TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 09:43:40 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Treba mi program za masu!  (Pročitano 7116 puta)
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: April 04, 2008, 08:25:25 pre podne »

Ako ti je ishrana sredjena onda u mozes odmah, minimum nakon treninga. Elite je dobar protein. Pomesas ga s dekstrozom i maltodextrinom, sve razmutis u vodi. Tako dobijes solidan PWM. BIlo bi pozeljno da u suplementaciju ubacis i neki multivitamin, npr. Take One.
Sačuvana
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: April 03, 2008, 12:41:57 posle podne »

Nastavicu da radim onaj program kao kad sam poceo jedno 3 meseca,a onda cu damenjam!Prve 2 nedelje cu da radim celo telo dok se svi misici lepo ne naviknu i dok ne razbijem upalu!
A sta mislite kad bi mogao krenuti da uzimam neki protein i koji tacno posto se bas ne razumem puno u to jer nisam nikad uzimao?
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 02, 2008, 08:54:31 posle podne »

Jes da je tezak ali GVT fino radi posao !!!
Sačuvana
I don't give a fuck
jojevta
Gost
« Odgovor #5 poslato: April 02, 2008, 10:41:10 pre podne »

ovome nikad kraja,majke mi moje

da li je toliko tesko da se potrazi nesto sto te zanima,nego svako hoce na gotovo
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #4 poslato: April 02, 2008, 10:37:11 pre podne »

trening treba da bude KRATAK I EFIKASAN uz obavezno pravilno izvodjenje vezbe, ali imaj u vidu da je ishrana ta koja ce najvise uticati na tvoj napredak!
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: April 02, 2008, 08:32:25 pre podne »

E ovako:
 Imam 19 godina,visok sam 195 i tezak 72 kg!Moj problem je u tome sto ne znam tacno koji program da radim!Isao sam nekih godinu dana u teretanu pre nekih 12 meseci i tih godinu dana furao jedan isti program za pocetnike(grudi-biceps;ledja-triceps;noge-ramena i sve to po 3 serija sa 8-10 ponavljanja) i nabio solidnu masu,ali umedjuvremenu prestao(pre nekih godinu dana) i od tada nisam nista radio!
Upravo ovih dana nameravam ponovo da krenem,ali ne znam sa kojim programom poceti i kad promeniti program tj.posle koliko vremena menjati i koji program primeniti?Ovi likovi u tertanu ne znaju toliko o tome uglavnom su tu samo da naplacuju i rezgledaju i boli ih uvo!
Bio bih vam zahvalan kada bi mi preporucili koji program za masu je najbolje raditi,koliko serija i koliko ponavljaja i kako bi se tezine kroz ponavljaje trebale menjati?
Inace da napomenem da se hranim sasvim dobro,ali imam veoma brz metabolizam i nikako ne mogu da nabacim masu i zbog toga sam se javio da mi vi preporucite neki efikasan program za masu i tako pomognete!Samo jos da kazem da su mi noge dosta slabe i da ce mi to biti jedan od prioriteta,jer sam ih mnogo slabo radio dok sam pre vezbao!
Spreman sam i da koristim neke proteine ako je potrebno,ali ne vise od toga!
Pozdrav za sve i unapred zahvljujem na pomoci!!
Ako ti je navedeni trening dao ok rezultate ne moras ga menjati. Za pocetak, treniras 3puta nedeljno i radis celo telo (1-2 vezbe i 2serije sa 10ponavljanja). Ovako radis dve tri nedelje da se telo adaptira i prihvati tehnike i ti pronadjes radne tezine. Posle mozes da radis taktiku koju si spomenuo posto kazes da ti je odgovarala. Promena taktitike moze da usledi kada se zasitis postojece. Bitno je da povremeno menjas vezbe koje izvodis kako se telo ne bi naviklo. Dosta si visok pa bez 6 obroka i obaveznog proteina, tesko ces nabaciti masu. Takodje su ti i vitamin i minerali vrlo korisni!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: April 02, 2008, 12:30:31 pre podne »

ajd ovako,vec imas odgovore na sva ta pitanja.Procitaj malo forum pa onda ovde postavi pitanja ako ti je nesto nejasno.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
dusan88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 02, 2008, 12:11:39 pre podne »

E ovako:
 Imam 19 godina,visok sam 195 i tezak 72 kg!Moj problem je u tome sto ne znam tacno koji program da radim!Isao sam nekih godinu dana u teretanu pre nekih 12 meseci i tih godinu dana furao jedan isti program za pocetnike(grudi-biceps;ledja-triceps;noge-ramena i sve to po 3 serija sa 8-10 ponavljanja) i nabio solidnu masu,ali umedjuvremenu prestao(pre nekih godinu dana) i od tada nisam nista radio!
Upravo ovih dana nameravam ponovo da krenem,ali ne znam sa kojim programom poceti i kad promeniti program tj.posle koliko vremena menjati i koji program primeniti?Ovi likovi u tertanu ne znaju toliko o tome uglavnom su tu samo da naplacuju i rezgledaju i boli ih uvo!
Bio bih vam zahvalan kada bi mi preporucili koji program za masu je najbolje raditi,koliko serija i koliko ponavljaja i kako bi se tezine kroz ponavljaje trebale menjati?
Inace da napomenem da se hranim sasvim dobro,ali imam veoma brz metabolizam i nikako ne mogu da nabacim masu i zbog toga sam se javio da mi vi preporucite neki efikasan program za masu i tako pomognete!Samo jos da kazem da su mi noge dosta slabe i da ce mi to biti jedan od prioriteta,jer sam ih mnogo slabo radio dok sam pre vezbao!
Spreman sam i da koristim neke proteine ako je potrebno,ali ne vise od toga!
Pozdrav za sve i unapred zahvljujem na pomoci!!
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.037 sekundi sa 12 upita.