TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399348 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 08:38:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Šta vam leži na duši...  (Pročitano 25115 puta)
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #96 poslato: Februar 19, 2007, 01:56:18 posle podne »

imponuje mi takva podrska...  :)
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
mikiveliki
Gost
« Odgovor #95 poslato: Februar 19, 2007, 01:36:42 posle podne »

nesto sam razmisljala...
pre godinu dana,negde krajem marta sam panicno uletela u pansportovu radjnu i trazila sagorevac,neki,bilo koji...
jedino sto sam znala je da imam blizu 10 kg cistog viska i da to moram da skinem,i to brzo...
i onda sam se prijavila na forum i pocela da skupljam informacije,i nije proslo mnogo do momenta kada sam stala pred ogledalo i bila zadovoljna onim sto vidim...daleko od toga da je slika bila idealna,ali opet...
i jos uvek se secam mikijevog pomalo obeshrabrujuceg komentara,nesto tipa-kasno je kada brodovi pocnu da tonu...i onog bitnijeg da se sa mastima treba poceti boriti vec u januaru da bi se stvar sredila do leta...
i sada imam dosta da radim na sebi,ali manje kg i vise znanja u odnosu na proslu godinu,tako da mi to u neku ruku garantuje i bolje rezultate nego tada...samo se nadam da cinjenica da sam tada koristila sagorevac sto ove godine nemam u planu,nece igrati bas neku veliku ulogu...
sve u svemu,drago mi je sto sam nasla ovakav sajt i ovakve ljude kao sto ste vi ovde....  ;)  :)

Ti nikada vise neces biti sama jer mi smo uz tebe!
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Februar 19, 2007, 01:29:23 posle podne »

nesto sam razmisljala...
pre godinu dana,negde krajem marta sam panicno uletela u pansportovu radjnu i trazila sagorevac,neki,bilo koji...
jedino sto sam znala je da imam blizu 10 kg cistog viska i da to moram da skinem,i to brzo...
i onda sam se prijavila na forum i pocela da skupljam informacije,i nije proslo mnogo do momenta kada sam stala pred ogledalo i bila zadovoljna onim sto vidim...daleko od toga da je slika bila idealna,ali opet...
i jos uvek se secam mikijevog pomalo obeshrabrujuceg komentara,nesto tipa-kasno je kada brodovi pocnu da tonu...i onog bitnijeg da se sa mastima treba poceti boriti vec u januaru da bi se stvar sredila do leta...
i sada imam dosta da radim na sebi,ali manje kg i vise znanja u odnosu na proslu godinu,tako da mi to u neku ruku garantuje i bolje rezultate nego tada...samo se nadam da cinjenica da sam tada koristila sagorevac sto ove godine nemam u planu,nece igrati bas neku veliku ulogu...
sve u svemu,drago mi je sto sam nasla ovakav sajt i ovakve ljude kao sto ste vi ovde....  ;)  :)
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
kum
Gost
« Odgovor #93 poslato: Januar 29, 2007, 09:35:43 pre podne »

a doce i njima glave jednom...
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Januar 24, 2007, 09:35:20 posle podne »

Kao posle ove tranzicije nema vishe mita, a ono josh vishe nego pre
Sačuvana
beli
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Januar 24, 2007, 06:57:44 posle podne »

Ma da bre i ja vozim onaj betmobil i zoljicu bez ikakvih papira i dozvola, kada me je jednom zaustavio pandur na zoljici a ja pomislih kako cu sada na dozivotnu robiju koliko sam zakona prekrsio a on ce gde ti je kaciga, nemam koliko imas para, ja mu dao dvesta dinara on me potapso po ramenu i kao vozi.
U pa dobro si ti i prosao za kacigu je 3000 dinkica kazna  ;) "MITO" je majka opstanka u Srbiji  ;D ;D
Sačuvana
Viktor Becar
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Januar 24, 2007, 04:48:36 posle podne »

Ma da bre i ja vozim onaj betmobil i zoljicu bez ikakvih papira i dozvola, kada me je jednom zaustavio pandur na zoljici a ja pomislih kako cu sada na dozivotnu robiju koliko sam zakona prekrsio a on ce gde ti je kaciga, nemam koliko imas para, ja mu dao dvesta dinara on me potapso po ramenu i kao vozi.
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Januar 24, 2007, 12:54:34 posle podne »

ja ne smem ni sa dozvolom...
imam u ovom gradu puno dragih ljudi koji bezazleno setaju ulicama ne razmisljajuci o tome da sam ja bas tog trenutka sela za volan...kada bi razmislili bilo bi im jasno da treba da se sklone....
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Januar 24, 2007, 12:34:19 posle podne »

Mozesh ti dushe bez dozvole odmah da vozish, ja to radim od svoje 13-te, samo nesmem u bg-u
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Januar 24, 2007, 11:27:17 pre podne »

To dobro kazes,ja se zajebo samo tako jer sam mislio da ima zakona,imao sam udes pre dve godine,naravno bez dozvole sam vozio,i dobio sam tuzbu za sud naravno,i rekli mi ljudi da cu imati zabranu polaganja dve godine,i ja onda nisam ni hteo da polazem,a kad sam dosao na sud(posle godinu i po dana) reklao mi sudija da me oslobadja svih optuzbi i pita sto nisam polagao do sad,i da su me sjebali oni sto su mi rekli da ne mogu.I ja izvisio i evo nemam dozvolu.
   Meni keva stalno trtlja kako treba da uzmem fiskalni racun da me  ne bi zaustavili i naplatili kaznu,i kazem joj to isto "Daj da vidim tog nesrecnika koji ce da pokusa?".Koga bre boli uvo za racun,sta ce to lepo da mi se desi ako sacuvam racun?
Sačuvana
Viktor Becar
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Januar 24, 2007, 10:16:42 pre podne »

Ma sta se strecas oko polaganja, Zakon u Srbiji ti je jak kao i veleprodaja peska u pustinji, tj. ne postoji. To su gluposti, pa pogledajte koliko takvih zakona ima koji se stalno krse, Jel znate da ako te inspekcija uhvati 20 metara od objekta u kome si kupio neki proizvod a da nisi zadrzao fiskalni racun moze da te kazni sa 10000 dinara. To bi voleo da vidim da naplati nekom grmalju od 2 metra koji je nadrkan. Konkretno u Novom Sadu, Kada su stavili one cuvene behaton kocke u dunavsku i zmaj jovinu donet je kao neki zakon da ce se uvesti inspekcija za bacanje zvaka i cigara. Alo bre pa ovo je Srbija, Balkan nije Engleska.
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Januar 23, 2007, 08:36:55 posle podne »

A nekom ni jedno ni drugo!!! :)

Vidi ga duh sve pobris'o,sad nemam pojma o cemu je pricao,tj pisao.Decko je vise zbunjen od dva ludaka u buretu. :)
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #84 poslato: Januar 23, 2007, 06:44:17 posle podne »

teška vremena
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
beli
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Januar 23, 2007, 06:42:40 posle podne »

E danas sam video babu vozi novog Fetona dusa joj na novog groblju nevidi se od onog volana,a ti beli zovi ribu da te vozi po gradu,ooo zivote lutalicoo  8) :o
nekom zivot majka nekom maceha!! :D
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #82 poslato: Januar 23, 2007, 06:30:27 posle podne »

u to je onda cool , znači odmah mogu da polažem a u Decembru kad postanem iskusan ko Sena ima da ga zajašem sam .

Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 18 upita.