TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 08:09:43 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Riba  (Pročitano 13102 puta)
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1267


BRO-SLAYER

« Odgovor #41 poslato: Novembar 01, 2010, 10:39:14 posle podne »

tigrasti neki valjda, i ja taj jedem u 99% slucajeva
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #40 poslato: Novembar 01, 2010, 10:34:27 posle podne »

samo sto ima neki hek i hoki ne znam koja je razlika ja cepam onaj hek..

Jedan je beli oslic i taj mi je nekako bljutav za razliku od drugog kojeg kada skuvam ima lepsi ukus mnogo i ne raspada se toliko a on ima neku tamniju boju.Ne znam tacno koji je koji.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 487


« Odgovor #39 poslato: Novembar 01, 2010, 08:49:45 posle podne »

samo sto ima neki hek i hoki ne znam koja je razlika ja cepam onaj hek..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #38 poslato: Oktobar 29, 2010, 12:54:53 posle podne »

mistral oslic bez glave  u kesi od 1kg-najzdravije i napovoljnije resenje,cista riba bez icega.samo malo petljancije oko vadjenja kicme i koze alli nema veze....

Slazem se,ovo ja cesto jedem.Odnos cene i kvaliteta je veoma dobar.
Sačuvana
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1064


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #37 poslato: Oktobar 29, 2010, 12:20:40 posle podne »

jbg.ako oni lažu lažem i ja, pogotovo na ovim Esvinim sa tunom piše 98% tuna
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 29, 2010, 08:32:37 pre podne »

98% celog prozivoda ili, znaju oni da uvrnu to... npr 98% od mesnog dela koji je 60 % :)
Sačuvana
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1064


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #35 poslato: Oktobar 28, 2010, 03:01:33 posle podne »

evo imaju ovi grčki Esvini štapići od tune,Sguadra
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
deskecar
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 487


« Odgovor #34 poslato: Oktobar 28, 2010, 10:29:12 pre podne »

mistral oslic bez glave  u kesi od 1kg-najzdravije i napovoljnije resenje,cista riba bez icega.samo malo petljancije oko vadjenja kicme i koze alli nema veze....
Sačuvana
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1064


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #33 poslato: Oktobar 28, 2010, 09:23:33 pre podne »

na ovim ribljim štapićima piše u sastavu 98% da je lignja i papalina, nema nigde da piše soja ili  sir, ima bibera ,soli itd. U Veru ih kupujem ,grčke neke.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Gosa
Gost
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 27, 2010, 12:21:02 posle podne »

pa dobro,sva sreca pa ima izbora...moraju domacini da se ispostuju inace... :Dna greskama se uci...
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1372


Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #31 poslato: Oktobar 27, 2010, 12:04:36 posle podne »

mada ljudi koji poste ce pre kupiti ribu nego neku zamenu,a za ovo drugo jesi u pravu stavljaju soju

I ja sam uvek za varijantu ciste ribe,ali kad postim celi post dosadi ti ponekad jednolicna hrana,pa mozda ti se prijede  :) Mada i tad pravim sama riblje pljeskavice sa "ribom",ali kad odes na posnu slavu i kao predjelo ti serviraju riblje stapice,mislim da je ipak grehota izraditi tako ljude misleci da zaqista jedu posno
Sačuvana
Be Happy!!!
Milan.vitalikum
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 17


VAŠE TELO VAŠ ŽIVOT

www.vitalikum.rs
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 26, 2010, 01:56:22 posle podne »

Evo jedan savet sto se tice kupovine ribe. Sad je trenutno aktuelan tostolobik,takodje je i svez u ovo doba godine. Preporucuju ga mnogi kardiolozi jer su utvrdili da je veoma koristan u prociscavanju krvnih sudova. Inace cena mu je 130 din kg u Univeru u N.S na Salajci.Mislim da nema jeftinije ;) Postoji sivi i beli al oba su biljojedi tako da je svejedno. ;D
Sačuvana
Gosa
Gost
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 26, 2010, 01:03:59 posle podne »

mada ljudi koji poste ce pre kupiti ribu nego neku zamenu,a za ovo drugo jesi u pravu stavljaju soju
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1372


Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #28 poslato: Oktobar 26, 2010, 12:28:54 posle podne »

Kako dodaju salamu i sir kad se kaze da je posno?Svarno bi u najmanju ruku bilo neposteno prema ljudima koji poste,mada me nista ne bi iznenadilo.Ja vise tipujem na neke druge stvari,kao sto se u pljeskavice,rostiljsko meso, dodaje soja i tako to.

Slazem se da je u vecini tih stapica i pljeskavica veoma mali % ribe,sto se i oseti
Sačuvana
Be Happy!!!
Gosa
Gost
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 25, 2010, 07:36:35 posle podne »

vidis to za sir nisam znao,a za salamu jos manje ;Dda za marketing si u pravu!!
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.485 sekundi sa 18 upita.