TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399835 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 11:53:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc,grudi su mi se smanjile od vezbanja!  (Pročitano 50919 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Maj 15, 2007, 03:44:07 posle podne »

Super, javi se obavezno :)
Sačuvana
kum
Gost
« Odgovor #81 poslato: Maj 15, 2007, 07:30:16 pre podne »

aj neka su ti sa srecom  ;D
Sačuvana
Ceca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Maj 14, 2007, 09:14:43 posle podne »

E,drugari samo da se javim sve je proslo super! Prve dve noci su bile paklene i da nije bilo lekova protiv bolova i za smirenje poludela bih verovatno. Decko mi je pomogao u svemu, posto ruke koristim samo za mahanje. Sada uzivam ne radeci nista. Javljam se kad krenem sa nekim blazim treninzima za dva meseca da vas obavestim kako napredujem.

Pozdrav!!!

I hvala na podrsci.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Maj 14, 2007, 02:28:14 posle podne »

Naravno potpuno se slazem.
Ipak ovo je bila podrska devojci koja , cini se, zna sta radi.
U svakom slucaju liquid speed je dobro rekla
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #78 poslato: Maj 14, 2007, 07:28:59 pre podne »

pa sad koliko je to jednostavno nisam bas sigurna,bez obizira koliko je rutinska
svaka operacija i narkoza nosi svoje rizike tako da u takvim situacijama treba ici po onom starom principu-dvaput meri jednom seci
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #77 poslato: Maj 13, 2007, 02:56:13 posle podne »

Ja volim kada je sve skladno, nista preterano malo ili veliko, jednostavno skladno. U svakom slucaju ukoliko ti se ne svidjaju ili dosade ili smetaju silikoni mozes ponovo na operaciju i jednostavno ih izvadis.
Sačuvana
Don't settle for average!
eskimo
Mr.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Black Sheep

Mihajlo
« Odgovor #76 poslato: Maj 11, 2007, 10:47:00 posle podne »

ne volim prevelike grudi. :)
dovoljno je 4+ :D
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #75 poslato: Maj 11, 2007, 08:01:31 posle podne »

Nadam se da ako vec Ceca prolazi kroz sve ove "muke" oko ugradnje grudi razmislja o barem nekim 3-ma ili 4-ma na opste odusevljenje muske populacije naseg foruma!

Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Maj 11, 2007, 03:27:44 posle podne »

MA SILIKONI SU SUPER STVAR.....IONAKO JE OVO 21.VEK......ERA ROBOTA..... :D
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Maj 11, 2007, 02:04:23 posle podne »

Niko nije ni mislio da namćeš svoje mišljenje jer su ovde svi dovoljno odrasli da te ispravno shvate.. čak i da nije tako nikoga ne možeš naterati ni na šta.. sve je stvar lične volje.

Nadam se da će ti opeacija doneti očekivane rezultate a za samu operaciju ne brini, to je sada zaista rutina.

Iskreno ti kao i verujem svi članovi foruma želim sve najbolje i da se brzo oporaviš i vratiš u fitness rutinu :)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #72 poslato: Maj 11, 2007, 09:04:59 pre podne »

Ovo mi nije trebalo posle jos jedne neprospavane noci, u hladnom znoju i zamisljanju svih onih skalpela u operacionoj sali.
Mislim da si sve pogresno shvatio, nisam jedna od onih cica koje se lako odlucuju za "ugradnju" novih dodataka na telo, niti sam rob firmiranih stvari.
  Posle dugog razmisljanja, odlucila sam se na taj korak i mislim da cu posle toga biti zadovoljnija svojim telom.
Nisam htela nikom da namecem svoje stavove samo sam htela da stavim na razmatranje jos jedan izbor. Koliko sam videla do sada je predlozeno: jedi vise, smanji treninge, pa ce ti se vratiti grudi, a svi znamo kuda to vodi ili radi vise na bencu (od cega ti takodje nece porasti grudi, one lepe zenske nego pektoralis)

Jos jednom se izvinjavam, ako sam bila nametljiva i ako sam nekog uputila na pogresna razmisljanja.

