TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 408210 Teme od strane 25080 Članovi Poslednji član: Logan97

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 12, 2026, 10:01:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Asimetrija  (Pročitano 79 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #5 poslato: danas u 02:16:23 posle podne »

Pozdrav i dobro došao na forum Pansporta.

Moram iskreno reći da bar na slici ti se primeti ali nije toliko strasno.
Ja se slažem za jednorucni rad koji sam i sam primenjivao jet mi je leva ruka bila slabija od desne.
Tvoja situacija je druga bar sto se armwrestlinga tice.Jer snagu mozes bolje izjednaciti nego izgled.Ti bi bio u problemu u bodi bildingu iako si u armwrestlingu i popravio situaciju. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #4 poslato: danas u 02:13:13 posle podne »

Pozdrav svima. Kao što naslov kaže, imam (nadam se blag) problem sa asimetrijom mišića, koji se najviše primećuje na leđima i tricepsu. Pre nekoliko meseci sam počeo ozbiljnije da treniram u teretani i nedavno sam primetio ovaj problem. Generalno, leva ruka mi je oduvek bila dominantna i jača, pa pretpostavljam da je ova razlika postojala i ranije, ali je sada postala izraženija otkako sam nabacio nekoliko kilograma.

U svakom slučaju, zanima me da li je neko imao sličan problem i da li imate predloge kako ga rešiti. Na nekim forumima sam naišao na preporuku da se rade jednoručne vežbe, pri čemu se prvo rade ponavljanja slabijom rukom, ali me zanimaju i mišljenja iz ličnog iskustva.

Hvala unapred! U prilogu kačim i fotku, čisto da imate predstavu o čemu pričam.
Dobro nam dosao.
Ja sam isto probao,malo sam poboljsao ali nije davao rezultat koji sam hteo a to je da totalno budem simetrican.
Okej sto ti odradis vezbe sa bucicama ali sta je sa vezbama gde radis sa obema rukama ili obema nogama?Tu vodecu ulogu preuzima dominantna strana u mom i u tvom slucaju to je leva strana.Recimo leva butina mi je uvek bila veca za 1,5-2 cm nego desna sve do saobracajke e onda se promenila situacija.Jos uvek sam levoruk ali kako mi je doktor objasnjavao skinuo stres sa leve strane ja se mahinalno prebacujem na desnu i zato je i sad ta desna strana veca.
Tako da moj odgovor je moze donekle ali nikad ti nece biti simetricno telo.Ne samo tebi,nikome.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #3 poslato: danas u 10:47:34 pre podne »

Javiće se i kolege pa da damo još iskustva i preporuke.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: danas u 10:47:03 pre podne »

Pozdrav i dobro došao na forum Pansporta.

Moram iskreno reći da bar na slici ti se primeti ali nije toliko strasno.
Ja se slažem za jednorucni rad koji sam i sam primenjivao jet mi je leva ruka bila slabija od desne.
Sačuvana
Logan97
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 11, 2026, 08:30:30 posle podne »

Pozdrav svima. Kao što naslov kaže, imam (nadam se blag) problem sa asimetrijom mišića, koji se najviše primećuje na leđima i tricepsu. Pre nekoliko meseci sam počeo ozbiljnije da treniram u teretani i nedavno sam primetio ovaj problem. Generalno, leva ruka mi je oduvek bila dominantna i jača, pa pretpostavljam da je ova razlika postojala i ranije, ali je sada postala izraženija otkako sam nabacio nekoliko kilograma.

U svakom slučaju, zanima me da li je neko imao sličan problem i da li imate predloge kako ga rešiti. Na nekim forumima sam naišao na preporuku da se rade jednoručne vežbe, pri čemu se prvo rade ponavljanja slabijom rukom, ali me zanimaju i mišljenja iz ličnog iskustva.

Hvala unapred! U prilogu kačim i fotku, čisto da imate predstavu o čemu pričam.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.026 sekundi sa 13 upita.