TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 406443 Teme od strane 25075 Članovi Poslednji član: prolomvoda

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 09, 2025, 05:23:14 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje u vezi Animal Cuts  (Pročitano 45367 puta)
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #9 poslato: Februar 24, 2007, 01:45:25 posle podne »

uppppppppppsssssssssssssss ka sam rekao ortaku da pije slobodno 2 kesice dnevno tjst 1 ujutru i jedna pre treninga i sad je napravio pauzu od 7 dana i nastavio sa drugim pakovanjem.........Mnooooooooooooogo je nervozan i loood.........Hehehe,a koliko opterecuje jetru aj mi sad reci da opterecuje kao vinstrol ili primobolan ili neki drugi steroid za definiciju pa da se ubijem.........Odnosno bolje da uzmem steroid ako isto opterecuje :D:D:D:D:D:D
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #8 poslato: Februar 23, 2007, 10:57:08 posle podne »

ne vrede ni dve ako trening i ishrana nisu dobri  :)
moje je misljenje da je dovoljna jedna, pogotovo ako kardio smestis u pravi termin i zastitis dodatno misice od razgradnje kvalitetnom ishranom i po mogucstvu odgovarajucom suplementacijom.
naravno moze i dve kesice, ali za prvi  turu sasvim je jedna dovoljna.
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Februar 23, 2007, 10:37:17 posle podne »

Ne znam sta hoces da kazes.Da li da uzimamo dve kesice dnevno ili jednu.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Februar 23, 2007, 07:47:27 posle podne »

Može... rezultati su isti, možda i bolji, ali lično ne preporučujem tu kombinaciju zbog previše opterećenja na jetru i nervni sistem
Ipak znam i ljude koji su uzimali Ac dva puta dnevno...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #5 poslato: Februar 23, 2007, 05:23:32 posle podne »

Hmmmmmmmm a da li moze da se cuts uzima 2 puta dnevno tjst jedna ujutru i jedna pre treninga ???? I tako 3 nedelje ??? umesto 1 dnevno 6 nedelja sa 7 dana pauze u kuri ????? da li su isti rezultati ili ???
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Februar 20, 2007, 10:07:00 posle podne »

Da, Animal Cuts uzimaš svaki dan
tri nedelje pa nedelju dana pauze pa još tri nedelje
Sačuvana
Whatever
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 20, 2007, 05:17:04 posle podne »

@daniela svarc

Tnx. na jako korisnim savetima.

Da probam da rezimiram: jedna kesica AC neposredno pre kardia (npr. subotom i/ili nedeljom ujutru, na prazan stomak) + jedna kesica AC sat/dva pre teretane (3 x nedeljno, npr. pon - sre - pet). Vrlo izvodljivo! I inace sam gladan oko 16:00, ako je bitno da se AC uzima na prazan stomak.

Dakle, Elite Whey mogu i neposredno posle trcanja, bez obzira sto sam AC uzeo 30-45 min. ranije. To mi resava jos jednu dilemu. Jos jedno banalno pitanje, na istu temu: da li ima svrhe uzimati AC, u danima odmora (npr. u mom slucaju - uto - cet)?

Hvala jos jednom.

Poz,

W.
« Poslednja izmena: Februar 20, 2007, 05:19:49 posle podne od strane Whatever » Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Februar 20, 2007, 04:35:10 posle podne »

Evo šta ja mislim, a biće verujem i drugih mišljenja...

Dovoljno je jedna kesica ujutru pre jutarnjeg kardija (koji bi trebalo da uvedeš 3 x nedeljno, bar vikendima ako ništa drugo).
kada ne radiš ujutru kardio onda AC popodne oko 16, 16:30 pred kraj radnog vremena bar u početku jer ćeš biti malo nervozan od AC.
Teretanu ne izbacuj ni u kom slučaju.
Elite whey ostavi da piješ kako ga pije.. uvek posle treninga u teretani i/ili kardija
Sačuvana
Whatever
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Februar 20, 2007, 01:55:17 posle podne »

Pozdrav!

Ovo je moj prvi post na ovom forumu, mada ga vec neko vreme pratim. Utisci su izvanredni - mnostvo jako korisnih informacija na jednom mestu.

Probao sam da nadjem odgovor na moje pitanje u prethodnim diskusijama, ali bez uspeha. Svejedno, unapred se izvinjavam ako je o ovome vec bilo reci ranije.

- Imam 31 godinu i porodican sam covek. Radim od 08:00 do 18:00, sem vikendom. Bavio sam kosarkom ranije, sada sam samo rekreativac. Imam ustaljen rezim rada sa tegovima i vezbam tri puta nedeljno po 45-60 min, posle posla, koliko da ostanem u formi. Nekoliko meseci sam uspevao da tu uglavim i dva termina kosarke, od po nekih 1-2 sata, ali vise ne, jer na zalost, nemam vremena za sve aktivnosti. Hranim se prilicno kvalitetno. Smanjio sam i unos UH u svakodnevnoj ishrani, sa namerom da skinem visak masnih naslaga. Medjutim, nisam sasvim zadovoljan rezultatima pa bi mi koristio savet od iskusnijih osoba.

U koje vreme bi trebao da uzimam AC? Ujutru, na prazan stomak (sa jogurtom?), pre nego sto odem na posao? Ili posle podne, dakle, kada vezbam u teretani (pre/posle treninga?)? Jedno pakovanje ili dva? Ili da sacekam lepse vreme, pa da probam da 2-3 puta nedeljno odem na jogging pre posla a da prestanem sa anaerobnim aktivnostima? Da li uopste AC moze da funkcionise bez cardio-a?

Da li i dalje mogu da koristim Elite Whey i u koje doba dana, ako se uzme u obzir raspored mojih aktivnosti u toku dana? Trenutno ga uzimam kao PWM (obavezno) i ponekad ujutru, umesto dorucka.

Unapred zahvalan na savetima,

W.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 12 upita.