TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399348 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 07:52:46 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Šta vam leži na duši...  (Pročitano 25112 puta)
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Februar 22, 2007, 02:25:40 posle podne »

tesko da bi ovo ugljenisano iko jeo.... :(
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #110 poslato: Februar 22, 2007, 01:54:56 posle podne »

zna se i meni desiti tako da sam navikao  ;D
zoves na ruckec?  ;)
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: Februar 22, 2007, 12:07:05 posle podne »

ja se raspisala a rucak gori li gori!  >:( :-\ :( :'(
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Februar 22, 2007, 11:51:59 pre podne »

o hvala bogu da to neko drugi kaze!
nocas sam bas upoznala nekog lika iz arandjelovca koji mi je podigao pritisak na 500 pa sam pod utiskom ! >:(

ja sam par puta upotrebila /pogresan izraz da se razumemo PROVINCIJALCI  :-[ pa su me napali kako sam snob, isfoliranana beogradjanka (pri tom i ja jedan period svog zivota zbog posla mojih roditelja zivela van bg pa smo se vratili...bla bla tao da imam uvid koliko toliko kako je ziveti u manjem mestu ) itd.....

nije problem sto svi navale ovde-licno mi je muka kad zato sto oni koji su bili kriminalci i face odnosno ribe u svom selu  ::) dodju i ZRACE me svojim stavom i ponasanjem....mada ti su relativno bezopasni  ::) ali ali definitivno bljujem na one koji skupe kes, dodju u subotu u izlazak, i ponasaju se kao da su u seoskoj kafani sa sve maltretiranjem konobara i pisanjem van za to predvidjenog mesta a da ne pricam o startovanju nesrecnih devojaka i smaranju do iznemoglosti!  :o >:(

of kors nije sve bas toliko iskarikirano kao sto sam napisala ali verujte mi da je toliko cesto da maximalno izbegavam da izlazim vikendom!
 :-\
takodje u nekim postovima sam pisala koliko volim NS i koliko ljude tamo kapiram kao daleko kulturnije...ne bih da se ponavljamsrecem sve vise beogradjana u izlasku u Novom Sadu sto je i logicno jer je u BG postalo dosadno i daleko je skuplje nego u NS..... :) ;)

novosadjani opet kukaju na svoje dodjose samo ja to nekako ne osecam.... :-\

ipak da se ogradim-dajem puno prednosti malim sredinama i cesto verujem da veliki gradovi svojim sadrzajem razmaze svoje stanovnike, ucine ih neodlucnim i neistrajnim da uspeju u bilo cemu pa se pretvore u male ljude u velikom gradu....cinjenicno je stanje da oni koji prevazidju okvire malih sredina u kojima su odrastali svojom voljom,postanu mnogo veci ikvalitetniji ljudi!  :)
ali rekla/kazala sindrom, odmeravanje i komentarisanje prolaznika  i vodjenje abrova jer se u selu nema desavanja ne mogu da podnesem!  >:(

I JOS JEDNOM DA KAZEM DA MI JE ZAO STO  PISEM O OVAKO MRACNIM TEMAMA NA FORUMU!  :'(
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #107 poslato: Februar 22, 2007, 02:15:19 pre podne »

Slažem se u potpunosti sa ecipeci. Svaka čast.

"...je novac prljav i koliko lepog moze da uprlja i upropasti..."  BRAVO.  Jedan sam od onih koji su smatrali da se ne možeš lepo provesti ako nemaš kintu. A onda mi je došlo iz doopeta u glavu - shvatio sam da Beograd nije samo Knez Mihailova, Obilićev venac i Kalemegdan.

Ono što mene strašno nervira su "doĂ°oši"  sa kojekavih planina. Samo me zanima da li "oni" i kod kuće izigravaju frajere, pljuju po patosu, vrše nuždu pored wc šolje zabave radi, razbijaju čaše ukućanima u glavu jer ih je pogodila pesma,...
Zbog takvih neandertalaca i željom za opušten provod, prinuĂ°en sam da skupljam drušvo i idem za NS, koji sam posetio u više navrata i postaje mi draži od roĂ°enog Beograda.

