TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399348 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 07:11:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Šta vam leži na duši...  (Pročitano 25105 puta)
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Januar 18, 2007, 11:22:02 posle podne »

jupi jupi i ja treci mart....juuuupi!  :)
ocel biti sneeeeega....reci mi da ce biti,RECI MI DA CE BITI!
ja ne dam dalje para od rezervacije dok ne padne beli..... :-\
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #35 poslato: Januar 18, 2007, 11:05:01 posle podne »

hehe, Ecipeci, ja imam rezervisano kop za 3 mart.
ako nista bracemo visibabe.
mozda i ljubicice  ;D
dobro, bilo je ovakvih godina i pre nego sto se naslucivalo globalno zagrevanje, ali je cinjenica da je svet pobenavio..
eh da su svi pametni kao svedjani bila bi planeta cista precista, ali bi bilo dosadno..
na ispitu iz engleskog sam radio jedan text koji se sa naucne tacke gledista bavi osporavanjem, odnosno ublazavanjem tvrdnji zelenih, i ukazuje da to sto oni iznose su najcrnje slutnje i predvidjanja koje imaju malo sansi da se obistine, ali i treba tako, da se ljudi sto pre zapitaju, ali one koje treba da pogodi nece ni dotaci tako da, ima li smisla?  :-\
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #34 poslato: Januar 18, 2007, 11:01:33 posle podne »

kupaces se u martu :D

je*o plusic :D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Januar 18, 2007, 10:46:11 posle podne »

ma ti ameri,nemci.francuzi,azerbejdzanci.....mamu im....i sva ta teorija zavere sa namerom da istrebe nas!
mi srbi smo nebeski narod!  ::)

dobro,sad da ne preterujem ameri su generalno dosta glupi.....i ima istine u tome da oni vladaju svetom sto je prilicno apsurdno u odnosu na njihov potrosacki mentalitet i izlizan sistem vrednosti ali ... milim vas...nismo mi bas nebeski narod IAKO smo u mnogo toga kvalitetniji od njih... ::)

meni je veca trauma SIDA (ste videli nove statistike?,ispade da je svaka 18 osoba u beogradu  od 22-32 zarazena  :( )  i bioloski ratovi.... e to mi je tako nekako bas onako strasno.....

ali P-rex, totalno si me kupio...ja stalno smaram ljude na tu temu....i istina je da se sve te promene dogadjaju veoma polako sa stanovista naseg zivotica....ali vide se.....dala bih ti plusic al ne znam kako  :-[ stidim se...  :-[
pitajte me zasto mi propade skijanje...zato sto cu u martu kada budem mogla da odem moci da skijam samo po imaginarnom snegu.... :-\
samo mi vi zagadjujte planetu.... >:(
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Januar 18, 2007, 09:24:53 posle podne »

Mamu im americhku
Sačuvana
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #31 poslato: Januar 18, 2007, 07:57:41 posle podne »

Mudro...+  ;)
@ecipeci: nikakva frka, nema uvrede, razumeli smo se.  ;)
@Marijan1: Ameri...PU!  >:( ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #30 poslato: Januar 18, 2007, 12:44:34 posle podne »

Ljudi!  Napravite jedan krug dragih osoba i taj krug cuvajte.To neka budu ljudi na koje mozete da se uvek oslonite i da su tu uz vas.Uz njih imate da sijate i da budete totalno ispunjeni.
Manite kompleksase i sve one koji su oko vas radi koristi.Ne dozvolite da vam oni ispijaju vasu energiju.
Zivot je jedan,i vrlo je kratak.Prozivite ga maksimalno i pametno.
Sačuvana
marijan1
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Januar 18, 2007, 12:03:01 posle podne »

Ovo sto pise tamo je samo politicki cilj opravdavanja Amerike za rat u Iranu i njihovu dominaciju....ako neko zna o sudnjem danu to je amerika i taj sto to pise jer ga oni pocinju

ne moze nuklearni rat da se pocne jednom Korejskom bombom pa ni 10 jer ce pobediti onaj ko je sila po tom pitanju i nikome ne pada na pamet da unisti sebe,da baca jednu bombu , a sutra mu padnu 10 u drvoristu .. na taj nacin
..nece biti sudnjeg dana dok je USA u pravu? taj rad..... stavili VETO na jednu bombu ,a usa ima 6000
a opet kazem OVO JE OPRAVDANJE AMERIKE na jedan prost i glup nacin ,bas su villige ppl

ma uzivaj.....puko mi od ovih politicara,nista nema na Tvu da se gleda >:(
« Poslednja izmena: Januar 18, 2007, 12:09:07 posle podne od strane marijan1 » Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Januar 18, 2007, 11:54:02 pre podne »

Ljudi,gledajte svoja posla,i one do kojih vam je stalo.
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #27 poslato: Januar 18, 2007, 10:13:48 pre podne »

Evo sta meni lezi na dusi tj. cak me i plasi.

