TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399599 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 04, 2025, 01:56:50 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: U koju teretanu idete  (Pročitano 44414 puta)
mikiveliki
Gost
« Odgovor #133 poslato: Jun 21, 2007, 10:01:39 posle podne »

Miki informisala sam se malo i da ,bilo je takmicara iz Athletycs gyma

Kao sto rekoh, skoro da nikada ne gresim. Hvala!

Iskreno ocekujrm i tebe na nekom od sledecih.

Potrudicu se da vam ovih dana prenesem fotografije jedne devojcice od 15 godina kojoj pomazem da se spremi za svoje vec 4 takmicenje po redu. Ona nastupa u kategorji Figure Fitnes, Body Fitness i Model Fitness
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: Jun 21, 2007, 09:57:57 posle podne »

Miki informisala sam se malo i da ,bilo je takmicara iz Athletycs gyma
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Jun 21, 2007, 06:51:34 posle podne »

mislim miki najavljujes dolazak u bg kao da smo u australiji....lepo odvoj bar jedan dan i javi u kojoj si teretani pa da dodjemo da te upoznamo i da nas nesto naucis..... ;)
Upravo tako!!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #130 poslato: Jun 21, 2007, 06:48:46 posle podne »

Zavrsio si ceo GVT jednom???Kakvi su utisci?

Ne ceo samo prvu fazu. Ovih dana odmaram i prikupljam snagu za dalje za fazu II. Cekam da prodju ove najvaljne vrucine za vikend pa da krenem. Vrlo sam motivisan i extra zadovoljan sa prvom fazom: povecana definicija, misicna masa mnogo vise snage...program definitivno radi ako se postuju svi parametri treninga.

POdescanja radi faza II je u stilu "10 x 6"

ja sam sad u drugoj medjufazi...onda pakao u vidu advanced...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: Jun 21, 2007, 05:00:31 posle podne »

mislim miki najavljujes dolazak u bg kao da smo u australiji....lepo odvoj bar jedan dan i javi u kojoj si teretani pa da dodjemo da te upoznamo i da nas nesto naucis..... ;)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #128 poslato: Jun 21, 2007, 03:24:00 posle podne »

Upravo me proganja dilema ovih dana...

Planiram ciklus 2 GVT-a i voleo bih da promenim teretanu iz dobro znanih razloga: Novi prostor nova motivacija, nove face, drugacije masine konceptulna resenja i drugaciji osecaj dok radis na njima,nove devojke...

Pozivam forumase iz NS-a da mi daju predloge i da me prime u svoje jato na jedno 5-6 nedelja. Obecavam podrusku treningu i obilje informacija!

Za u zvrat trazim samo malo mira dok vezbam...

sifra: mikiVELIKI

Sta bi sa SHARKOM   Veliki ,

Shark je bio tako da kazem odredjena poslovna ponuda no trenutno za tako nesto nema prostora u mojim sadasnjim planovima. Kao i uvek nikada nisam zatvarao vrata ni jednoj poslovnoj saradnji pa ni ovoj. Kako ce ona izgledati u buducnosti ostaje da vidimo...

OK. Pitam samo onako , mislio sam ako svracas da se upoznamo , odradimo neki trening , pokazem ti neke nove cake  :o  :o  :o  ::)

Ponuda stojji svakako. Javicu ti se ako me put nanese!?
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: Jun 21, 2007, 09:49:30 pre podne »

Planiram ciklus 2 GVT-a i voleo bih da promenim teretanu iz dobro znanih razloga: Novi prostor nova motivacija, nove face, drugacije masine konceptulna resenja i drugaciji osecaj dok radis na njima,nove devojke...

Pozivam forumase iz NS-a da mi daju predloge i da me prime u svoje jato na jedno 5-6 nedelja. Obecavam podrusku treningu i obilje informacija!

Shark je bio tako da kazem odredjena poslovna ponuda no trenutno za tako nesto nema prostora u mojim sadasnjim planovima. Kao i uvek nikada nisam zatvarao vrata ni jednoj poslovnoj saradnji pa ni ovoj. Kako ce ona izgledati u buducnosti ostaje da vidimo...

Â OK. Pitam samo onako , mislio sam ako svracas da se upoznamo , odradimo neki trening , pokazem ti neke nove cake  :o  :o  :o  ::)
Sačuvana
bodybuilding forever
TashaBG
Gost
« Odgovor #126 poslato: Jun 21, 2007, 09:32:38 pre podne »

Ne ceo samo prvu fazu. Ovih dana odmaram i prikupljam snagu za dalje za fazu II. Cekam da prodju ove najvaljne vrucine za vikend pa da krenem. Vrlo sam motivisan i extra zadovoljan sa prvom fazom: povecana definicija, misicna masa mnogo vise snage...program definitivno radi ako se postuju svi parametri treninga.

Koliko sam ja shvatila vrucine tek dolaze,prema tome Strand ili bazen za rashladjivanje,a nikako klima ili jos gore ventilator...
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #125 poslato: Jun 20, 2007, 08:57:33 posle podne »

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #124 poslato: Jun 20, 2007, 08:49:37 posle podne »

Sačuvana
crusader88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Jun 20, 2007, 12:44:55 pre podne »

ja idem u Athletic's gym na Vozdovcu.Teretana je nova( radi nekih 6 meseci), i sprave su nove i veoma kvalitetne. Jedino atmosfera nije nesto posebno, posto ima puno neozbiljnih vezbaca koji se cesto zabodu na spravi po pola sata. Ranije sam isao u Domino luks u Kumodraskoj gde je bila prava  atmosfera, ali mi je malo dalje, pa sam je promenio.

najverovatnije cu u tu da idem jer se tesko snalazim u velikim gradovima da bih isao dalje
Sačuvana
This is madness, NO THIS IS SPARTA!!!
dukka
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Jun 20, 2007, 12:19:46 pre podne »

ja idem u Athletic's gym na Vozdovcu.Teretana je nova( radi nekih 6 meseci), i sprave su nove i veoma kvalitetne. Jedino atmosfera nije nesto posebno, posto ima puno neozbiljnih vezbaca koji se cesto zabodu na spravi po pola sata. Ranije sam isao u Domino luks u Kumodraskoj gde je bila prava  atmosfera, ali mi je malo dalje, pa sam je promenio.
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Jun 19, 2007, 10:27:24 pre podne »

Sačuvana
bodybuilding forever
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #120 poslato: Jun 18, 2007, 11:54:35 posle podne »

Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
mikiveliki
Gost
« Odgovor #119 poslato: Jun 18, 2007, 11:49:23 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 18 upita.