TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399348 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 06:56:54 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Šta vam leži na duši...  (Pročitano 25099 puta)
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #21 poslato: Januar 16, 2007, 09:44:15 posle podne »

Upravo to. Jadno je, ali se iskreno samo nasmejem takvima.
@Ecipeci: Znam kako je imati para da ne znash shta cesh sa njima, a znam i kako je kada tri dana jedesh hleba i pashtete - bukvalno - tako da sam u prilici da skapiram oba sveta i ne krivim ja ljude shto imaju para vec shto im je to sve u zivotu! A za odmeravanje nisam mislio na neku devojku, nego na tipove za koje sam siguran da vrede koliko chizburger u Meku, a arche caletovu kintu.
@Marijan1: mnogo si to lepo rekao bracela. Evo ti pljus.  ;)
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #20 poslato: Januar 16, 2007, 09:32:52 posle podne »

mozda samo zeli da ti mislis da on ima te novce....  ::)
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Januar 16, 2007, 06:48:55 posle podne »

e to je vec neshto drugo, ali taj sigurno ima 1000e
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #18 poslato: Januar 16, 2007, 06:44:02 posle podne »

a ako nemas platu 2000e i kupujes firmiranu garderobu da bi bio faca i da bi se tripovo da ljudi misle da si burzuj ???
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Januar 16, 2007, 06:41:46 posle podne »

Ne znam shto mrzite "fensere", ako ja imam platu od 2000 evra, ja cu pre da kupim tike od 10 000 a ne 2000, pre cu da kupukem firmiranu garderobu nego kod kineza.I nisu svi "fenseri" i "fenserke" isti i iste
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #16 poslato: Januar 16, 2007, 01:21:47 posle podne »

..sad tek vidim da je moje vreme bilo mnogo sretnije i manje optereceno ovim kapitalistickim sra*em; ko koliko ima i koliko ko vredi?

Sačuvana
beli
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Januar 15, 2007, 10:15:05 posle podne »

Fazon je sto znam dosta takvih riba do juce su bile super drugarice a sad nece da se javi u fazonu palite klosari,znam da kuci jede pastete i leba a uvece satro bacardi breezer i kavijar ma muka mije od njih,a dobro i kazes ja sam jos gluplji sto o njima i raspravljam  :)
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Januar 15, 2007, 06:01:20 posle podne »

au... prosvetila si me...hvala ti...

poz.
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Januar 15, 2007, 05:39:34 posle podne »

o ovome svi i svaki dan...
@beli :pa sta ako se obukla u teranovi sada se oseca kao kontesa...zar to i nije poenta....pa zar ne mislis da je ruznije to sto ti komentarises nego sto ona radi.....hoces da kazes da ako ima kesa da se obuce u fazonu navali kavali da ima pravo da se ponasa kao grofica?  ???
@gavranac :ako ona ima koeficijent inteligencije u minusu i skalu vrednosti na takvom nivou,ne treba da bude relevantna za to kako se  osecas jer te je odmerila? prosto je! znas samo da ti paznja takve personete ne bi nista znacila! tacka!

stvari su mnogo kompleksnije od pripisivanja kompleksa!
 ne podnosim ljude koji svoje neuspehe ili nemogucnost da imaju neku devojku jer su nesarmantni zato sto imaju negativan  satav:mene bi bilo sramota da imam pare,ja nisam kompleksas! pripisuju tome da je ona sponzorusa!

razumem devojke koje nisu imale nikakvu perspektivu,pa se hvataju za slamku ne bi li sebi obezbedile boji zivot....zao mi ih je jer znam da se j...u za djus i da ih neko vrati kuci...ne poricem da ih ima....ne ovde...svuda....ne podrzavam to...samo mi ih je zao jer to sto one rade je jako tesko.....

ima i mnogo onih profi koje su iz jako dobrostojecih porodica ali svi znamo sta su zivotne navike i na kraju krajeva ne poznajem momka koji je pobedio komlex u sebi da moze da podnese da ga devojka vodi na more zato sto ona zeli da ide sa njim a on ne moze sebi da priusti....npr....

ali previse odomacen stav SVE RIBE SU SPONZORUSE  mi jako ide na nerve.... >:(
s jedne strane 1/2 populacije je u fazonu danju parizer a uvece brizer...pozeraja radi....ako nemam kesa za fendi ima UPADLJIVI fendi i kod kineza.... >:(
a jos gori su mi i oni koji su u fazonu pepeljuge...mi smo lepi,dobri.i siromasni a oni su ruzni, bogati i zli....sedim, ne ucim,uskracujem sebe za svaku sansu osim da dobijem na lotou i  pljujem po onima koji imaju...pogotovo ako su im ostavili mama i tata...a u stvari sve bih dao da sam na njihovom mestu!  >:(

a nije istina da se ovde ne cene prave vrednosti! nije bas sve tako crno.....nemojmo preterivati...... :)

neko ima manje a neko vise srece....studiraj, ako neces da ucis nadji sta te zanima i radi na sebi....uspeh je izaci iz proseka u cemu god da se takmicis a takmicis se pre svega sa sobom! ako si nesposoban i glup onda i ne zasluzujes!
i NARAVNO DA NIJE SVE U NOVCU....on je nazalost sinonim za sigurnost i moze da pruzi mnogo lepih stvari...ali svi znamo koliko je novac prljav i koliko lepog moze da uprlja i upropasti....  :)
STVARNO VERUJEM U TO! :)

