TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399645 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 06, 2025, 05:07:43 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: haha gej parada  (Pročitano 23734 puta)
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: April 16, 2008, 09:17:30 posle podne »

Pedere u zatvore ale ale ale aleeeeee
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #134 poslato: April 16, 2008, 09:07:28 posle podne »

Sve to treba na kolac!To je totalno protiv pravoslavne vere a ovo je srbija i to nikad nece proci  >:(
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: April 16, 2008, 09:00:59 posle podne »

U 100 maraka.

@Rhinox  Znash za koji dan pravimo okupljanje ljudi sa foruma, ajde mogao bi i ti da dosjesh, da se upoznamo. ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #132 poslato: April 16, 2008, 08:44:27 posle podne »

Uh, kako sam sad odlepio!!!

Na jednoj poznatoj izdajničkoj TV stanici, čitav snimak (isti snimak gledam već drugi put za 7 dana!) i poduži txt o tome šta Srbija misli i kakvi su rezultati istraživanja o gay populaciji! Ocrniše ljude u Srbiji najstrašnije, nazvavši nas stereotipnim ljudima sa predrasudama... ma, ukratko - neandertalcima! Pa opet kuknjava o tome kako to nije bolest, kako svetska zdravstvena organizacija homosexualizam ne smatra bolešću već 20 godina, a ovde se niko ne izjašnjava! Još se ti licemeri koji sebe nazivaju gay populacijom usuđuju da se mešaju u politiku zemlje i govore o tome za koga će oni da glasaju i kako postoje oni koji ih mrze i oni koji ih vole, pa onda kako imaju problem da se zaposle,... ma daaajjj, koga vi zajebavate!?!?  >:(

Ako i postoji neka gay populacija koja posećuje ovaj sajt, ukratko da im objasnim neke stvari - homoseksualizam JE BOLEST tačnije genetski poremećaj i tu nema priče! A to što gay lobi plaća da se o tome priča kao o normalnoj pojavi i što deluju kao sekte (vrbovanjem slabih), šta ćemo sa tim!?  Drugo, može trista Čedomira Jovanovića i Borisa Tadića da vodi ovu državu, ali ni oni vam neće pomoći da organizujete te vaše igrarije po ulicama! Barem ne pod nazivom GAY parada!
Ako je gay lobi toliko moćan, zašto ne izdejstvuju jednaka prava gay populacije? :) Da li stvarno smatraš da si kompetentniji od Svetske Zdravstvene Organizacije da kažeš da je homoseksualnost bolest? :) Ih, bre, DHEA... Reprodukuješ bazične stereotipei elementarno nepoznavanje materije... :)

U koje pare d aje ovaj lik Gay :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: April 16, 2008, 08:39:59 posle podne »

И ја сам данас на У92 телевизији то гледао. Јооооооооој полудео сам.
Још јуче, ваљда, Борис рекао: Како ће им пружити сву заштиту ако буду нешто организовали.
Па ако нешто буде организовано у БГ,  могу да се кладим да ће нај**ати. И то МНОГО.
Још мики са ланцима долази.
Гејчине чувајте се.
Каква црна права они хоће?
НЕ МОЖЕ, НИКАДА
« Poslednja izmena: April 17, 2008, 12:21:40 posle podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #130 poslato: April 16, 2008, 06:09:05 posle podne »

Ako ta gej parada bude sprovedena u delo...ja dolazim u bg sa lancima da proteram tu gamad i poremecene ljude....koji propagiraju svoje "ne bogom dato" sexualno opredeljenje...

A usput dok sam vec u Bg-u mogao bih i da se vidim sa Hansom..... Cao Hans! :D :D :D cmok! :D :D :D

hahahahaha, a meni kazes da ne trebam da bijem pedere

pa vidish da je on gay .. samo shto je s&m pa bi malo da ga hans lancima :D
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #129 poslato: April 16, 2008, 04:16:32 posle podne »

Kad sam ja to rekao...molim te quote-uj to???
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #128 poslato: April 16, 2008, 03:06:52 posle podne »

hahahahahahaahahahaahah :D
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #127 poslato: April 16, 2008, 03:04:55 posle podne »

Ako ta gej parada bude sprovedena u delo...ja dolazim u bg sa lancima da proteram tu gamad i poremecene ljude....koji propagiraju svoje "ne bogom dato" sexualno opredeljenje...

