TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 08:59:40 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kako da skinem stomaK_  (Pročitano 63078 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #230 poslato: April 06, 2009, 01:11:51 posle podne »

Ako je taj unos kalorija vecim delom baziran iz proteina,ocuvaces i dobices kvalitetnu masu,ali ako je kaloriski unos iz hidrata nece ti pomoci ni trcanje da skines visak kg.
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #229 poslato: April 06, 2009, 01:05:11 posle podne »

Evo i ja da postavim jedno pitanjce...Radim trening za bazicnu snagu za bench press,a pri tome trcim 6 dana nedeljno.Pa me zanima kako ce se to odraziti na moju misicnu masu,imam ogroman unos kalorija,i kako se blizi vece sve vise proteina.Pa me zanima moze li se sta smrsati a ne izgubiti na masi?
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #228 poslato: April 03, 2009, 02:38:47 posle podne »

Hehe  :D...
Honda, pa 50, 100 Kcal se sagori sa 10 min normalnog trcanja... to je nista... i to da ako je puls preko 150 da ce da se izgubi misicna masa je, izvini, velika glupost :)
Ali nebitno to sve, post je vrhunski  ;D!

daleko od toga da je glupost!!!

Marko nisi u potpunosti razumeo za sta sam rekao da je glupost. Mislio sam na puls za koji sam vec milion puta rekao da postoje ogromne varijacije od coveka do coveka i da se ne moze uopstavati. Ti si mislio na katabolizam kada je veci intezitet u pitanju... Mada i tada, telo pocinje da trosi proteine iz misica tek kada nema vise izvore uh i masti. Tako da kao sto sam rekao da ukoliko se vodi dovoljno racuna o oporavku i vrlo jednostavno, npr pijenjem izotonicnog napitka u toku kardia recimo, unosom slozenih hidrata pre, naprosto je nemoguce da dolazi do bilo kakvog katabolizma. Ne radi se tu o satima i satima... A i u sportovima u kojima se bukvalno sati i sati nedeljno provedu u toj zoni sportisti nisu "ausvic", naravno nisu ni kao vi u bb-u zbog prirode sporta ali ima postoji more primera njih koji bas imaju, za ove sportove "viska" misicne mase. Bili bi da nije veliki akcenat na hidrataciji, hranjenju, oporavku i td... tako da je to najbitnije
Ovako kada objasnis nisu gluposti,ali trebas imati na umu,ako se neko odluci na jutarnji kardio na prazan stomak,a pri tom ima misicnu nasu 10 do 20 kg iznad visine,a bf oko 7% (recimo ja 170cm,a 90 kg) i puls preko 150 30 do 45 min,katabolizam je mnogo izrazeniji,tako da se bolje drzati zone 120 do 140.
u tvom sportu poenta je da postignes sto bolje vreme,a vecina ljudi ovde ima za cilj nesto drugo tako da to moras imati na umu,u svakom slucaju ja kapiram o cemu ti pricas,ali kada onako kazes da je nesto "glupost",neko ko ne razume moze to da shvati bukvalno tako.

Da, ok, u pravi su... jos jednom ponavljam na tu granicu pusla sam mislio, a sto se tice samog treninga objasnio sam kako spreciti katabolizam, a i ti si sve lepo tvojim postom objasnio... tako da je sve O.K. sad  :)
Sačuvana
Milan Kresojevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #227 poslato: April 03, 2009, 01:53:19 pre podne »

Ja se slazem sa Zoltanom koriguj ishranu i treniraj jako.I rezultat je zagarantovan
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #226 poslato: April 03, 2009, 12:38:12 pre podne »

Honda, pa 50, 100 Kcal se sagori sa 10 min normalnog trcanja... to je nista... i to da ako je puls preko 150 da ce da se izgubi misicna masa je, izvini, velika glupost :)

