TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399835 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 01:09:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FANATIC TRENIG ZA GRUDI  (Pročitano 57190 puta)
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #16 poslato: Mart 09, 2007, 04:12:49 posle podne »

Pazi ja radim isto ko ti sve znaci ravni,kosi,razvlacenje i na kraju odradim josh i leptir i meni to odgovara... pozz
Sačuvana

Diavolo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Mart 09, 2007, 03:39:31 posle podne »

Grudi mi uvek zaostaju ..pa ako mozete nesto pomoci ??? Ravni bench 4,5 serija od 5-10 ponavljanja i Kosi bench 4 serije isto od 5-10 ponavljanja ,e tako sam radio duze vreme i nemam neki napredak u grudi ,ne osetim misic bas kako treba kao na pr. kod bicepsa ili tricepsa ,ledja i dr...E od skoro sam ubacio vezbu sa razvlacenje sa buchicama na ravnoj klupi i sad kao malo nesto bolje :) Ali dajte mi vi savet i neke najbolje vezbe jer moram da nesto da menjam.???
Sačuvana
Dance With The Devil !
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Mart 07, 2007, 09:09:42 posle podne »

aj posalji jos neki info , makar meni na PM , necu nikom reci  ;)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #13 poslato: Mart 07, 2007, 08:58:10 posle podne »

Otkricu vam jednu malu tajnu...u planu je je priprema realty show-a na temu treningom do zdravlja i lepseg izgleda. Treba ce mi uskoro dobrovoljci za maksimalnu transformaciju i oni puniji i oni mrsaviji

otkri nam malo vise kako ce i sta ici da bi znali za sta se prijavljujemo , i kako i sta treba da rade oni koji se prijave

Nazalost ne smem viseo reci od ovoga kako producenti to zahtevaju od mene...vase je samo da trenirate uredno pa da budete spremni kada dodje vreme

zna li se otprilike kada bi to trebalo da pocne ?

Pa emitovali bi u letnjem terminu kad je taj tip programa aktuewlan a snimali sada sa proleca
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Mart 07, 2007, 02:27:17 posle podne »

Otkricu vam jednu malu tajnu...u planu je je priprema realty show-a na temu treningom do zdravlja i lepseg izgleda. Treba ce mi uskoro dobrovoljci za maksimalnu transformaciju i oni puniji i oni mrsaviji

otkri nam malo vise kako ce i sta ici da bi znali za sta se prijavljujemo , i kako i sta treba da rade oni koji se prijave

Nazalost ne smem viseo reci od ovoga kako producenti to zahtevaju od mene...vase je samo da trenirate uredno pa da budete spremni kada dodje vreme

zna li se otprilike kada bi to trebalo da pocne ?
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #11 poslato: Mart 07, 2007, 02:07:53 posle podne »

Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Mart 07, 2007, 10:58:02 pre podne »

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #9 poslato: Mart 07, 2007, 10:53:20 pre podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #8 poslato: Mart 06, 2007, 09:29:07 posle podne »

Najbolje bi ustavari bilo,ne da snimis jedan trening,vec sve vezbe za odredjenu partiju da vide oni koji ne znaju kako se pravilno radi...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
mikiveliki
Gost
« Odgovor #7 poslato: Mart 06, 2007, 08:22:21 posle podne »

Da li bi bila dobra ideja da ja snim moj sadasnji trening pa da vidimo reakcije na njega?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Mart 05, 2007, 08:30:14 posle podne »

Pa ok je,mada mislim da svako treba sebi da nadje sta mu odgovara,jer stagod mi pricali da nama "radi",istina je da sve "radi" ako ulozis 101% mogucnosti,i misica a pogotovu mozga.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
mikiveliki
Gost
« Odgovor #5 poslato: Mart 01, 2007, 10:46:45 posle podne »

Ne vidim komentare na Fanatic-ov trening grudi...?
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Februar 28, 2007, 12:22:50 pre podne »

Nema Miki izgleda da nema 2... Mada kolko se secam ja mislim da sam otvorio jednu al nema je  :) ma sooper ovako nek stoji... pozdrav
Sačuvana

mikiveliki
Gost
« Odgovor #3 poslato: Februar 27, 2007, 11:15:04 posle podne »

Ja se izvinjavam svima al ja kolko se secam ja mislim da sam otvorio posebnu temu... sorry svima josh jednom... pozdrav ;)

Ako imamo dve onda brisi jednu. OK?
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Februar 27, 2007, 07:36:09 posle podne »

Ja se izvinjavam svima al ja kolko se secam ja mislim da sam otvorio posebnu temu... sorry svima josh jednom... pozdrav ;)
Sačuvana

Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 18 upita.