TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 06:07:10 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: TETOVAZE  (Pročitano 25135 puta)
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Februar 19, 2007, 02:54:37 posle podne »

relativno mala 4x6 ali dosta upadljiva za taj deo tela...lotosov cvetic ali vrlo neobicno uradjen...tribalno ali relisticno....nije budisticki simboln vec oznacava nesto meni blisko...cena se krece od 50 e (meni je uradio drug druga za taj novac, dakle dobila sam popust) mada mi je ribica u egu trazila isto toliko...u sindjelu mi je snezana trazila 110...dakle cene variraju....ako si iz bg mogu na pm da ti posaljem neke adrese i telefone, obavezno vidi na vise mesta da bi mogao da se skontas onako kako zelis i uradis to za pristojnu sumu....
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #69 poslato: Februar 19, 2007, 02:32:33 posle podne »

A sta si uradila ??

Uhhh samo da imam para odmah bi uradio .... koliko si platila i kolika je ?
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Februar 19, 2007, 02:17:59 posle podne »

evo j a  uradila tet iznad pete pre nesto manje od nedelju dana i mogu vam reci da sam se u prvih 5 minuta navikla na njega i da uopste ne boli samo je malo neprijatno i iritirajuce,recimo kao depilacija...eto....
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Januar 05, 2007, 10:04:27 posle podne »

Ma ja kod kineza vishe ni tetovaze ne kupujem otkad su mi uvalili svecice koje ne rade
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #66 poslato: Januar 05, 2007, 08:44:21 posle podne »

ili otidji kod kineza...blok 70 i da ti napisu oni nesto  :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Januar 05, 2007, 07:40:07 posle podne »

Kupish kineski bukvar i ima da birash koje cesh slovo da stavish
Sačuvana
roli
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Januar 05, 2007, 05:04:20 posle podne »

Razmisljam da odradim kineske simbole na podlakticu.Znas li neke simbole?
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #63 poslato: Januar 05, 2007, 04:08:15 posle podne »

ja cu mozda da se tetoviram uskoro ::)
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Januar 05, 2007, 03:50:11 posle podne »

potpuno se slazem da je jaaaaako bitno gde radis jer hepatitis nije bezazlena stvar....
to su uglavnom tinejdzerske ludorije i zato se tako zavrse.....sada def ne bih radila nista....nekako, ljudi te ne shvataju ozbiljno....moj sada bivsi kolega je zbog toga izvadio mindjusu iz uha ato je tako svakodnevna stvar....iako smo mi kreativci ipak je to ozbiljna agencija sa ozbiljnim klijentima...neki od njih imaju preko 50 i ne gledaju blagonaklono na neke stvari.....

to su koliko god nama to bilo normalno ipak ekscentricnosti i zato treba da budu takve da se u nekim oprilikama mogu sakriti,to je stvar vaspitanja....zato sam izvadila minjusu iz nosa a tamo gde je nepristojno da mi se vidi pirsing ili tatoo,svakako necu ici u kupacem.....

ne stidim se svojih izbora, to sam sto sam, pogotovo kad sam bila klinka,radila sam svakakve lude stvari... iako na moru uvek nosim tangice, necu to raditi ako je struktura ostalih kupaca takva da nekom moze biti neprijatno zbog toga....mala deca, stari....
nema to puno veze sa godinama.....djuskacu na dance areni u 6 ujutru i kad budem imala vestacki kuk,daleko bilo....samo stvar kulture.....
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Januar 05, 2007, 03:10:12 posle podne »

Bogami jeste zarazno.Ja probushio jedno uvo, sad me vuce i drugo da bushim koliko mi se svidelo.Obrvu bushim sa 18
Sačuvana
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Januar 05, 2007, 12:24:07 posle podne »

Kad se vec busis onda odes u neko elitno mesto i mozda platis malo skuplje ali znas da ce ti uraditi kako treba i da najverovatnije neces dobiti hepatitis c ili nesto slicno.Radili su neko istrazivanje po srednjim skolama sa ljudima koji imaju pirsing ili tetovazu i kod veeeelikog broja njih su nasli da su zaradili hepatitis c jer jednostavno ti isti su gledali jeftinije da prodju i odu kod nekog idiota koji ih sjebe za citav zivot.
Sačuvana
Been constantly so frustrated i've moved mountains with less ! When i channel my hate to productive i don't find it hard to impress !!!
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Januar 05, 2007, 05:43:33 pre podne »

Ne mora da znaci da je zarazno,znam gomilu ljudi koji imaju po jedan pirsing,ili jedan tatoo...i to dugo vec.Treba imati ukusa,kao i svemu ostalom,Moja devojka ima izbusen jezik,i pupak.I dosta je.Niti treba niti bi bilo lepo da jos ima gomilu u usima,nosu,obrvama,i pitaj boga gde jos,a i ja bih joj licno izbio takvu ideju iz glave :)
Ecipeci svidja mi se tvoja ideja za tatoo,znam otprilike na sta mislis,posebno mi se svidja jer je diskretna,i ne vidi se u svakoj prilici.
A za jezik se ne boj,nije tako strasno,ova moja pada u nesvest kad vidi bubu ili je ubode komarac,a kad je busila jezik pre 4god,nije ni osetila,ali treba voditi racuna o higijeni "alata,radionice i majstora" koji ti busi po telu! :) :P :P
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #58 poslato: Januar 05, 2007, 02:56:26 pre podne »

au
nista bolje od pirsinga pupka  :o
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Januar 05, 2007, 01:24:28 pre podne »

ja pre 2 god pobegla sa stola....uzas sam se bila isprimala.....jako volim zmije...da sad ne objasnjavam zasto i sta mi znace....bla bla bla i htela sm da uradim jednu veoma tanku i diskretnu ali dugu zmijujicu cija bi glavica trebalo da viri na stomaku, deo tela tek malo iz kupaceg sa strane i kraj repa da bude na guzi.... neme pojma da li ste me skontali al nije ni bitno...uglavnom...lik koji je to trebao da mi radi se isprepadao kao ludak, koza mi je jako tanka i nezna na tim mestima i zvao je neka 2 ortaka da se konsultuje i meni je bilo totalno fuj da se krecim pred svima njima i tako...zbrisala sam.....posle se ispostavilo da oko svega toga ima jedna dno morbidna prica tajko da sam skroz heppi sto je tako ispalo.....
imala sam probusen nos kao klinka, kada sam upisala fax bilo mi trulo, izvadila sam...i dalje iimam pirsing u pupku, posle 6 godina stomak mi dekuje cudno bez njega...kao klinka sam se primala da probusim jezik ali mi se drugarica uzas provela sa tim pa sam odustala....
ali sve to je jako zarazno...kada stavite jedan pirsing ili jednu tetovazu uvek hocete jos....i jos....
Sačuvana
beli
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Januar 02, 2007, 09:28:04 posle podne »

Neznate ko su transformersi,uuuuuuuuuuu pa gde ste vi odrasli  :D ???
autoboti i deseptikoni znas oni roboti sto menjaju oblike,...ma nemogu vise Ognjene objasni ljudima ko su transformersi  ;D Stvarno imas sve epizode moras mi to narezati jesi iz ns ?  :)
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 17 upita.