TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 406394 Teme od strane 25076 Članovi Poslednji član: prolomvoda

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 20, 2025, 05:40:31 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Početak sa 40  (Pročitano 3445 puta)
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Septembar 27, 2025, 06:24:17 posle podne »

A tek kad krenes da uzimas suplemente....kao da se drogiras.....kod nas ti je "normalnije" da vidis dete sa 14 godina kako pije i pusi nego odraslog coveka koji vezba i koristi suplemente....nazalost.....tako da nemoj gledati i slusati sta drugi kazu nego samo nastavi. ;)
Miki, odlično si rekao. I sve je tako.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Septembar 27, 2025, 06:23:41 posle podne »

Poštovanje. Ja reših sa 40 godina da krenem da vežbam. 😊😊😊 Tako da evo već mesec dana vežbam. Doduše u kućnoj teretani. Skinuo sam 10 kg, promenio ishranu, izbacio loše navike ( slatko, alkohol, grickalice, hleb, kafanu...). 😊😊😊 Problem u startu je okolina, stari prijatelji, rodbina.... Kako se nositi sa tim? Kakva su vaša iskustva?
Pozdrav. Drago mi je kada se ljudi menjaju u pozitivnom smislu. Najbolje je da se fokusiraš na sebe i da te mnogo ne interesuju komentari okoline. Ako ti je neko pravi prijatelj i ako ti misli dobro, onda će ti biti podrška u pozitivnim promenama. Na ostale osobe ne treba obraćati pažnju.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #6 poslato: Septembar 26, 2025, 02:02:19 posle podne »

A tek kad krenes da uzimas suplemente....kao da se drogiras.....kod nas ti je "normalnije" da vidis dete sa 14 godina kako pije i pusi nego odraslog coveka koji vezba i koristi suplemente....nazalost.....tako da nemoj gledati i slusati sta drugi kazu nego samo nastavi. ;)
« Poslednja izmena: Septembar 26, 2025, 02:46:21 posle podne od strane Miki Mihajlovic » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #5 poslato: Septembar 26, 2025, 08:18:43 pre podne »

Biće tu i mnogo ljubomore kako sve više uspevaš i ona će u okolini rasti.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 25, 2025, 10:23:46 posle podne »

Taj problem se ne javlja samo kod treninga vec kod svega sto odlucis da menjas u pozitivnom smislu, a okolina nije spremna za to. Najbolje izolacija od ljudi koji imaju komentare na to sto radis ili te odvalce od cilja. Ili izbegavanje teme treninga pred njima.

Ja sam se mnogo puta susretao u zivotu sa tim, da sam "poludeo" kada sam uveo neke promene po pitanju zdravih navika, ishrane, treninga, posla, finansija i svega ostalog.

Koji konkretno problem imas sa okolinom ?
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #3 poslato: Septembar 24, 2025, 04:04:25 posle podne »

Svaka čast na aktiviranju i zdravijim navikama. Samo vodi računa o sebi i svom zdravlju, ostali će komentarisati kako god da radiš a da je drugačije.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #2 poslato: Septembar 24, 2025, 09:22:20 pre podne »

Poštovanje. Ja reših sa 40 godina da krenem da vežbam. 😊😊😊 Tako da evo već mesec dana vežbam. Doduše u kućnoj teretani. Skinuo sam 10 kg, promenio ishranu, izbacio loše navike ( slatko, alkohol, grickalice, hleb, kafanu...). 😊😊😊 Problem u startu je okolina, stari prijatelji, rodbina.... Kako se nositi sa tim? Kakva su vaša iskustva?
Veliki pozdrav!
Kao prvo zeleo bih da Vam cestitam!!!
A odgovor na vase pitanje je ISTRAJNOST. Prvo ce svi biti skepticni a posle kada budu videli rezultate onda ce da zacute.
Sačuvana
Optimus Prime
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 23, 2025, 01:57:19 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 14 upita.