Kao sto mozete videti price o globalnom zagrevanju. Svi znate posledice ... poplave, nevremena a cak ako se nastavi ovim tempom moguca je vecita zima!!! Naravno ljudi su najpametniji muceci planetu na ovaj nacin. Ali planeta ce se sama braniti i dobiti bitku kad tad.

Pored ovoga imamo mogucnost da dodje do Treceg svetskog rata! Naravno bice tu nuklearnih bombi i svega...
Lepo je ,ako se ne varam, Ajnstajn rekao: " kasnije ce se ponovo ratovati lukom i strelom!". Nije tacno tako rekao ... ali sustina je ista!
Pored svega ovoga me nervira to koliko ce ljudi stradati a da ne pricamo o zivotinjama koje nece ni znati sta se dogodilo.
Ni ne sumnjam da ce se sve ovo dogoditi ali imam osecaj da ce Srbija u tim ratovima biti glavna prekretnica. Znam glupo zvuci ali imam taj trip ;D

Nadam se da nikog nisam uplasio i zastrasio ;D

http://news.yahoo.com/s/nm/20070117/sc_nm/doomsday_clock_dc_4   ;)
« Poslednja izmena: Januar 18, 2007, 11:09:48 pre podne od strane P-Rex » Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
marijan1
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Januar 17, 2007, 08:04:07 pre podne »

naravno tu je i amerikanizacija..bolest drustva ,stvaljanje novca u prvi plan ispred ostalog...a onda sponzorisanje..
mislim da se ipak posle najbitnijeg zdravlja se sve vrti oko ljubavi...danas imas ,sutra nemas i ne vidim zaista razloga kupovati skupu odecu da bi se cenio u drustvu na osnovu toga i na taj nacin pridobiti necije poverenje i ljubav...ja uvek kupujem odecu u kojoj se osecam super,nebitno koliko ona kostala 500din ili 5000din....i ako ne lici na nista i nikad ne bi rekli da sam platio toliko..

vecina danas misli dobar auto ide s dobrom curom,cemu to ako tezis za bogatstvom da bi imao ono sto gledas kada uvece izadjes u grad....postajes isti takav iako sebi kazes da nikada neces jer svoju buducnost trebas krojiti sam ,a ne novac kojeg nemas
ali tako je...zdravlje,sreca,ljubav,novac povezani u celinu su smisao lepog zivota...zdrav si,trazis ljubav,nadjes pravu trazis novac,srecan si...kada to ide obrnutim redom ,sta znam ,mislm da to nije zivot i ocrta se kasnije u zivotu,naravno ,lose....ravnodusnost nije vrlina ali bolje prolazi takav ....mi emotivci ..phiii
drugo,ne verujem da mnogi mi  koji se bavimo bodibildingom ovde radimo to ne samo zbog zdravlja i da bi bili zadovoljni samim sobom vec i zbog suprotnog pola...korigujes svoje telo ,lepsi = lepsa devojka? ali sta vidis u lepoti osim onih reklama..nishta...ispiranje mozga i teznja ka savrsenstvom,a sta nudis jos osim lepote? aha
emotivno kompletni ... posle zdravlja je cilj svima nama ,zar ne? 
...i dok god svoju nesrecu vidim na tudjim osmesima ili svoju srecu u njihovim suzama nismo jaki...jer "glumaca" ima boljih u malogradjanima nego od ovih sa akademija ..tako da nije sve bas kako izgleda...danas je sve izokrenuto pa i te moralne vrednosti

ecipeci: ono sto ti imas drugi trazi,ono sto drugi ima nemas ti...niko nema sve .....pravo si napisala

gavranac: tvoje samopuzdanje treba da  izbija iz tebe ,a ne zbog neceg materijalnog ... ne izdvajam se po nicemu,svi smo slicni ali dok god budemo gledali one koji nisu vredni paznje tako ce nam i ici u zivotu...bicemo uvek na pocetku. p.s.lepo pises i ti i ostali ,svako unese sebe ,a nismo svi isti...bitno je da se misljenja poklapaju ,pozitivno
« Poslednja izmena: Januar 17, 2007, 09:05:52 pre podne od strane marijan1 » Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Januar 16, 2007, 11:30:58 posle podne »

gavranac,vidim da se i nismo bas razumeli.....
nadam se da se nisi osetio prozvan jer mi nije bila namera da to cinim ni tebi niti bilo kom ovde....ako ti je novac na mestu na kome kazes da jeste,onda nemoj sebi dozvoliti da ti bilo ko( ko nije na tom stupnju razvoja da shvati  da smisao ljudske egzistencije nije posedovanje ili ovo drugo o cemu pricamo dole,a to je slanje poruke o posedovanju materijalnih vrednosti....) u najmanjem promilu pokvari raspolozenje svojim pogledom ili komentarom....

postoje ljudi kojima profit jeste nacin zivota ali ovde se pre svega okupljaju ljudi koji su sportisti i koji svoje izazove postavljaju na drugi nacin....ako si toliko jaka licnost da izlazes svoje telo velikom naporu,disciplini i zdravoj ishrani i na kraju krajeva novac trosis pre na teretanu,zdravu i obimnu htanu i suplemente koji nisu ni malo jeftini pre nego na npr cavalli garderobu, to govori dovoljno o tebi samom i tvom sistemu vrednosti...
jer taj koji se nafurao razmislja kratkorocno i svojim licnim marketingom salje poruku da je (kvazi)smeker...ali ni jedna kampanja ne traje vise od tri meseca tako da ce njegova majca biti out vec sledece sezone i i vec sada mnogo manje trendy od zdravog i privlacnog tela...a na kraju krajeva svaki sport je ulaganje u buducnost,strateski,dugorocni cilj....

