TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399391 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 28, 2024, 04:38:22 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ramena  (Pročitano 43643 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #171 poslato: Septembar 21, 2009, 03:26:10 posle podne »

Naravno da moze da pogodi,ali osnovni problem kod vecine vezbaca je sto stavljaju vece tezine nego sto mogu da podignu i onda dolazi do skracivanja pokreta a posledica toga su samo povrede.
Letenje u kombinaciji super setovi opadajuci pogadjaju srednje rame
Ок ,мењаћу,некад тај потисак некад летења.
Нитро, то и ја радим,,само што једном ногом искорачим.

[/quote]

Nemoj, drzi noge delimicno blizu ili bar u sirini ramena..i ne pomeras ih i nikako na prste...spustis se u jednu trecinu cucnja i prvi deo pokreta izbaci iz nogu,ne poskokom vec trzajem ,tj da se ne odvajaju,i zatim kontrakciju prenesi ramenima....polako spustas teg sto dublje mozes a gornji deo pokreta je maximalno explozivan koliko mozes...
Razlog za noge ti kazem jer tako je kicma najstabilnija a vidjao sam par puta ljude koji su se gadno povredili i iscasili kolena zbog takvih iskoraka,ili cimanja iz donjih ledja :(.A drugi razlog je sto ces moci ovako vecu tezinu da izbacis,sto i jeste poenta push presa..
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #170 poslato: Septembar 21, 2009, 02:28:47 posle podne »

Naravno da moze da pogodi,ali osnovni problem kod vecine vezbaca je sto stavljaju vece tezine nego sto mogu da podignu i onda dolazi do skracivanja pokreta a posledica toga su samo povrede.
[/quote]
Ок ,мењаћу,некад тај потисак некад летења.
Нитро, то и ја радим,,само што једном ногом искорачим.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Nitro
Gost
« Odgovor #169 poslato: Septembar 21, 2009, 10:56:29 pre podne »

Slazem se sa Maretom ,kod potiska ,pogotovo iza glave je jako bitno ne tovariti tezine koje mogu da uniste pravilan pokret jer je taj pokrt inace neprirodan i stavlja veliki stres na rameni pojas ,stabilizatore i rotatore...a jedino gde vece tezine mogu da se tovare to je na push presu ali tu to i jeste poenta posto 1/3 pokreta koristimo i noge i to se radi explozivno,to tek angazuje celo rame ali ni tu se ne sme preterivati
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #168 poslato: Septembar 21, 2009, 09:26:22 pre podne »

ee koji deo pogadja vezba na smith masini.....spusta se samo do glave....da glava bude u istoj ravni sa sipkom....znate na sta mislim....koga god pitam svi mi kazu razlicito.....
...ta vezba se radi i sipka se spusta skroz do trapeza,pogadja srednje i zadnje rame
ee koji deo pogadja vezba na smith masini.....spusta se samo do glave....da glava bude u istoj ravni sa sipkom....znate na sta mislim....koga god pitam svi mi kazu razlicito.....
...ta vezba se radi i sipka se spusta skroz do trapeza,pogadja srednje i zadnje rame
Је л' ово значи да правилни потисак иза главе ипак може  довољно да погоди средње и задње раме?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #167 poslato: Septembar 20, 2009, 02:39:14 posle podne »

Pogadja ali jako slabo i nedovoljno,a kazem ta 2 ramena tu samo rade stabilizatorski ,nikako drukcije...najbolji potisak koji moze da pogodi celo rame je push press izbacaj...ja kad ga radim meni trne rame,al on drukcije funkcionise i tera sve 3 glave da rade prekovremeno..sjajna vezba za pocetak treninga
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #166 poslato: Septembar 20, 2009, 02:00:13 posle podne »

moze,ali ne koliko i letenje ili vezbe na masinama koje su bas predvidjene za grupu misica
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: Septembar 20, 2009, 01:40:43 posle podne »

