TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 10:35:25 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening grudi+triceps  (Pročitano 22587 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #30 poslato: Februar 09, 2007, 08:56:33 posle podne »

Blago tebi,ja imam fiksne do 22 pa moram sam da namestam...al mocno izgleda kad stavim sa strane po 40 kila :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #29 poslato: Februar 09, 2007, 08:54:30 posle podne »

a i nagovorio sam gazdu teretane da nabavi malo vece tezine za bucice  :)
a Kartmen? pa naravno, zmaj nebeski  ;D
hvala  ;)
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #28 poslato: Februar 09, 2007, 08:44:53 posle podne »

Ma bucicama je ok sasvim
Sačuvana
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #27 poslato: Februar 09, 2007, 08:42:52 posle podne »

ne znam zasto ali otkad radim potisak bucicama sa benca, mnogo bolje osetim grudi kad radim ravni nego kosi. mada radim na isti nacin, a i nagib kosog stavim na oko 30 % s probacu bas i kontra kosi pa da vidim sta kaze..
Sačuvana
(\__/)
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Februar 09, 2007, 08:29:15 posle podne »

ja radim 10 serija po 10 ponavljanja na kontra kosom i nemam nikakvih problema kao i drug kojim vezbam i on nema nikakvih smetnji
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #25 poslato: Februar 09, 2007, 08:22:21 posle podne »

Sa bucicama vec da,to i ubacim cisto malo,ali znam kako mi se vid zamuti od kontarkosog s dvorucnim...bes to...

Nego mare odusevljavas me tim Kartmenom :)
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Februar 09, 2007, 08:16:08 posle podne »

Heh markoni je valjda pricao da je jedan lik tako umro.
Kad bi odradio seriju on bi tako i ostao u tom polozaju pa opet ...
I umro od toga.

nisam ja rekao

kontra kosi benc sa bucicama je najbolja vezba za grudi , problem je sto vezbaci stave veliki ugao sto je velika greska  dovoljan je samo mali ugao , nesto ispod ravni , probajte uradite samo mali nagib 
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #23 poslato: Februar 09, 2007, 07:04:43 posle podne »

I umro od toga.

I meni je ovaj lik isto to rekao samo nisam hteo da to napisem ovde jer sam mislio da je glupost  :-\
Sačuvana
Don't settle for average!
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #22 poslato: Februar 09, 2007, 06:29:40 posle podne »

tako je Hans, naravno da je bolje, tj lose je uraditi jos nesto sa nogama.
kad zavrsim noge da krenem da radim ramena ili nedaj boze trapez, skljokao bih se provereno.
kao i vecina sto zaista odradi noge.
nikad nisam voleo kontrakosi. osim ako je nekom takva konstitucija da mu donji deo grudi najsporije napreduje ali to se retko srece.
samo ti ispostuj kosi benc.
nije slucajno da na kosom mozes mnogo mnogo manje da izbacis nego na kontra kosom.
Sačuvana
(\__/)
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #21 poslato: Februar 09, 2007, 05:59:45 posle podne »

I umro od toga.
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #20 poslato: Februar 09, 2007, 05:08:49 posle podne »

Nije lose al nesto nema tog expandinga od pulovera,i slike stavi u poseban deo imas pod amateri...Koje si godiste?
Kontrakosi sam radio jedno vreme i par puta mi se javi nesvestica kada stavim teske kilaze,razvija isto kao i ravni tako da uopste nije neophodna vezba  i kod ravnog nema tolikog slivanja krvi.

A sto se tice razdvajanja nogu i ramena nista se ne mora ali je bolje.
Ako kvalitetno i predano radi noge em treba vremena em posle toga bi trebalo da je potpuno strovaljen pa neznam odakle mu vremena i snage da uradi ramena i trapez sa 100% intenziteta.