ONO STO JE NAJVREDNIJE,NE MOZE DA SE KUPI NOVCEM.....a to sto si napisao za zaradjivanje je i moja filozofija i da ne mislim tako ne bih odbila da zapalim za nemacku....ja nikada nisam imala porodicu i ne postoji novac koji bih menjala za to da mi neko pruzi pravi dom.....moja mama je bila stalno na putu i nema te plate koja bi me odvojila od moje dece da im fali mama onoliko koliko je meni falila moja....

postoji nesto sto se zove bernulijev kriterijum koji kaze da posedovanje jedne odredjene sume nije korisno i prijatno onoliko koliko je stetno iliti strasno neposedovanje iste,u smislu nedostatka....tako da u tom pogledu onaj ko nije bio u ozbiljnim finansijskim problemima kao sto ja nikada nisam, nevaspitan je ako govori kako su pare nebitne!

iako svi ovde trabunjamo kako pare nisu bitne upravo ovoliki broj postova na temu koja nije obavezno govorila o novcu govori suprotno....

a meni upravo to zulja dusu, sto se toliko prica o parama,sponzorusama.... :(

Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Januar 16, 2007, 10:05:15 posle podne »

Shta mi lezi na dushi ? ? ?
Pa sem shto sam roknuo par ljudi pre neki dan, nishta
Sačuvana
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #23 poslato: Januar 16, 2007, 10:00:30 posle podne »

Bravo Miki! Evo i tebi pljus!
Kao shto se lepo kaze: "ne treba ziveti da bi jeo, vec jesti da bi ziveo", a ja kazem: "ne treba ziveti da bi zaradjivao, vec zaradjivati da bi ziveo". Oni koji me poznaju znaju na kojem mi je mestu novac i zarada u zivotu.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #22 poslato: Januar 16, 2007, 09:54:38 posle podne »

Ne bi trebalo da toliku paznju obracate na novac, koji ruku na srce jeste potreban, ali ne toliko da bi vam odredjivao zivot ili pak zivotni stil!?

Mnogo vaznije je da "pronadjete" sebe u ovoj danasnjoj zbilji poradite na svojim vrednostima, spoznate svoje kavlitet i zavredite svojim delovanjem postovanje drugih i okoline. Nakon toga novac ce poceti sam da stize kao adekvatna nagrada za ulozeni trud i konkretne radne aktivnosti sa vase strane.

ZNAM, ZNAM...

problem datira mnogo od ranije a to je kada ste jos na maminom i tatinom "lebu" sto bi se reklo...
Tu se stvari malo menajuju kako jos uvek niste svoj zivot formirali do kraja a uuveliko novcano zavisite od najblizih. Tu Za prisutnew razlike nisu krivi ni sinovi ni cerke imucnijih roditelja nego bas njihovi roditelji koji komplekse svoje mladosti ("kad ja nisam imoa imao on da ima...") lece preko svoje dece i koja naravno ne mogu da se snadju u navali njihove "prevelike paznje"

Period adolescencije je jako osetljiv sa aspekta socijalizacije ili ti potrebe da se bude prihvacen u svojoj sredini i da se pomoogucstvu ta ista okolina "zadivi" sposobnostima mladog sticenika. Frustracije nastaju onoga momenta kada je u znacajnijoj meri prisutan disbalans u pogledu relanih mogucnosti i zelja kojima se tezi.

BEZ PANIKE! Ovo je normalni proces odrastanja a "rane" koje nastaju kao posledica neostavrenih ambicija deo su i emocionalnog sazrevanja licnosti koja mora da nauci da se izbori  sa njima. Ovo kasnije je sve nadalje nasledje tzv. emocionalne inteligencije.

Rani modeliteti ponasanja koji kreiraju nacin razresenja postavljenih zivotnih prepreka obogatice vasu licnost i uciniti vas jacim po onj staroj: "ono sto vas ne ubije ojacace vas!"

...ili ste vi od onih koji bi se menjali i bili u kozi dece koja nazalost nemaju priliku da se susretnu sa zivotom u pravom smislu te reci sto kasnije na njih ostavlja duboke tragove i frustracije za ceo zivot-sto vise frustracija u vama  to vise novca oko vas. Nazlost u toj borbi ne mozete pobediti! Neke stvari jednostavno novac ne kupuje!!!!

Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.192 sekundi sa 18 upita.