Је л' ово значи да правилни потисак иза главе ипак може  довољно да погоди средње и задње раме?
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #164 poslato: Septembar 19, 2009, 07:09:37 posle podne »

Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #163 poslato: Septembar 19, 2009, 06:14:47 posle podne »

Svaki potisak ti prvestveno gadja prednje rame,a druga dva ucestvuju kao stabilizatori nesto malo
Sačuvana
MaxXx
Gost
« Odgovor #162 poslato: Septembar 19, 2009, 04:24:33 posle podne »

Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #161 poslato: Jun 10, 2009, 12:10:13 posle podne »

Ajde i ja da napisem kako ja radim.Potisak bucicama za prednje rame 4x8,Prednje letenje 5x12(od 3 serije idem puno letenje celo rame u istom pokretu,ne znam kako se zove vezba)Letenje za zadnje rame u pretklonu 3x12,I mozda nekad otvorim trening sa Potiskom iza glave,ali kako kad.I ramena mi rastu ko lud-a.MIslim da ramena treba u pocetku treniranja angazovati vise kao i sve misice,i kako vreme prolazi posle samo korigovati ponavljanja i vezbe.Svo ostalo dublje pametovanje je gubljenje vremena ako covek nije pro...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #160 poslato: Maj 17, 2009, 07:31:40 pre podne »

Decko ti pojma nemas o proporcijama...a kolko ja vidim ne znash ni delove misica ...idemo anatomiju u ruke xD
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #159 poslato: Maj 16, 2009, 08:30:25 posle podne »

Cek sto je gubljenje vremena ?

zato sto mi je polozaj ne prirodan,i ne osecam neku ukljucenost misica,gubim vreme.
jedina vezba koju bih radio jeste
slicno ovoj masini, http://www.ironworkout.com/reardelt.jpg
ove ostale mozda nekad u buducnosti,a za pocetnike/"srednju klasu"  gubljenje vremena.

i en nije ta vezba<<<<<uzmes bucicu i stavis je na rame i drzis je u ruci i tada je dizes gore i polako spustas i tako 10 ponavljanja,naravno ne naslanjas bucicu na rame,to je samo da bi vam docarao o kojo se vezbi radi
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #158 poslato: Maj 16, 2009, 08:26:41 posle podne »

"losi uslovi" -Teska materijalna situacija,jedva ima da se kupi za jelo,suplementi mogu samo da se sanjaju.kad kazem da mi cale duguje 200e vec cise od pola godine valjda je dovoljno jasno.

poenta price je da bi toza sa duplo manje treninga imao iste rezultate,pored velikih prednosti napisanih predhodno.ali nije jedini,bilo ih je i pre njega a bice ih i posle.

sto se tice mog ramena,polako se menja finansiska situacija,do kraja godine pevace se druga pesma :)
e zato toza preko leda radi kao crnac ali i zaradi,i da napomenem da si svaki vikend mogao da ides da sljakas i pri tome si mogao da zaradis minimum 2000 weekly.....samo da napomenem da sam letos zaradio oko 2000 jura rodjaci  :) :) :) :) necu vise u OFF ,tema su ramena!!!!!
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #157 poslato: Maj 16, 2009, 08:15:40 posle podne »

"losi uslovi" -Teska materijalna situacija,jedva ima da se kupi za jelo,suplementi mogu samo da se sanjaju.kad kazem da mi cale duguje 200e vec cise od pola godine valjda je dovoljno jasno.

poenta price je da bi toza sa duplo manje treninga imao iste rezultate,pored velikih prednosti napisanih predhodno.ali nije jedini,bilo ih je i pre njega a bice ih i posle.

sto se tice mog ramena,polako se menja finansiska situacija,do kraja godine pevace se druga pesma :)
« Poslednja izmena: Maj 16, 2009, 08:18:08 posle podne od strane chiller » Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.225 sekundi sa 17 upita.