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Februar 21, 2007, 11:14:21 posle podne »

dobro ali pusti me da se malo igram skromnosti!  ;)
salim se....hvala....bas mi je lezalo na dusi....iskreno je!  :)
Sačuvana
x frame
Gost
« Odgovor #105 poslato: Februar 21, 2007, 10:57:23 posle podne »

:-[

Svideo mi se tvoj post  ! ! ! ! ! !
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Februar 21, 2007, 09:33:18 posle podne »

:-[
Sačuvana
x frame
Gost
« Odgovor #103 poslato: Februar 21, 2007, 08:13:42 posle podne »

o ovome svi i svaki dan...
@beli :pa sta ako se obukla u teranovi sada se oseca kao kontesa...zar to i nije poenta....pa zar ne mislis da je ruznije to sto ti komentarises nego sto ona radi.....hoces da kazes da ako ima kesa da se obuce u fazonu navali kavali da ima pravo da se ponasa kao grofica?  ???
@gavranac :ako ona ima koeficijent inteligencije u minusu i skalu vrednosti na takvom nivou,ne treba da bude relevantna za to kako se  osecas jer te je odmerila? prosto je! znas samo da ti paznja takve personete ne bi nista znacila! tacka!

stvari su mnogo kompleksnije od pripisivanja kompleksa!
 ne podnosim ljude koji svoje neuspehe ili nemogucnost da imaju neku devojku jer su nesarmantni zato sto imaju negativan  satav:mene bi bilo sramota da imam pare,ja nisam kompleksas! pripisuju tome da je ona sponzorusa!

razumem devojke koje nisu imale nikakvu perspektivu,pa se hvataju za slamku ne bi li sebi obezbedile boji zivot....zao mi ih je jer znam da se j...u za djus i da ih neko vrati kuci...ne poricem da ih ima....ne ovde...svuda....ne podrzavam to...samo mi ih je zao jer to sto one rade je jako tesko.....

ima i mnogo onih profi koje su iz jako dobrostojecih porodica ali svi znamo sta su zivotne navike i na kraju krajeva ne poznajem momka koji je pobedio komlex u sebi da moze da podnese da ga devojka vodi na more zato sto ona zeli da ide sa njim a on ne moze sebi da priusti....npr....

ali previse odomacen stav SVE RIBE SU SPONZORUSE  mi jako ide na nerve.... >:(
s jedne strane 1/2 populacije je u fazonu danju parizer a uvece brizer...pozeraja radi....ako nemam kesa za fendi ima UPADLJIVI fendi i kod kineza.... >:(
a jos gori su mi i oni koji su u fazonu pepeljuge...mi smo lepi,dobri.i siromasni a oni su ruzni, bogati i zli....sedim, ne ucim,uskracujem sebe za svaku sansu osim da dobijem na lotou i  pljujem po onima koji imaju...pogotovo ako su im ostavili mama i tata...a u stvari sve bih dao da sam na njihovom mestu!  >:(

a nije istina da se ovde ne cene prave vrednosti! nije bas sve tako crno.....nemojmo preterivati...... :)

neko ima manje a neko vise srece....studiraj, ako neces da ucis nadji sta te zanima i radi na sebi....uspeh je izaci iz proseka u cemu god da se takmicis a takmicis se pre svega sa sobom! ako si nesposoban i glup onda i ne zasluzujes!
i NARAVNO DA NIJE SVE U NOVCU....on je nazalost sinonim za sigurnost i moze da pruzi mnogo lepih stvari...ali svi znamo koliko je novac prljav i koliko lepog moze da uprlja i upropasti....  :)
STVARNO VERUJEM U TO! :)

G I R L   Y O U    R O C K  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sačuvana
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Februar 21, 2007, 02:39:43 posle podne »

ako ti mogu ikako pomoci...
Tesko . . .
Sačuvana
Been constantly so frustrated i've moved mountains with less ! When i channel my hate to productive i don't find it hard to impress !!!
Peraa84
Gost
« Odgovor #101 poslato: Februar 21, 2007, 12:10:46 pre podne »

pa svasta  lezi na dusi mojoj malenoj hihihi.... :P
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #100 poslato: Februar 20, 2007, 11:37:03 posle podne »

na mene su ti mikijevi bili bolji nego bilo koji drugi..ovako me lupilo u galvu-uozbilji se i kreni!
tako je i bilo...
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
Kashichica
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Februar 20, 2007, 11:32:17 posle podne »

hehe, kad se ja setim kada sam prvi put dosao na forum :)... jedino sto sam citao prvih mesec-dva dana su bili suplementi, zdravlje i medicina... pa kada sam pitao kako da savladam zgibove itd... hehe za razliku od tebe liquid ja sam imao ohrabrujuce komentare, bar koliko se ja secam :)  :D ;D
Sačuvana
If it doesn`t make me stronger, I am not INTERESTED!!!
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #98 poslato: Februar 20, 2007, 10:03:43 posle podne »

ako ti mogu ikako pomoci...
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Februar 20, 2007, 09:44:05 posle podne »

Toliko od zivota mi je proslo toliko malo sam uradio ,toliko puno propustio . . .boze koliko sam samo bio glup i naivan . . .toliko problema imam u zivotu a tako malo lepih stvari a sada sam u najboljim godinama . . .
Sačuvana
Been constantly so frustrated i've moved mountains with less ! When i channel my hate to productive i don't find it hard to impress !!!
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 18 upita.