TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 411922 Teme od strane 25091 Članovi Poslednji član: sajberkurajber

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 10, 2026, 11:49:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Klenbuterol  (Pročitano 182 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #40 poslato: danas u 11:37:04 posle podne »

Uzimanje ove supstance na svoju ruku radi gubitka kilograma nosi visok rizik po zdravlje, a osnova svakog bezbednog smanjenja masnih naslaga uvek treba da ostanu balansirana ishrana i adekvatan trening.
Apsolutno se slazem!
Moj cilj sa odgovorima na tvoje postove je bilo iskljucivo edukativnog karaktera a ne da reklamiram i da odobravam uzimanje bilo kakvih steroida!!!!
Razumem te. Samo da razjasnimo svima- klenbuterol je lek, koji se koristi kod nekih respiratornih bolesti, kao što je astma, a ne spada u steroidne hormone. Međutim, ne odobravam ga kao sredstvo koje bi se koristilo za smanjenje masnih naslaga.
Pa i steroide su izmislili da pomognu ljudima da posle operacije sto pre ozdrave....
Ili recimo oruzje je prvobitno izmisljeno kako bi covek lakse lovio da bi preziveo a ne da bi ubijao drugog coveka....i ipak su to zloupotrebili....isti je slucaj i sa steroidima.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #39 poslato: danas u 11:35:16 posle podne »

Zasićenje receptora (Down-regulacija): Telo ekstremno brzo razvija toleranciju na klenbuterol. Već nakon dve nedelje neprekidnog korišćenja, beta-2 receptori se "zasite" i efekat sagorevanja masti naglo opada, zbog čega korisnici često prave opasne greške povećavajući doze.
Zato se koristi 2 nedelje pa se napravi pauza pa opet 2 nedelje pa opet pauza i tako u krug.....
Jeste. Tako i koristi, ali ga je ne savetujem. Nema potrebe za lekovima, zarad smanjenja masnih naslaga.
Kao sto sam i ja naveo nakon svih svojih odgovora da ih uopste ne savetujem,niti ih reklamiram i apsolutno sam protiv njih! Uvek i u svemu sam za prirodan nacin!
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #38 poslato: danas u 11:33:38 posle podne »

Pošto mi je pre neki dan u teretani jedan ortak kazao da koristi klenbuterol, odlučio sam da pokrenem ovu temu.
To svi koriste pocetkom leta da skinu kilazu ili ako hoce da se definisu,a i to je vec prevazideno.....
Nema potrebe za lekovima. Bitan je redovan trening i korekcija ishrane.
I sa tim se slazem. A ako vec neko hoce neku pomoc onda bolje da posegne za nekim prirodnim sagorevacem masti koje mozete naci u nasemm asortimanu. ;)
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: danas u 09:52:56 posle podne »

Sve zavisi sta je kome cilj i naravno jel rekreativno bavljene u pitanju ili takmicarsko.
I da je rekreativac i da je takmicar clenbuterol je oldschool metoda za mrsavljenje....prevazideno.
Svakako ne treba da se koristi u tu svrhu.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: danas u 09:51:54 posle podne »

To se koristilo osamdesetih godina. Mada kao što sam rekao maximalno sam protiv i nije mi cilj da reklamiram i odgovori su mi čisto edukativnog karaktera!
Razumem te. Nego da svima razjasnimo da nije nikako bezazleno njegovo korišćenje, iako je lek za neka stanja.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: danas u 09:51:06 posle podne »

Slabo se koristi ali verujem da ima još njih kojima odgovara mada nisam pristalica toga.
Slažem se. Strogo sam protiv korišćenja, osim kao lek u lečenju nekih respiratornih bolesti.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: danas u 09:50:04 posle podne »

Uzimanje ove supstance na svoju ruku radi gubitka kilograma nosi visok rizik po zdravlje, a osnova svakog bezbednog smanjenja masnih naslaga uvek treba da ostanu balansirana ishrana i adekvatan trening.
Apsolutno se slazem!
Moj cilj sa odgovorima na tvoje postove je bilo iskljucivo edukativnog karaktera a ne da reklamiram i da odobravam uzimanje bilo kakvih steroida!!!!
Razumem te. Samo da razjasnimo svima- klenbuterol je lek, koji se koristi kod nekih respiratornih bolesti, kao što je astma, a ne spada u steroidne hormone. Međutim, ne odobravam ga kao sredstvo koje bi se koristilo za smanjenje masnih naslaga.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: danas u 09:47:14 posle podne »

Zasićenje receptora (Down-regulacija): Telo ekstremno brzo razvija toleranciju na klenbuterol. Već nakon dve nedelje neprekidnog korišćenja, beta-2 receptori se "zasite" i efekat sagorevanja masti naglo opada, zbog čega korisnici često prave opasne greške povećavajući doze.
Zato se koristi 2 nedelje pa se napravi pauza pa opet 2 nedelje pa opet pauza i tako u krug.....
Jeste. Tako i koristi, ali ga je ne savetujem. Nema potrebe za lekovima, zarad smanjenja masnih naslaga.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: danas u 09:46:22 posle podne »

Poluživot u telu: Izuzetno je dugotrajan – njegov poluživot iznosi između 36 i 48 sati, što znači da ostaje aktivan u organizmu danima nakon uzimanja.
To nije toliko ni dugotrajan,recimo decadurabolin ti ostaje aktivan u telu 6 meseci nakon uzimanja.....
U redu. Ali to je hormon, a klenbuterol nije.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: danas u 09:44:40 posle podne »

Zabluda o steroidima: Klenbuterol nije anabolički steroid. On je stimulans centralnog nervnog sistema, sličan efedrinu, ali sa znatno dužim delovanjem.
A i efedrin su zabranili jer je osnovni sastojak extazija....sve dok extazi nije postojao mogao si da kupujes efedrin i mi smo ga koristili u sportovima snage kao pwo....
Često se koristio, to je poznato.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: danas u 09:43:48 posle podne »

Ključne medicinske i farmakološke karakteristike
Mehanizam delovanja: Stimuliše beta-2 adrenergičke receptore, što dovodi do opuštanja glatkih mišića u bronhijama, ali i do snažnog ubrzanja metabolizma i podizanja bazalne telesne temperature (termogeneza).
Ima puno sagorevaca masti koji deluju po tom sistemu,da se podigne temperatura tela.....
Slažem se. Tako deluju neki od sagorevača masti, ali smatram da nema potrebe za tim.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: danas u 09:42:38 posle podne »

Pošto mi je pre neki dan u teretani jedan ortak kazao da koristi klenbuterol, odlučio sam da pokrenem ovu temu.
To svi koriste pocetkom leta da skinu kilazu ili ako hoce da se definisu,a i to je vec prevazideno.....
Nema potrebe za lekovima. Bitan je redovan trening i korekcija ishrane.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #28 poslato: Oktobar 07, 2026, 08:52:13 posle podne »

Sve zavisi sta je kome cilj i naravno jel rekreativno bavljene u pitanju ili takmicarsko.
I da je rekreativac i da je takmicar clenbuterol je oldschool metoda za mrsavljenje....prevazideno.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #27 poslato: Oktobar 07, 2026, 11:57:51 pre podne »

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #26 poslato: Oktobar 05, 2026, 03:48:30 posle podne »

To se koristilo osamdesetih godina. Mada kao što sam rekao maximalno sam protiv i nije mi cilj da reklamiram i odgovori su mi čisto edukativnog karaktera!
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.074 sekundi sa 19 upita.