Marko nisi u potpunosti razumeo za sta sam rekao da je glupost. Mislio sam na puls za koji sam vec milion puta rekao da postoje ogromne varijacije od coveka do coveka i da se ne moze uopstavati. Ti si mislio na katabolizam kada je veci intezitet u pitanju... Mada i tada, telo pocinje da trosi proteine iz misica tek kada nema vise izvore uh i masti. Tako da kao sto sam rekao da ukoliko se vodi dovoljno racuna o oporavku i vrlo jednostavno, npr pijenjem izotonicnog napitka u toku kardia recimo, unosom slozenih hidrata pre, naprosto je nemoguce da dolazi do bilo kakvog katabolizma. Ne radi se tu o satima i satima... A i u sportovima u kojima se bukvalno sati i sati nedeljno provedu u toj zoni sportisti nisu "ausvic", naravno nisu ni kao vi u bb-u zbog prirode sporta ali ima postoji more primera njih koji bas imaju, za ove sportove "viska" misicne mase. Bili bi da nije veliki akcenat na hidrataciji, hranjenju, oporavku i td... tako da je to najbitnije
Ovako kada objasnis nisu gluposti,ali trebas imati na umu,ako se neko odluci na jutarnji kardio na prazan stomak,a pri tom ima misicnu nasu 10 do 20 kg iznad visine,a bf oko 7% (recimo ja 170cm,a 90 kg) i puls preko 150 30 do 45 min,katabolizam je mnogo izrazeniji,tako da se bolje drzati zone 120 do 140.
u tvom sportu poenta je da postignes sto bolje vreme,a vecina ljudi ovde ima za cilj nesto drugo tako da to moras imati na umu,u svakom slucaju ja kapiram o cemu ti pricas,ali kada onako kazes da je nesto "glupost",neko ko ne razume moze to da shvati bukvalno tako.
Sačuvana
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

!!! The blood is rushing in to your muscles !!!

« Odgovor #225 poslato: April 02, 2009, 10:35:37 posle podne »

pa de ces ozbiljnosti vise 14 strana je dovoljno :D
Sačuvana
Iznajmljivanje automobila u Beogradu. Najbolji uslovi City rent a car Beograd.
Smestaj u Beogradu po najboljim cenama - BGD apartmani Beograd,
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #224 poslato: April 02, 2009, 09:10:25 posle podne »

klasicna tema na pansport forumu...krene se sa savetima,neko opdvali nesto i umesto da s epremesti ode tema u q...od zajebancija
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #223 poslato: April 02, 2009, 08:40:06 posle podne »

Hehehe, dobro to je specificna aktivnost. E sad, ako traje 2 h, onda nema pomoci  :D
pogledajte ovog coveka, moze da ima sex cak i 5h !!! :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=YYUGzJ172YE
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #222 poslato: April 02, 2009, 08:36:39 posle podne »

Hehehe, dobro to je specificna aktivnost. E sad, ako traje 2 h, onda nema pomoci  :D
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #221 poslato: April 02, 2009, 08:34:09 posle podne »

Sta kazes bar bi se potpuno razumeli a i pogodili vise misicnih partija...nego da vas muske ne izbezumi sto bi takva zena mozda vas prekinula da popije nesto za ocuvanje mase :D :D :D
hahahaha... daleko bilo... uvek bi se znalo tacno vreme... priprema odmor... svako cepa svoje supse i avantura se nastavlja :D
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #220 poslato: April 02, 2009, 08:30:19 posle podne »

Sta kazes bar bi se potpuno razumeli a i pogodili vise misicnih partija...nego da vas muske ne izbezumi sto bi takva zena mozda vas prekinula da popije nesto za ocuvanje mase :D :D :D
Sačuvana
Be Happy!!!
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #219 poslato: April 02, 2009, 08:05:35 posle podne »

Ubila bi me devojka kada bih joj u nezgodnom trenutku rekao da moram da popijem tecne amino :). Tog trenutka bi me ostavila, hehe
ko zna ,ako nadje neku bilderku ili fitnesicu, mogu da rade poze u serijama :D :D :D  a u pauzi uzimaju supse ;D ;D
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #218 poslato: April 02, 2009, 08:01:01 posle podne »

Ubila bi me devojka kada bih joj u nezgodnom trenutku rekao da moram da popijem tecne amino :). Tog trenutka bi me ostavila, hehe
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #217 poslato: April 02, 2009, 07:58:51 posle podne »

ili lepo popijes 15gr bcaa,5gr kreatina,15 glut pre sexa, a tokom sexa uzimas dodatno AK, bcaa itd... posle sexa naravno PWM  8) 8) i to je to... :D :D :D :D
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #216 poslato: April 02, 2009, 06:30:35 posle podne »

« Poslednja izmena: April 02, 2009, 06:32:30 posle podne od strane Ognjen Stojanović » Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.176 sekundi sa 18 upita.