TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399599 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 04, 2025, 01:29:47 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: U koju teretanu idete  (Pročitano 44380 puta)
Ojha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Maj 19, 2007, 10:48:56 posle podne »

Carevi dodjite u teretanu kod "Slavka i sina" 350 dinara je clanarina ;D
Teretana je velika,prljava, ali je zato ekipa fenomenalna kao i Slavko i ima sve sto coveku treba da bi se uzivotinjio
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #42 poslato: Maj 19, 2007, 08:15:58 posle podne »

Miki ,sta  veli Darko?Oce li biti ravne sipke?

Nadam se tek sutra da se vidim sa njim pa cu ti odgovoriti...
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Maj 19, 2007, 10:59:19 pre podne »

Miki ,sta  veli Darko?Oce li biti ravne sipke?
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #40 poslato: Maj 09, 2007, 08:29:50 posle podne »

ma da bre...mrzim te teretane gde si dodju da kao vezbaju, a ono samo poziraju i gledaju se... >:(

Bio sam, video sam, probao sam, vezbao sam, gledao sam a bogami gledali su i mene...

Trebace tu mnogo rada da se stvori radna atmosfera!
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #39 poslato: Maj 09, 2007, 12:12:54 posle podne »

ja cu mozda ovih dana da pocastim teretanu u saobracajnoj svojim prisustvom...mozda...
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
kum
Gost
« Odgovor #38 poslato: Maj 09, 2007, 09:04:13 pre podne »

ma da bre...mrzim te teretane gde si dodju da kao vezbaju, a ono samo poziraju i gledaju se... >:(
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Maj 09, 2007, 08:54:04 pre podne »

Miki ,mislim da bi najbolje bilo da navratis jednom prilikom do njegove teretane i na licu mesta mu kazes sta bi sve trebalo promeniti...Broj clanova bi mu se sigurno povecao!
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Maj 09, 2007, 08:44:11 pre podne »

I pri tom pevas: ''...lumperaj ,lumperaj ,fenser sam jaaaaa...''     ;D 
Sačuvana
kum
Gost
« Odgovor #35 poslato: Maj 09, 2007, 08:34:03 pre podne »

svega mi ima da uplatim jedan mesec u tom "world class-u" i da im razvalim sve sprave sto budem mogao...kako ne volim fensere i fenserske teretane  :-\
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Maj 09, 2007, 08:21:54 pre podne »

STRAVA!!!Ma samo da ubaci jednu prokletu ravnu sipku - izderah bre sva kolena od onih EZ kad radim mrtvo dizanje  :D (naravno + klupa za slobodan bench)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #33 poslato: Maj 09, 2007, 08:10:02 pre podne »

O njegovom BB klubu sam i pricao...

E onda moram da mu prenesem sve kritike jer dobri smo drugari i da ga malo kritikujem da vam poboljsa uslopve rada. Juce smo bas bilo zajedno u laganom razgovoru...
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Maj 09, 2007, 07:48:58 pre podne »

O njegovom BB klubu sam i pricao...
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #31 poslato: Maj 08, 2007, 10:22:27 posle podne »

Ja idem u Castello u Futogu...Teretana ,sto se tice higijene i izgleda sasvim ok ,ali zato je funkcionalnost poprilicno losa.Npr. ima 3 smith mashine (koje su dosta nekvalitente) od kojih je jedna ''za bench''  druga za ''bench i ramena'' a treca samo za noge  ??? ??? ???.Pa onda ima kojekakva hammer presa  i peck-deck i jos 2 sprave ukombinovane tako da koriste isto opterecenje (po meni budz varijanta koja nije ni za q...) i drugih nebuloza ,a npr. najteza bucica ima 32kg?!Najcrnje od svega je sto nema ravne sipke u teretani ,niti klupe za slobodan bench vec samo ti smitovi.Potencijal da se napravi dobra teretana je ogrooman ,ali gazda ima neku svoju politiku i tera po svome >:(.Cena je 1000din za mesec  dana ,a nedeljom ne radi.Isao sam jos i kod Sipke oko godinu i po i ta je teretana prica za sebe...

Poznajes li Darka iz Futoga on je takodje vlasnik jedne teretane ( radio je i radi na mnogim vratima novosadskih lokala)? Ako da, da li ti je poznat njegov BB klub?
Sačuvana
DrugacijiOdOstalih
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Maj 08, 2007, 04:09:41 posle podne »

Isao sam ranije u teretanu S  dobra je i uvek je bila najjeftinija . . .samo onaj Pera sto je drzi nije normalan covek . . kad sam ja isao neko razbio ogledalo i ovaj ludak umesto da sve pokupi sa zemlje i da stavi novo on uzeo najveci komad i na njega zalepio papir sa krupno napisanim:"Ovo je samo mogao idiot da uradi takvi i slicni njima bice udaljeni iz teretane UPRAVA".

ma dobar je Pera , tolerise on svasta sto drugi ne bi
To jeste ali dok sam ja isao tamo imao je neke ispade,tipa da pocne da se dere sto neko nije rasklopio tegove i vratio na mesto i slicno i onako poneki put ume da bude onako malo bezobrazan i drcan sto znam iz svog iskustva a isto mi je to pricao jedan momak tu iz kraja nevezano za teretanu mada tada kada sam pocinjao davao mi je neke savete i tu je bio kul.
Sačuvana
Been constantly so frustrated i've moved mountains with less ! When i channel my hate to productive i don't find it hard to impress !!!
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Maj 07, 2007, 11:59:53 pre podne »

Ja idem u Castello u Futogu...Teretana ,sto se tice higijene i izgleda sasvim ok ,ali zato je funkcionalnost poprilicno losa.Npr. ima 3 smith mashine (koje su dosta nekvalitente) od kojih je jedna ''za bench''  druga za ''bench i ramena'' a treca samo za noge  ??? ??? ???.Pa onda ima kojekakva hammer presa  i peck-deck i jos 2 sprave ukombinovane tako da koriste isto opterecenje (po meni budz varijanta koja nije ni za q...) i drugih nebuloza ,a npr. najteza bucica ima 32kg?!Najcrnje od svega je sto nema ravne sipke u teretani ,niti klupe za slobodan bench vec samo ti smitovi.Potencijal da se napravi dobra teretana je ogrooman ,ali gazda ima neku svoju politiku i tera po svome >:(.Cena je 1000din za mesec  dana ,a nedeljom ne radi.Isao sam jos i kod Sipke oko godinu i po i ta je teretana prica za sebe...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.339 sekundi sa 18 upita.