Juce sam bas radio kontrakosi benc po drugi put i trecu seriju sam stavio malo vise kilograma jer sam osetio da imam vise snage medjutim kod osmog izbacaja sam se toliko zapeo da kada sam se pogledao u ogledalo posle toga bio sam crven kao rak i malo sam se zaneo. Kasnije mi je rekao jedan lik da nije dobra vezba jer se sliva krv u mozak a ti je jos pojacavas velikim naporom i rekao mi je da je bolja vezba kontrakosi potisak bucicama jer se ne opterecuje slivanje krvi u tolikoj meri i da je kontrakosi benc poprilicno opasna vezba.
Sačuvana
Don't settle for average!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #19 poslato: Februar 08, 2007, 04:07:40 posle podne »

Nije lose al nesto nema tog expandinga od pulovera,i slike stavi u poseban deo imas pod amateri...Koje si godiste?
Kontrakosi sam radio jedno vreme i par puta mi se javi nesvestica kada stavim teske kilaze,razvija isto kao i ravni tako da uopste nije neophodna vezba  i kod ravnog nema tolikog slivanja krvi.

A sto se tice razdvajanja nogu i ramena nista se ne mora ali je bolje.
Ako kvalitetno i predano radi noge em treba vremena em posle toga bi trebalo da je potpuno strovaljen pa neznam odakle mu vremena i snage da uradi ramena i trapez sa 100% intenziteta.

Sačuvana
x frame
Gost
« Odgovor #18 poslato: Februar 08, 2007, 02:55:08 posle podne »

Ovo je pre jedno godinu ipo ili dve ...

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
x frame
Gost
« Odgovor #17 poslato: Februar 08, 2007, 02:21:20 posle podne »

1. Ne znam koliko ce se gornji trbusnjaci razviti tu jer oni tu nemaju pokret nego samo stabilizaciju. Inace najbolje je ovo raditi kada posle duzheg stazha u teretani ti nisi uspeo da dobro odradis donji deo grudi pa sad ga doradjujes.
2. Ako utice na expanding grudnog kosha to znaci isto kad bih ja to svaki dan radio bez tega nego radi rastezanja meni bi se grudni kosh rastegao ?
3.Mnogi vole posle nekog duzheg stazha u teretani ove dve misicne partije da razdvoje jer su noge jednostavno velika misicna partija a ni ramena nisu nesto mala. Uvek jedna misicna partija puno izmori pa se druga ne mozhe odraditi kako treba.

PS. Markoni jesi to ti ? :D

Kada sam rekao "uz gornje trbuš. mislio sam na liniju spajanja a ne da trbušnjaci rade ( mada rade ali neznatno ) ali nem,a veze moje greska trebao sam bolje da se izrazim zurio sam u pisanju.

Sto se tice pulovera gresis ; mrzi me da objašnjavam .

Sto se tice razdvajanja ramena i nogu moze nije problem ali moja poenta je bila da nemora nuzno .
   ne volim samo kad vidim postove gde se kaze radi ovo a nemoj ono . Ovo je sport gde je veoma vazno biti otvoren prema mozda cak i neocekivanim stvarima pogotovo kad je trening u pitanju.

A najvaznije od svega   ko se bavi ovim sportom je  edukacija , sa konkretnim pokusajima u teretani raznih kombinacija .

MASTA JE CUDO !!!!

Nisam markoni ja sam Nikola .

Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #16 poslato: Februar 08, 2007, 11:14:10 pre podne »

1. Ne znam koliko ce se gornji trbusnjaci razviti tu jer oni tu nemaju pokret nego samo stabilizaciju. Inace najbolje je ovo raditi kada posle duzheg stazha u teretani ti nisi uspeo da dobro odradis donji deo grudi pa sad ga doradjujes.
2. Ako utice na expanding grudnog kosha to znaci isto kad bih ja to svaki dan radio bez tega nego radi rastezanja meni bi se grudni kosh rastegao ?
3.Mnogi vole posle nekog duzheg stazha u teretani ove dve misicne partije da razdvoje jer su noge jednostavno velika misicna partija a ni ramena nisu nesto mala. Uvek jedna misicna partija puno izmori pa se druga ne mozhe odraditi kako treba.

PS. Markoni jesi to ti ? :D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 12 upita.