Ocito da si malo preosteljiva ovih dana dok si u iscekivanju velikog dogadjaja i to mi je potpuno razumljivo.
Moja prethodna misao nije bila upucena tebi kao kritika a ponajmanje kao "osuda" tvog izbora. Za trenutak sam pomislio da si pozelela sa nama podeliti deo svoje anksiozne priorde isprovociran nastupajucim dogadjajem...tako prirodno i posve normalno za ono sto ti se treba dogoditi.

I jos nesto...
Potpuno podrzavam licne izbore ovakve vrste no ono sto je bila srz mog prethodnog izlaganja je pitanje upuceno tebi u pravcu unutrasnjih desavanja koji te okupljaju ovih dana dok iscekujes sretni dogadjaj a usko je vezano za tvoje unutarnje bice i tvoj super ego. Pretpostavlajm da si pre donosenja odluke da to uradis kao i sada kada je odluka vec donesena puno razmisljala i analizirala i da je ta analiza otisla mnogo dalje od puke zabrinutosti vezane za skalpele i operacionu salu!?

Uticaj treninga na pektoralis major i minor je dobro znana i svakako da ide u prvacu degradacije masnog tkiva i smanjenju ovog tako vaznog zenskog simbola seksualnosti sto nekome moze biti potpuno neprihvatljivo i to mogu da razumem.

Sa druge strane uvecanje seksualnih atributa zene cesto nije praceno sa istovetnim uvecanjem seksualnog bica kao rezultat ovog cina, kako seksualnost za svoju manifestaciju ne treba po svaku cenu spoljaznji fizicki izraz,  te se iskreno nadam da ce u tvom slucaju ta vrsta jednakosti biti dostignuta.

Srecno!
Sačuvana
marijana021
Gost
« Odgovor #71 poslato: Maj 10, 2007, 10:51:55 posle podne »

eto u svemu losem ima nesto nesto i dobro.
Sačuvana
marijana021
Gost
« Odgovor #70 poslato: Maj 10, 2007, 10:51:20 posle podne »

meni su cak pocele da se svidjaju moje smanjene grudi.odem kod drugarice koja je imala manje grudi od mene,sad se malo ugojila i ima vece,ali mi to uopste ne smeta.ja sa mojim smanjenim trcim kao metak. :)
Sačuvana
Ceca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Maj 10, 2007, 09:53:50 pre podne »

Ovo mi nije trebalo posle jos jedne neprospavane noci, u hladnom znoju i zamisljanju svih onih skalpela u operacionoj sali.
Mislim da si sve pogresno shvatio, nisam jedna od onih cica koje se lako odlucuju za "ugradnju" novih dodataka na telo, niti sam rob firmiranih stvari.
  Posle dugog razmisljanja, odlucila sam se na taj korak i mislim da cu posle toga biti zadovoljnija svojim telom.
Nisam htela nikom da namecem svoje stavove samo sam htela da stavim na razmatranje jos jedan izbor. Koliko sam videla do sada je predlozeno: jedi vise, smanji treninge, pa ce ti se vratiti grudi, a svi znamo kuda to vodi ili radi vise na bencu (od cega ti takodje nece porasti grudi, one lepe zenske nego pektoralis)

Jos jednom se izvinjavam, ako sam bila nametljiva i ako sam nekog uputila na pogresna razmisljanja.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #68 poslato: Maj 09, 2007, 10:47:52 posle podne »

Da li podrzavas silikone (u slucaju da su stvarno stvarno male grudi)?
 Ja isti problem resavam u petak, ugradjujem ih.

Razmisli..

Mozes da se topis koliko hoces, a grudi su uvek tu.

"ugradjujes ih..." ovo mu dodje kao neki rezervni deo za auto!

Licno me vise iteresuje tvoj dozivljaj novih grudi, izjednacavs li to sa kupovinom nove torbice i para firmiranih cipela ili je ipak na delu mnogo intimniji dozivljaj svoga tela i velika emocionalno-metalna nervoza zbog iscekivanja kako ces se snaci u novoj situaciji
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.113 sekundi sa 18 upita.