TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 09:46:23 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Treba mi program za masu!  (Pročitano 7117 puta)
Mr.3d1
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

You fuck with Me,you fuck with the best.

« Odgovor #23 poslato: April 13, 2008, 12:59:57 posle podne »

koliko puta izbacis maximalnu kilazu? u (tvom primeru 60kg?)ako ne radis izbacaj,zadnju seriju ne bi trebao ispod 6 puta.ako 60 kg mozes 6 puta,onda bi trebao posle zagrevanja da uradis prvu seriju sa 50kg(8-10 ponavljanja),drugu i trecu sa 55kg 6-8 ponavljanja,i cetvrtu sa 60kg 6 ponavljanja,mislim ne moras strogo da se drzis brojki,tj broja ponavljanja ali treba da raspodelis tezinu da ti se serije svedu od 6-8 ponavljanja,to je idealno za masu.
Sačuvana
JA sam SVE sto ti NIKAD neces biti.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #22 poslato: April 11, 2008, 02:49:47 posle podne »

Moras sam pronaci tezine koje ce ti omoguciti ponavljanja, recimo, 12, 10, 8, 6.
Tesko je da ti neko da prognozu sto se tice toga.

Recimo, kada je moj maximum bio 60kg, secam se da mi je prva radna serija bila sa 40kg(12 pon), 45kg(10 pon), 52.5 kg(8 pon) i 60kg(5-6 ponavljanja).
Tako i ti sebi moras naci tezine koje ti omogucavaju ovakva ponavljanja.
Meni su te kilaze tacno omogucavale planirani broj ponavljanja.

No, trebas znati da i ako uradis jedno ponavljanje vise ili manje od predvidjenog da to nije nista strasno.
Neces valjda stati na, recimo, 6. om ponavljanju ako mozes uraditi jos jedno ili dva, a samo zato sto ti je to 4. serija i planirao si 6 ponavljanja.
Naredni put ces u toj seriji staviti koji kg vise pa ces odraditi tacno 6 ponavljanja.

p.s. Ne moras se drzati striktnog broja ponavljanja "kao pijan plota" jer to su samo brojke. Vremenom ces se prepustiti instiktu i naucices da "osecas" tezine i broj ponavljanja. Tako svaki pojedinac dodje do kombinacije koja mu najbolje lezi.
« Poslednja izmena: April 11, 2008, 02:55:21 posle podne od strane Robert » Sačuvana
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: April 11, 2008, 01:50:47 posle podne »

A sa kojom tezinom bi trebalo da radim prvu seriju,sa kojom tezinom drugu i dalje trecu i cetvrtu?Reko sam trenutno maximum mi je na bendzu 60,kazem da bi otprilike znali kako da rasporedim ostale tezine kroz serije.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: April 10, 2008, 10:19:39 posle podne »

radis od 6-12 ponavljanja
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: April 10, 2008, 10:16:22 posle podne »

Krenuo sam i evo vec nedelju dana radim sve vezbe i upala skoro prolazi!
Sad me zanima kad krenem sa programom kako da mi se krecu tezine kroz serije tj. koliko ponavljaja sa kolikom tezinom u seriji?
Recimo ako mi je na bendzu trenutni maximum 60kg kako da raspored tezine kroz serije i koliko ponavljaja da imam u jednoj seriji?
I da jos jednom napomenem da radim program za masu!
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #18 poslato: April 05, 2008, 09:24:10 posle podne »

pa BOLJE jeste ... nisam to rekao nisam rekao ni da ima neke extra koristi od toga .. samo sam rekao da shto ne shteti to koristi :D :D :D   kad mu se vec otvorio apetit shto da ne ? :)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #17 poslato: April 04, 2008, 05:49:29 posle podne »

pa bolje da uzme b vitamin najobicniji
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #16 poslato: April 04, 2008, 05:10:45 posle podne »

shto da batali .. .mislim nece nishta dobiti od toga ali kad ga vec radi tako da mu otvara apetit (placebo ili ne ) nek pije kolik oima .. nema nishta negativno ..
Sačuvana
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: April 04, 2008, 05:07:09 posle podne »

Batali kvasac kao prvo :D
OK sta dalje?? ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #14 poslato: April 04, 2008, 05:02:03 posle podne »

Batali kvasac kao prvo :D
Sačuvana
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: April 04, 2008, 04:59:33 posle podne »

Pa sta mi vi onda predlazete?
Krenuo sam zadnjih nedelju dana da jedem kao lut po 6 obroka dnevno,a uzeo sam i pivski kvasac jer sam cuo da je dobar za apetiti i bas me tera dosta da jedem!
Kao klinac sam pio omegu3 i tada sam bio dobro  gradjen tj. srazmerno tezina i visina i tamo od 15-16 sam krenuo naglo da rastem izgubio na masi a dobio na visini!
Vas cu poslusati jer nemam koga,ovi "treneri" u teretani nemaju pojma sa zivotom i ocekujem da mi vi predlozite sta je najbolje jer vidim da dosta znate iz ove oblasti!
« Poslednja izmena: April 04, 2008, 05:01:40 posle podne od strane dusan88 » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: April 04, 2008, 04:53:53 posle podne »

Ma poenta je da mu whey nije neophodan,moze sve to i iz hrane da unese...a dovoljno vitamina minerala i omege 3 tesko da moze dovoljno da unese iz hrane.....
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #11 poslato: April 04, 2008, 04:50:14 posle podne »

dzaba ti zid ako se kuca raspada ... bitniji je zdrav organizam i normalno funkcionisanje nego velik organizam ...

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #10 poslato: April 04, 2008, 01:56:23 posle podne »

....samo obrnutim redosledom...prvo elite whey ili iso 100,pa sve onda posle toga.Dosta ljudi ovde daje savete i na prvo mesto stavljaju ,vitamine,omega 3 pa onda protein,Ne mozete zidati kucu bez cigl,a to su u ovom slucaju proteini(bilo u obliku dodataka ili kroz ishranu).nakon toga dolazi sve ostalo,takodje prvo treba gledati namirnice koje imaju vitamine,minerale ,omega 3 i ostalo...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: April 04, 2008, 10:33:51 pre podne »

slazem se u potpunosti sa Jovom, vitamini,minerali i kvalitetan protein za pocetak, za Elite Whey Dymatize - topla preporuka ;)
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 12 upita.