TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 03:07:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Muzika  (Pročitano 69242 puta)
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #196 poslato: Mart 19, 2007, 07:33:19 posle podne »

Istina je da on to radi sbog popularnosti i para ali ima tu jos nekih bitnih elemenata,e sad ja samo ne znam da li je on u tome zbog ovoga sto sam naveo ili je on sto bi rekli Testament . . . true beliver.
Sačuvana
Been constantly so frustrated i've moved mountains with less ! When i channel my hate to productive i don't find it hard to impress !!!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #195 poslato: Mart 19, 2007, 03:13:20 posle podne »

I sto se mensona tice,nit volim njega nit njegovu muziku,ali gledao sam par puta kad covek prica,inteligentniji i pronicljiviji je od mnogih.I sto sam kaze,to je zbog para
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #194 poslato: Mart 19, 2007, 10:32:14 pre podne »

To su sve mali ili veliki skandali samo da bi mediji imali o cemu da komentarisu,a istovremeno popularnost raste.Jes' tuzno sto se ljudi vise loze na Mansona zato sto lici na govno nego na neki normalan bend sa kvalitetnom muzikom i normalnim ponasanjem i izgledom.Pa ko se prima na to stvarno je "siroma' u glavu" sto rece gavranac...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #193 poslato: Mart 19, 2007, 02:56:03 pre podne »

Kakvo bre crno hriscanstvo i satanizam,sto sve mora da ima neku religijsku vezu majku mu???Jedini bog u koga ja verujem je keva priroda!Da ne pocinjem sad o hrishcanstvu i crkvi koja je toliko iskvarila ucenje da je to strasno.Za mene je hriscanstvo deo kulture i obicaja,kao sto oni bantu crnci skacu bandzi i ljosnu o zemlju da bi zadivili bogove...

E da se na metal vratim,apsolutno ne razumem drekavce tipa canibal corpse ili cradle of filth,to je fora za klince koji se pale na takve gluposti,kao oni su demoni i sranja....
A tekstovi pesama,ajoj bre,kakve oni veze imaju sa stvarnoscu????Evo vam proslogodisnji evrovizn pobednici za primer,mislim muza mi se svidja i sve to,ali dali stvarno treba shvatiti tekst pesme devil is a loser kao izjavu da je ovaj lik frontmen djavo a da je satana njegova kucka?????Da ne govorim o mejdenima i the number of the beast i bring your daughter to the slaugter????I u svakoj pesmi cete naci "satanu" ako se trudite da to nadjete,mislim nacicete i nesto vezano za pamelu anderson ako ocete da neki deo teksta bude vezan za nju!MOZDA JE ONA DJAVO????Secam se recimo da su metaliku napali jer kad se pusti pesma fade to black unazad,jedan deo zvuci kao satan nesto nesto.....Verovatno bih nasao vise referenci na satanizam kad bih pustio neku pesmu od cece ili flamingosa unazad....

Ja se izvinjavam,al obicno se raspisem kad se iznerviram...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #192 poslato: Mart 18, 2007, 02:29:36 posle podne »

Sigurno si chuo "Wings for Marie 2", ne znam da li si obratio paznju na tekst - pun je ljubavi i poshtovanja prema njoj, ali ujedno u besa prema onome shto joj se desilo. Zato kazem da nije povezan sa satanizmom, jer oni tako neshto ne bi mogli da napishu, on je samo ogorchen. Imash dobar muzichki ukus, moram da pohvalim.  ;)
Sačuvana
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #191 poslato: Mart 18, 2007, 10:22:43 pre podne »

Znam to u vezi njegove keve i njegove stavove povodom toga.
Sačuvana
Been constantly so frustrated i've moved mountains with less ! When i channel my hate to productive i don't find it hard to impress !!!
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #190 poslato: Mart 17, 2007, 05:45:54 posle podne »

Vala svaka ti je na mjestu.
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #189 poslato: Mart 17, 2007, 12:53:40 posle podne »

Mejnard potiche iz vrlo pobozne porodice i vaspitavan je u duhu hrishcanstva. Stvari krecu naopako kada shvata da njegova majka (Judith iz pesme) kao jdan od najiskrenijih vernika dobar deo svog zivota provodi u invalidskim kolicima i taj paradoks u njemu budi bes prema onome koji je, po njegovom mishljenju odgovoran za njene muke, tachnije nije se sazalio na nju iako ona ni u jednom trenutku ne gubi veru i nadu. Umrla je nakon 10 000 dana, zbog toga se i poslednji album Tool-a tako zove. On jeste besan na Svevishnjeg i vrlo jasno to pokazuje, ali isto tako propagira neka nachela hrishcanstva ne kao deo religije, vec kao vrednosti koje imaju smisla i samo zbog toga bi trebali da ih se pridrzavamo, kao shto su mir, ljubav i razumevanje. Daleko je on od satanizma iako u nekim tekstovima pominje djavola, ali chisto kao bunt.
Sačuvana
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #188 poslato: Mart 17, 2007, 12:20:52 posle podne »

Gavranac ne znam da li cu te razocarati informacijom da frontmen ta dva benda za koje kazes da su ti favoriti je veliki protivnik hriscanstva da li je satanista to vec ne znam ali pogledaj tekst pesme Judith mislim da se tako zove pa ce ti to sve mozda biti malo jasnije,mada bez obzira na sve dobri su bendovi.
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #187 poslato: Mart 17, 2007, 11:46:42 pre podne »

Gavro jesi li isao na Whitesnake , bio je sad na leto , meni je bio extra koncert
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #186 poslato: Mart 17, 2007, 11:35:38 pre podne »

Whitesnake je vrlo do jaja i rado se vracam njihovoj muzici, a Perfect circle i Tool su mi u poslednjih par godina najveci favoriti, jer pored fenomenalne muzike imaju isto toliko fenomenalne tekstove. Samo bolid moze biti satanista i to je to, gomila ljudi kojima fali paznja ili letva u glavi i svako ko propagira satanizam je siroma` u glavu. Muzika ne bi trebala da se spushta tako nisko.
Sačuvana
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Mart 14, 2007, 08:09:53 posle podne »

Ma problem je i u jednom i u drugom.
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #184 poslato: Mart 10, 2007, 07:36:09 posle podne »

to je vec onda problem u slusaocu a ne u muzici i grupi
Sačuvana
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #183 poslato: Mart 10, 2007, 10:26:47 pre podne »

Naravno da ima onih koji glume kao sto ima i onih koji to jesu ali prikrivaju ali bilo to oni ili ne oni to u svojim tekstovima definitivno propagiraju onima koji ih slusaju.
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #182 poslato: Mart 08, 2007, 10:09:42 pre podne »

Ma to je sve gluma,neki se samo malo vise isprimaju  kad su drogirani pa budu satanisti.Znaju oni dobro sta rade,ne bi bili popularni i bogati da su mutavi.Sve je to manipulacija preko medija i sl... mene licno zabole za ´sve to,ja volim da cujem dobru muziku.Jesi slusao tekstove u pesmama Canibal Corpse? Mislis da se bave tim stvarima ti momci?  :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.084 sekundi sa 17 upita.