TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 03:12:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Muzika  (Pročitano 69243 puta)
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #181 poslato: Mart 07, 2007, 06:42:43 posle podne »

I ja sam metalac ali kazem samo da ima stvari koje mi se tu ne dopadaju a Menson je satanista a to sto on kaze da mu je samo to fazon to je cista laz.Trebao bi da dodjes do jos nekih njegovih drugih izjava gde se stvari vide mnogo jasnije.Inace posto duze to slusam i proucavam fenomene vezane za metal mogu vam reci da svi oni a ima ih dosta koji imaju ocigledne veze sa satanizmom to poricu i takoreci prave se blesavi.Rado bih vam navodio ocigledne primere ali nemam sada vremena za to.
Sačuvana
Been constantly so frustrated i've moved mountains with less ! When i channel my hate to productive i don't find it hard to impress !!!
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #180 poslato: Mart 07, 2007, 01:41:20 posle podne »

Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
x frame
Gost
« Odgovor #179 poslato: Mart 07, 2007, 01:31:16 posle podne »

I like  WHITESNAKE .
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #178 poslato: Mart 07, 2007, 12:33:32 posle podne »

al su se vec rasprodale

e jbg...pa nece biti preko 3000 ove ostale...ko ceni RHCP a ima ih mnogo,dace ovu lovu bez problema,ja bih dao.Pre bih na takve stvari trosio pare nego na vikend alkoholisanje u kafani ili novi mobilni ili kreatin i sl.
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: Mart 07, 2007, 12:26:40 posle podne »

Metal je muzichki vrlo kvalitetan i blizak klasi;noj muzici, recimo kao zli brat blizanac.  ;D To je muzika koju ne moze svako da shvati. Medjutim, postoji i ona druga strana koju ja ne kapiram, a to je ono urlanje u mikrofon uz nenormalno brzi ritam, ne prija mi.

Potpisujem
,mnogo mi vise prija da slusam npr. Civil war od Gunsa nego neki grand hit,ukraden od arapa sa nasim prepoznatljivim dens ritmom ubacenim.

inace Metallica S & M je po meni vrhunski koncert,koji cesto slusam iako sam se ohladio od Metallice...Od nivijih rock varijacija mnogo lepo zvuci Coldplay,perfect circle nije los,a glas od Amy iz Evanescence uz solidne gitare i klavir moze da me rasplace.
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #176 poslato: Mart 06, 2007, 08:51:37 posle podne »

al su se vec rasprodale
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: Mart 06, 2007, 08:29:19 posle podne »

Eto,rekoh da nije skupo.
Sačuvana
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #174 poslato: Mart 04, 2007, 01:02:20 posle podne »

Satanizam u metal muzici je  pretezno propagandna patka - Menson koji vazi za najveceg satanistu novijeg doba sam javno kaze da mu je to samo fazon, a na to se pale socijalno neprilagodjeni klinci i po koji umobolnik. Metal je muzichki vrlo kvalitetan i blizak klasi;noj muzici, recimo kao zli brat blizanac.  ;D To je muzika koju ne moze svako da shvati. Medjutim, postoji i ona druga strana koju ja ne kapiram, a to je ono urlanje u mikrofon uz nenormalno brzi ritam, ne prija mi.
Pepersi dolaze pred Indjiju, a karta je za prvih (valjda) 5 000 ljudi oko 2000 din.
Sačuvana
Viktor Becar
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #173 poslato: Mart 04, 2007, 12:18:14 posle podne »

Ne volim ljude koji ne vole metalce, sta vise neki od mojih najboljih drugova su metalci. Naravno ne volim ni ja one robove muzike koji izbeljuju face i oblace se ko pogrebnicii to sve znate sta mislim. Nemam nista protiv tako nekog fazona ali naravno sve umereno. Sto se tice metal muzike slusam sve pesme koje mi se svide, ne pravim razliku medju grupama. postoji jako mnogo preteranih balada na koje padaju sve zenske :-* :-* ;)
Ima i pesama koje dizu  raspolozenje i teraju te da treniras isto kao eye of the macke.
Sačuvana
Peraa84
Gost
« Odgovor #172 poslato: Februar 20, 2007, 09:07:56 posle podne »

jao ja slusam psyhodelic-trance volem sve sem metala! :P :P :P jbg to mi nekako ne prija a u teretani  slusa se obicno haus  i naravno EYE OF THE TIGER :P poz :D
Sačuvana
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #171 poslato: Februar 20, 2007, 09:02:47 posle podne »

Hamerfall je poznat i priznat bend mada ne slusam ih suvise su kad tako moram da kazem pickasti za moj ukus.Sledece svirke u SKC-u ce da budu kanibali i Kreator na leto dolazi.E tu treba otici mada osecam da necu imati pare za Kreator.A za metalce si u pravu to su mahom sve neke nabedjene budale i to je tuga gledati.Najvise slusam metal ali vremenom sam shvatio da bas ne pripadam tu jer je za metal dosta vezan satanizam i vecina metal bendova ga propagira u svojoj muzici i tekstovima pesama a budale se loze na te price neki ulaze u to i onda znamo sta se obicno desava sa njima.Sta reci a ne zaplakati . . .
Sačuvana
Been constantly so frustrated i've moved mountains with less ! When i channel my hate to productive i don't find it hard to impress !!!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #170 poslato: Februar 18, 2007, 08:58:14 posle podne »

ja sam sinoc bio prvi put u skcu,svirao HAMERFALL!! Do jaja je,samo me malo nerviraju ovi metalci otudjeni od zivota...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #169 poslato: Februar 18, 2007, 06:23:02 posle podne »

za peperse kazu da ce biti ulaznica izmedju 30-50 e
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #168 poslato: Februar 17, 2007, 06:10:55 posle podne »

Peperse ne bih propustio,jer ih nisam ni gledao uzivo,a znam da prave najbolje koncerte.
Hmm,koncert metalike u beogradu mi je sasvim sigurno najlepsa stvar koja mi se desila u zadnjih par godina.Jos sam i bio ispred bine 5,6 metara tako da je bio potpun ugodjaj.Nisam siguran da bih opet otisao,mozda za par godina opet.A i nema sanse da dodju u srbiju opet,jednostavno im se ne isplati,previse jeftino bi morali da prodaju karte kod nas...A koliko cujem sprema im se novi album tako da ne verujem da ce da gube vreme kod nas.
Sačuvana
cvorke
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Februar 16, 2007, 01:32:03 posle podne »

Kuci slusam tinu ivanovic,cecu,anu nikolic ...
a u teretani house !!!!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 17 upita.