sta znam, ja se uvek trudim da ne budem gladan na dijeti, kako god to zvucalo. Menjam sve sto mogu, pravim raznorazne djakonije, tj kad imam vremena i bude mi zanimljivijue, zavaram mozak :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #10 poslato: Jun 16, 2016, 01:05:31 posle podne »

Ja menjam zacine konstantno, nacin spremanja, dodatke bez kalorija, cak i salatu kad promenim drugaciji mi obrok bude :)

Glad je najbolji začin :)
Bravo!
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #9 poslato: Jun 16, 2016, 10:44:59 pre podne »

To je dobro ko ima uslova i volje. Meni je jednolicno dugo godina, kao i vecini verujem.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #8 poslato: Jun 16, 2016, 10:43:57 pre podne »

Ja menjam zacine konstantno, nacin spremanja, dodatke bez kalorija, cak i salatu kad promenim drugaciji mi obrok bude :)
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #7 poslato: Jun 16, 2016, 10:40:25 pre podne »

Pa svi koji duze treniraju zbog navike pocnu da se vode time. Cista navika, da vidim ko bi pre jeo kuvano meso umesto pice, palacinaka, bureka, rostilja da su im iste nutritivne vrednosti. Verovatno promil ljudstva na svetu, mozda i manje.

Tako se i ja kao tesim ukusne mi ovsene, riba sa zacinom, ovo ono, a ustvari jedem samo zbog napretka, a ne uzitka, da ne treniram, ne bi to pogledao ;D
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8687


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #6 poslato: Jun 16, 2016, 10:27:59 pre podne »

...bas ne znam kako najlakse da ga spremim a da bude ukusno...

Šta god spremim, ništa mi nije ukusno. Ne jedemo zbog ukusa, nismo deca...

Hm, sa vremenom sam poceo da se rukovodim parolom, jedem da bih ziveo...a ne zivim da bih jeo "ukusno"...

Nutritivno odrastanje...mada kad pronadjemo "ukus" i u ovesnim sa vodom na pravom smo putu...a tek kuvano pilece belo...njam, njam  ;)
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #5 poslato: Jun 16, 2016, 10:13:28 pre podne »

Ulje + tiganj i da bude res ;D Kakvo crno kuvanje ;D
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 239

« Odgovor #4 poslato: Jun 16, 2016, 12:04:21 pre podne »

ma meni piletina i ne pravi toliki problen, ali crveno meso, svinjetina i govedina bas ne znam kako najlakse da ga spremim a da bude ukusno, a kad ga kuvam u vodi jako mi neukusno sve zapada za zube kao gumu da jedem
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #3 poslato: Jun 08, 2016, 09:16:26 pre podne »

Ja pečem meso u onoj halogenskoj (konvencionalnoj pećnici). Samo pospem začin koji želim (Kotanji, BAG, doneo sam i iz Norveške Kajun i neke njihove lokalne), 175 C, 15 minuta i kraj.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11628


« Odgovor #2 poslato: Jun 07, 2016, 06:33:41 posle podne »

Ja iskreno ne volim komplikovanja po pitanju pripreme hrane, ili u tigranju sa malo ulja ili samo ubacim zajedno sa krompirom u kesu za pečenje :)
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.132 sekundi sa 17 upita.