TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 406699 Teme od strane 25075 Članovi Poslednji član: prolomvoda

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 18, 2025, 02:18:24 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kuhinjska so  (Pročitano 145 puta)
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9907


« Odgovor #2 poslato: Novembar 15, 2025, 04:42:14 posle podne »

So pomaže u održavanju ravnoteže elektrolita
Održavanje pravilne ravnoteže elektrolita je neophodno za sve telesne funkcije. So sadrži nekoliko esencijalnih elektrolita, uključujući natrijum i hlorid. Bez pravilne ravnoteže elektrolita, telo će se boriti da održi pravilnu funkciju mišića, funkciju nerava i ravnotežu tečnosti. Ovo posebno važi za aktivne osobe, jer se ovi elektroliti troše znojenjem. Zato su elektrolitni napici toliko popularni u svetu sporta.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9907


« Odgovor #1 poslato: Novembar 15, 2025, 04:41:04 posle podne »

So je nezamenljiv sastojak u kulinarskom svetu, koju podjednako cene i profesionalni kuvari, kao i osobe koje svakodnevno spremaju hranu sebi i svojoj porodici. Pored svoje reputacije pojačivača ukusa, značaj soli se proteže daleko izvan oblasti ukusa. U stvari, suprotno uvreženom mišljenju, so zapravo može pružiti mnoštvo zdravstvenih koristi. So, u svom prirodnom obliku kao natrijum hlorid, je osnovni mineral potreban ljudskom telu za optimalno funkcionisanje.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 17 upita.