« Poslednja izmena: Januar 15, 2007, 05:48:57 posle podne od strane ecipeci » Sačuvana
marijan1
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Januar 14, 2007, 02:55:19 posle podne »

komplex je i nervirati se oko toga ...sta ko nosi i koliko kosta me briga ,sarm je nesto drugo

lepo je kada imas drugove koji te vole zbog tebe ,a ne zbog isfoliranih fazona,koje kupis za jednu voznju skupim automobilom,a vecina se ceni na osnovu toga da elegancija ide uz eleganciju
uvek se drzim iscepanih i skromnih jer razumeju sta znaci imati i ako nikada nisu imali.....a s ovima drugima mogu da pricam 2 sata i na kraju odem kuci ne znajuci sta su hteli da mi kazu  :(
kada se sve kockice sklopis u sebi i shvatis da je bolje biti kvalitetno sam nego lose s nekim i da je bolje imati prosto idealno i biti takav onda si dovoljno duhovno prosvecen covek pa ti jedino preostaje da se ne zaljubis u neku koja ima sve ono sto mrzis
Sačuvana
marijana021
Gost
« Odgovor #11 poslato: Januar 14, 2007, 02:27:57 posle podne »

a sta mi trenutno lezi na dusi, pa, da se ne upustam u neke dublje analize jer filozof nikad nece zavrsiti - muci me latentna lenjost u meni, tj nikako da posteno krenem sa ucenjem, a malo jos treba, sve se izvlacim - pocecu da ucim kad krenem da treniram, a da treniram opet nikako da krenem, ili uhvatim neku virozu, od koje se taman izlecih i htedoh krenuti u ponedeljak, kad oces vraga, onda me uhvatila neka "upala dusicne cevi" i grozno boli u grudima, ne mogu ni da udahnem duboko ko cuvek, o dizanju tega da i ne govorim, eto to mene muci.. :(
Mare nemoj da se zezas odlezi tu upalu.Veruj mi,ja nisam odlezala isto je bila viroza u pitanju,pa sam dobila bronhitis,koji se mnogo,mnogo duze leci...Znam kako te boli u grudima,meni se zivac porebrice tada upalio od kasljanja,kako to tek boli..
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #10 poslato: Januar 14, 2007, 02:20:13 posle podne »

ne treba ljude ceniti na osnovu odece , nije bitno da li ti je duks 2000 ili 15000 , pogotovo ne treba ih ceniti kad su u izlasku jer tad svi vole da su fency
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #9 poslato: Januar 14, 2007, 01:40:38 posle podne »

Najgore je shto ne mogu sebi da objasnim da nema svrhe nervirati se oko toga. A shto se tiche tih kompleksasha, to je narochito duga pricha. Ranije me je zestoko nerviralo kada me neko od tih i takvih onako ispod oka odmeri, a ja u farkama, kariranoj koshulji i patikama od 3 000 din, pa samo skrene pogled, u fazonu "nije vredan paznje" - sada im se samo nasmejem u facu. Shto se vishe trude da izgledaju bogatije spolja, to su siromashniji iznutra. Kontam ja da ljudi vole lepo da se obuku, ali necu da platim ovu majicu 300 din. kod kineza, nego cu za istu da puknem 3 000 u "Mangu" ili nemam pojma gde...jadno i bedno!
Sačuvana
beli
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Januar 14, 2007, 12:48:23 posle podne »

Ma nek se oblace kako hoce,poenta je u tome da su ljudi ne dvolicni nego petolicni  ??? :P
Auu Gavranac vidim da si se upustao u one klasicne price "srbi nebeski narod",i ja sam imao slicne rasprave al nemozes bolidima objasniti  :D
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #7 poslato: Januar 13, 2007, 02:10:13 posle podne »

Nerviraju me sponzoruse i gadne ribe koje se obuku u terranovi i misle da su grofice iz Kelna  :P ::)

imam jednu filozofiju a tice se oblacenja po firmiranim buticama, koju sam razradila ne bliskoj osobi

a ide odprilike ovako...
kolike i kakve komplekse covek treba da ima u glavi da bi mogao da se lepo oseca samo u majici od 15 000?
krenem od sebe i skontam da mogu da se lepo osecam sta god da obucem,bilo to od 300 ili 3000 din,a opet ta bliska osoba mora iskljucivo da nosi skupe markirane stvari...ok,kupis nesto vredno pa se osecas i sam vrednije,ali celu garderobu popunti skupim stvarima i imati po fijokama i vesalicama nekoliko stotina ili hiljada evra,kapiram da je to vec problem u glavi...
reci ce neko to je kvalitet,ali nije...majica je majica,pantalone pantalone...ne moze to biti toliko kvalitetnije da kosta 20 puta skuplje...
ako me razumete  ::)

kompleksi,kompleksi

volim ljude koji mogu sebi da dozvole luksuz da obuku sta hoce,bez obzira na cenu ili etiketu i da se u tome super osecaju...
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.235 sekundi sa 18 upita.