TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 11, 2025, 06:50:48 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DIZAJN TRENINGA  (Pročitano 51297 puta)
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: April 25, 2007, 01:04:28 posle podne »

Hvala markoni  ;)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: April 25, 2007, 07:13:07 pre podne »

inace ova knjiga sa ovog linka je Poliquin Principles  pa ako ne mozes da se snadjes ja cu ostaviti da se uploaduje nocas pa ce do sutra ujutru zavrsiti , valjda

Moze i tako ako ti to nije problem a pomenuto upustvo cu iskoristiti za neki drugi put. Kasnije mi posalji e-mail poruku sa celim tekstom u prilogu. OK?!

iskopirao sam ovo sto sam ti ovde napisao i poslao na mail ,  mada kod nekih provajdera moze biti problem skidati preko torrenta

Poliquin Principles ti saljem ujutru ako stigne da uploaduje  ali kada postavim link odmah skidaj a ne kao za prosle knjige koje sam ti slao , da cekas pa da se ukinu

Ok!

evo za one koji vec nisu skinuli

http://rapidshare.com/files/27772956/The_Poliquin_Principles.pdf.html
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #110 poslato: April 24, 2007, 10:36:36 posle podne »

inace ova knjiga sa ovog linka je Poliquin Principles  pa ako ne mozes da se snadjes ja cu ostaviti da se uploaduje nocas pa ce do sutra ujutru zavrsiti , valjda

Moze i tako ako ti to nije problem a pomenuto upustvo cu iskoristiti za neki drugi put. Kasnije mi posalji e-mail poruku sa celim tekstom u prilogu. OK?!

iskopirao sam ovo sto sam ti ovde napisao i poslao na mail ,  mada kod nekih provajdera moze biti problem skidati preko torrenta

Poliquin Principles ti saljem ujutru ako stigne da uploaduje  ali kada postavim link odmah skidaj a ne kao za prosle knjige koje sam ti slao , da cekas pa da se ukinu

Ok!
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: April 24, 2007, 10:10:40 posle podne »

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #108 poslato: April 24, 2007, 09:30:15 posle podne »

Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: April 24, 2007, 09:28:09 posle podne »

Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: April 24, 2007, 09:27:04 posle podne »

Daj ako imas poliquinovu knjigu neku,neki skup tekstova

evo ti torrent   http://www.bitenova.nl/tt/wpj4b

Koja je procedura oko skidanja ovog file nesto mi bas ne ide...?

skines program za skidanje torrenta  kao npr. utorrent   http://www.utorrent.com/download.php        pa ga instaliras    i posle kliknes na http://www.bitenova.nl/tt/wpj4b   i on ti skine jedan mali fajl   , onda otvoris utorrent program   u gornjem levom uglu imas  opciju Open kliknes na to onda ti se otvori prozor i ti izabered onaj mali fajl koji si skinuo sa  ovog linka bitenova....   i onda klikces samo OK dok ne pocne da skida , videces u centralnom gornjem delu ekrana pojavice se brojevi koliki je upload

e sada za sto brzi upload dobro je skinuti netlimiter , netlimiter je progar za ogranicavanje uploada sa vaseg kompjutera ,  ukucate u google   netlimiter  torrent  i skinete preko programa za skidanje torrenta i instalirate , nakon instalacije oznacite na netlimiteru koliki ce biti upload sa vaseg kompjutera a na  programu za skidanje torrenta  u delu preferenes  namesitite upload sto veci  ( ja stavim upload  20   a na netlimiteru ogranicim na 2kbps i onda iako je na programu za skidanje torrenta odredjeno 20 on uploaduje 2kbps , tuu opciju mozete da ugasite kada god hocete )   to je vazno jer je visina downloada u korelaciji sa uploadom , sto veci upoad to veci download , sa netlimiterom to ogranicenje se moze eliminisati

eto znam da je zajebano i da je tesko skontati ali jednom kada provalis videcete da je veoma korisno , mada mislim da vecina vec koristi , a ti miki nadam se da ces uspeti da se snadjes jer na ovaj nacin mozes skinuti dosta stvari za DZ  a jos imas opciju da stopiras download i posle nastavis   
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #105 poslato: April 24, 2007, 08:52:54 posle podne »

Daj ako imas poliquinovu knjigu neku,neki skup tekstova

evo ti torrent   http://www.bitenova.nl/tt/wpj4b

Koja je procedura oko skidanja ovog file nesto mi bas ne ide...?
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #104 poslato: April 24, 2007, 08:50:41 posle podne »

Sigurno jedna od najkonstruktivnijih tema na ovom forumu.

Sve preporuke za posetioce da je pomono iscitaju...

Momci drago mi je da se tema razvija u tom pravcu. Sve pohvale svim sudeonicima ove diskusije!!!
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: April 24, 2007, 08:28:32 posle podne »

http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=459276

sta mislite o ovoj verziji gvt-a?
moze neko da mi objasni ove superserije, tj, nije mi jasno odmaranje izmedju serija. . .
tnx unapred

Thib zna dosta ali ipak ova verzija nema nikakve veze sa GVT  ali trening je dobar
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: April 24, 2007, 04:12:11 posle podne »

http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=459276

sta mislite o ovoj verziji gvt-a?
moze neko da mi objasni ove superserije, tj, nije mi jasno odmaranje izmedju serija. . .
tnx unapred
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #101 poslato: April 18, 2007, 12:39:42 posle podne »

Moze to mi odgovara...Nego procitah onu poliquinovu knjigu,genije covek.Jedva cekam da zavrsim gvt pa da dizajniram jedan program za sebe da vidim kako sam savladao knjigu ;)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: April 18, 2007, 12:38:08 posle podne »

U bre da sam znao...pa ti su mi do jaja laksi....nema veze.E a da te pitam za jednu zamenu,noge kad radim,nemam leg curl pa radim iskorak onim tempom jel to ok?

radi onda mrtvo sa ispravljenim nogama ili rumunsko mrtvo sa bucicama
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #99 poslato: April 18, 2007, 12:31:46 posle podne »

U bre da sam znao...pa ti su mi do jaja laksi....nema veze.E a da te pitam za jednu zamenu,noge kad radim,nemam leg curl pa radim iskorak onim tempom jel to ok?
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: April 18, 2007, 12:23:52 posle podne »

u prvoj fazi trebao bi da radis sa dlanovima okrenutim prema sebi , chin-ups
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 18 upita.