A usput dok sam vec u Bg-u mogao bih i da se vidim sa Hansom..... Cao Hans! :D :D :D cmok! :D :D :D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #126 poslato: April 16, 2008, 02:57:01 posle podne »

Amin,nije bolest,to je poremecaj....u svakom slucaju dalje od mene,gade mi se
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #125 poslato: April 16, 2008, 02:14:29 posle podne »

Neznam da li je bolest ili nije,ali je mnogo gadno,
i protiv prirodno,i nesvidja mi se ideja da se tako nesto
prihvati kao normalno.Bar u Srbiji.
Sačuvana

Rhinox
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: April 16, 2008, 01:55:45 posle podne »

Na jednoj poznatoj izdajničkoj TV stanici, čitav snimak (isti snimak gledam već drugi put za 7 dana!) i poduži txt o tome šta Srbija misli i kakvi su rezultati istraživanja o gay populaciji! Ocrniše ljude u Srbiji najstrašnije, nazvavši nas stereotipnim ljudima sa predrasudama... ma, ukratko - neandertalcima! Pa opet kuknjava o tome kako to nije bolest, kako svetska zdravstvena organizacija homosexualizam ne smatra bolešću već 20 godina, a ovde se niko ne izjašnjava! Još se ti licemeri koji sebe nazivaju gay populacijom usuĂ°uju da se mešaju u politiku zemlje i govore o tome za koga će oni da glasaju i kako postoje oni koji ih mrze i oni koji ih vole, pa onda kako imaju problem da se zaposle,... ma daaajjj, koga vi zajebavate!?!?  >:(

Ako i postoji neka gay populacija koja posećuje ovaj sajt, ukratko da im objasnim neke stvari - homoseksualizam JE BOLEST tačnije genetski poremećaj i tu nema priče! A to što gay lobi plaća da se o tome priča kao o normalnoj pojavi i što deluju kao sekte (vrbovanjem slabih), šta ćemo sa tim!?  Drugo, može trista Čedomira Jovanovića i Borisa Tadića da vodi ovu državu, ali ni oni vam neće pomoći da organizujete te vaše igrarije po ulicama! Barem ne pod nazivom GAY parada!
Ako je gay lobi toliko moćan, zašto ne izdejstvuju jednaka prava gay populacije? :) Da li stvarno smatraš da si kompetentniji od Svetske Zdravstvene Organizacije da kažeš da je homoseksualnost bolest? :) Ih, bre, DHEA... Reprodukuješ bazične stereotipei elementarno nepoznavanje materije... :)
« Poslednja izmena: April 16, 2008, 01:57:44 posle podne od strane Rhinox » Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #123 poslato: April 16, 2008, 08:04:41 pre podne »

ceka se mikijev odgovor ... :D
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #122 poslato: April 16, 2008, 08:01:57 pre podne »

Na jednoj poznatoj izdajničkoj TV stanici, čitav snimak (isti snimak gledam već drugi put za 7 dana!) i poduži txt o tome šta Srbija misli i kakvi su rezultati istraživanja o gay populaciji! Ocrniše ljude u Srbiji najstrašnije, nazvavši nas stereotipnim ljudima sa predrasudama... ma, ukratko - neandertalcima! Pa opet kuknjava o tome kako to nije bolest, kako svetska zdravstvena organizacija homosexualizam ne smatra bolešću već 20 godina, a ovde se niko ne izjašnjava! Još se ti licemeri koji sebe nazivaju gay populacijom usuĂ°uju da se mešaju u politiku zemlje i govore o tome za koga će oni da glasaju i kako postoje oni koji ih mrze i oni koji ih vole, pa onda kako imaju problem da se zaposle,... ma daaajjj, koga vi zajebavate!?!?  >:(

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: April 13, 2008, 09:22:19 posle podne »

То је неки крај у Борчи.

Коцка до коцке, коцкица... лалала
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 13 upita.