TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399599 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 04, 2025, 01:37:14 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: U koju teretanu idete  (Pročitano 44389 puta)
mikiveliki
Gost
« Odgovor #58 poslato: Maj 29, 2007, 10:19:06 posle podne »

Ja sam iz Beceja , idem u teretanu u kojoj je trenirao nekad Milos Sarcev , ta teretana je pre bila najbolja u Srbiji  clanarina je samo 500 din , na dan ih dolazi oko 200 ustvari tamo dolazi ceo grad :)
Da li je to u "partizanu" ili kako se vec sada zove?
Sačuvana
metabolic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

train hard go pro !!!

« Odgovor #57 poslato: Maj 29, 2007, 09:49:17 posle podne »

Ja sam iz Beceja , idem u teretanu u kojoj je trenirao nekad Milos Sarcev , ta teretana je pre bila najbolja u Srbiji  clanarina je samo 500 din , na dan ih dolazi oko 200 ustvari tamo dolazi ceo grad :)
Sačuvana
Jedino sto se ceni u zivotu je pozrtvovanost !!!
Ojha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Maj 27, 2007, 01:37:53 posle podne »

Ovde sam za godinu dana kolko treniram video cetiri ribe ::) ali od toga tri su ekstraaaaaaaa
I naravno odma ih je saletelo 30 vezbaca(jebaca).Inace to je preuredjeno sklonist,ima cak i sajt ;D
http://www.slavkogym.co.nr/
BRATE PA ZAR OVDE MOZE DA STANE 30 VEZBACA...
ISKRENO OVA TERETANA IZGLEDA KAO JEDAN DEO TERETANE U KOJU JA IDEM....I TO ONAJ DEO GDE SE DRZE METLE  :D
Ovo je skloniste za celu zgradu i moze da stane i  200 ljudi ali da sede i ne disu mnogo duboko da se ne bi pogusili  ;D,inace u spicu ovde u istom trenutku trenira i vise od 60 ljudi ali je to stvarno nepodnosljivo
Sačuvana
TashaBG
Gost
« Odgovor #55 poslato: Maj 25, 2007, 07:29:16 posle podne »

Kod Aleksandre R. blizu mi je i povoljno
Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Maj 25, 2007, 05:42:37 posle podne »

Ovde sam za godinu dana kolko treniram video cetiri ribe ::) ali od toga tri su ekstraaaaaaaa
I naravno odma ih je saletelo 30 vezbaca(jebaca).Inace to je preuredjeno sklonist,ima cak i sajt ;D
BRATE PA ZAR OVDE MOZE DA STANE 30 VEZBACA...
ISKRENO OVA TERETANA IZGLEDA KAO JEDAN DEO TERETANE U KOJU JA IDEM....I TO ONAJ DEO GDE SE DRZE METLE  :D
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Maj 21, 2007, 11:23:07 posle podne »

Pa ne treba ni da smrdi kao da lavovi zive u njoj.Prljave teretane nisu u modi.Svi se nesto tripujete i zamisljate da ste kao oni crnci u nekom getu ili u nekom zatvoru gde je kao neka hard core teretana u kojoj se samo vezba.A kao u ovim bolje opremljenim teretanama se samo pozira.To nema veze sa zivotom.Onaj ko hoce da vezba on ce vezbati i u fensi teretani i na otpadu,ali zar nije bolje kad treniras a ono jedno 10 ekstra riba trenira oko tebe,plus jos sve cisto do perfekcije.Uvek ima tople vode uvek sve na nivou.Ja sam ipak za ovo drugo.Isao sam u smrdljivu teretanu i vise necu....
Svaka ti dala  ;D
Sačuvana
Ojha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Maj 21, 2007, 11:22:59 posle podne »

Sačuvana
micko86
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Maj 21, 2007, 10:54:42 posle podne »

Brate ako je 10 extra riba oko tebe nema tu nista od vezbanja ;D ali u svakom slucaju je ok
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #50 poslato: Maj 21, 2007, 10:11:24 posle podne »

Pa ne treba ni da smrdi kao da lavovi zive u njoj.Prljave teretane nisu u modi.Svi se nesto tripujete i zamisljate da ste kao oni crnci u nekom getu ili u nekom zatvoru gde je kao neka hard core teretana u kojoj se samo vezba.A kao u ovim bolje opremljenim teretanama se samo pozira.To nema veze sa zivotom.Onaj ko hoce da vezba on ce vezbati i u fensi teretani i na otpadu,ali zar nije bolje kad treniras a ono jedno 10 ekstra riba trenira oko tebe,plus jos sve cisto do perfekcije.Uvek ima tople vode uvek sve na nivou.Ja sam ipak za ovo drugo.Isao sam u smrdljivu teretanu i vise necu....

vaistinu ;D ;D
Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Maj 21, 2007, 10:01:49 posle podne »

Sačuvana
legija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Maj 21, 2007, 09:31:36 posle podne »

Ko da je bitno ko u koju teretanu ide ako oces da se uradis netrebaju ti nikakve sprave kluba za bendj vratilo bucice i tegovi.
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Maj 21, 2007, 09:34:07 pre podne »

Zato ja ponesem peskir pa uradim jedno ponavljanje pa se obrisem pa jos jedno ponavljanje pa se ponovo obrisem i sve tako  ;D
Sačuvana
kum
Gost
« Odgovor #46 poslato: Maj 21, 2007, 07:13:48 pre podne »

au ljudi...krenulo ovo toplije vreme tako da je kod mene u teretani krenuo pakao  :-\ unutra milion stepeni...
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Maj 20, 2007, 02:02:43 posle podne »

Ja sam iz Bora tako da ovde idem u "pro fitnes centar" ili ti "kod cika gagija"  ;D Ne mogu da se pozalim imam sve sto mi treba za normalan trening i atmosfera je super, 1100 mesecno tako da je vrlo prihvatljivo  ;)
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Maj 20, 2007, 01:49:35 posle podne »

Slavko i sin  ;D.Zvuci ko neka automehanicarska radionica!Ja inace volim  HC ambijent,ali imam problema sa alergijom tako da ne mogu da treniram u prasnjavim prostorijama...Ja sam jedno vreme isao u Futog u slicnu teretanu ,ima sve sto treba i HC -podrum teretana =700dindzi ,ali sta mi vredi kada posle treninga ne mogu dva dana normalno da disem  :(
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.127 sekundi sa 18 upita.