TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398439 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 08:09:58 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Belanca  (Pročitano 83967 puta)
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 278

« Odgovor #133 poslato: Novembar 04, 2007, 01:58:17 posle podne »

Sto se tice trovanja salmonelom ja moram da priznam da tu imam srece(samo dokle?:() posto ja belanca uglavnom konzumiram sveza i to gotovo svaki dan. Ostali oblici pripreme mi ne odgovaraju, uopste, posto imam utisak da mi se teze vare. Sveza kada smazem mogu nakon dva sata da jedem bez problema. Jos sam primetio da i gubim na salu na ovaj nacin sto mi se ne desava ukoliko ih jedem kuvana ili pecena, interesantno :)  . Nadam se da ce me salmonela i dalje zaobilaziti.
SALMONELA SE NALAZI U ŽUMANCETU.
A POŠTO TI JEDEŠ SAMO BELANCA MOGUĆNOST KONTAMINACIJE JE DRASTIČNO SMANJENA.
MADA SE JA NE BIH KOCKAO.  ;)
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3930


Dip. trener

« Odgovor #132 poslato: Novembar 04, 2007, 12:15:22 posle podne »

gledaj nema veze sveza jaja ili ne...nemoj piti ni sveza ni bajata ni nikakva varijanta sa zivim jajima...ja ih jedem kuvana...uglavnom
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
jovo18
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1145

« Odgovor #131 poslato: Novembar 04, 2007, 11:21:38 pre podne »

Sto se tice trovanja salmonelom ja moram da priznam da tu imam srece(samo dokle?:() posto ja belanca uglavnom konzumiram sveza i to gotovo svaki dan. Ostali oblici pripreme mi ne odgovaraju, uopste, posto imam utisak da mi se teze vare. Sveza kada smazem mogu nakon dva sata da jedem bez problema. Jos sam primetio da i gubim na salu na ovaj nacin sto mi se ne desava ukoliko ih jedem kuvana ili pecena, interesantno :)  . Nadam se da ce me salmonela i dalje zaobilaziti.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #130 poslato: Novembar 02, 2007, 04:24:10 posle podne »

Ozbirom da radim dosta sa pacijentima meni se čini da svi koji pojedu živo jaje dobiju salmonelu :)
Prema tome šanse su velike - ne jedi živo jaje, nikako :)
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3424


Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #129 poslato: Novembar 02, 2007, 01:52:50 posle podne »

Ni slucajno
Jeste da je sansa za salmonelu mala,ali nije vredno
rizika
Sačuvana
   
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #128 poslato: Novembar 02, 2007, 01:14:57 posle podne »

Sta mislite o zivom belancetu, umesto kuvanom sto se tice hranljive vrednosti?
NE. NIKAKO.
A KLJUČNA REČ - SALMONELA.


Upravo tako!  NIKAKO! To ti kaze covek koji je prosao kroz pakao salmonele!  To ne bih pozeleo ni svom zakletom neprijatelju.
Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 278

« Odgovor #127 poslato: Novembar 02, 2007, 01:07:41 posle podne »

Sta mislite o zivom belancetu, umesto kuvanom sto se tice hranljive vrednosti?
NE. NIKAKO.
A KLJUČNA REČ - SALMONELA.
Sačuvana
Marko Nesic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 356

« Odgovor #126 poslato: Novembar 02, 2007, 12:57:58 posle podne »

Sta mislite o zivom belancetu, umesto kuvanom sto se tice hranljive vrednosti?
Sačuvana
Shut up and train :)
Lokk1
Gost
« Odgovor #125 poslato: Septembar 19, 2007, 01:10:46 pre podne »

u kajganu ... pa brate .. shta god imash od povrca, zachina ,ostataka mesa ... nebitno ... samo roknesh .. ako si na masi ...a jesi   ne shtedi nishta ..
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #124 poslato: Septembar 11, 2007, 05:14:02 posle podne »

Da stavi se u pleh..
Ja tako pečem ribu tj oslića.. bude ekstra mekan i sočan
Sačuvana
maja
Gost
« Odgovor #123 poslato: Septembar 11, 2007, 11:04:33 pre podne »

Hvala, za detaljno upustvo...posluzice....
Sačuvana
jovo18
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1145

« Odgovor #122 poslato: Septembar 11, 2007, 10:40:21 pre podne »

Krajnje korisna stvarcica,
npr. belo meso se pece nekih 40tak min, stavi se meso, povrce(brokolija, kupusa, malo sargarepe, crnog luka), zacini se. Kesa se zaveze stavi u tepsiju i u rerenu na nekih 250,300 stepeni. Kada je sve gotovo kesa se pocepa, sadrzaj izvadi i navali na klopu.
Sačuvana
maja
Gost
« Odgovor #121 poslato: Septembar 11, 2007, 09:13:43 pre podne »

Ja ih jos nisam koristila, ali moracu da probam....
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3459

PANTA REI

« Odgovor #120 poslato: Septembar 10, 2007, 10:59:38 posle podne »

pa da, a prethodno umereno zacinis i ima da bude super.
samo sto moras da skontas jbg prvi put koliko mu vremena treba..
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
M a r k o n i
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5115


« Odgovor #119 poslato: Septembar 10, 2007, 09:48:54 posle podne »

to bi mogao i ja da uzmem ,  da li se stavlja onda u pleh ili kako ide dalje ?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.113 sekundi sa 17 upita.