TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399391 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 28, 2024, 05:03:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ramena  (Pročitano 43645 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: April 07, 2008, 12:12:17 pre podne »

Pa cak ne treba uopste raditi potiske jer nisu neophodni,dovoljno pogodis prednje rame i kad radis grudi.

A ako vec radis potisak glupo je raditi vise od jednog...jer pogadjaju istu glavu na skoro isti nacin...radi letenje za srednju i zadnju glavu,to je dosta za ramena.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
sportex
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: April 06, 2008, 11:59:10 posle podne »

Zanima me da li kad se rade ramena prvo treba raditi potisak iza i ispred glave, pa tek onda vezbe izolacije sa bucicama ili obrnuto. Vase misljenje
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #4 poslato: April 26, 2007, 02:26:01 posle podne »

Ako radis potisak onda ti i ne treaba letenje za prednji deltoid,prednji namucis do jaja kad radis bilo kakav potisak u nedelji,ja mnogo puta kazem:benc je najbolja vezba za razvijanje prednjeg ramena.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: April 20, 2007, 08:33:42 posle podne »

Znaci potisak + 3 vrste letenja(koje s vremena na vreme variram) + 2 vezbe za trapez???
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #2 poslato: April 16, 2007, 10:29:56 pre podne »

ja ko sto rekoh i dalje radim ramena sa grudima, i tu mi najcesce uopste nije potreban potisak za ramena jer se prednje svejedno upali.
ali ti ako radis posebno svakako ti treba potisak ali variraj ga, nekad radi ispred nekad iza, a nekada mozes ina hamer masini (ako mislim na dobru spravu)ako je imas.
u sustini moras da imas jednu slozenu vezbu tipa potiska. dalje su izolacione gde obicno mozes ici na manje tezine ali vise ponavljanja i pravilno izvodjenje kako bi u potpunosti pravilno pogodio misic i maximalno ga stresirao za taj dan.
dakle, posle potiska treba ti letenje u stranu, obrati paznju na negativni deo pokreta. predrucenje takodje mozes (ali ne zaboravi da stalno makar malo variras trening) ali predrucenje radi sa naizmenicnim dizanjem i spustanjem tj kada desnu ruku krenes da spustas onda dizes levu a ne kao sto mnogi grese da dignes levu spustis levu pa onda dignes desnu spustis desnu.
ne zaboravi da imas razne varijacije letenja, a ja bi jos ubacio kao jednu od retkih izolacionih vezbi za zadnje rame razvlacenje sajlama na krosu, mozes u pretklonu, mozes stajaci, kako ti odgovara, kada stojis sajle treba da su negde u visini ociju i radi pun radijus pokreta, do 15 ponavljanja sa malim tezinama, da ga osetis da przi.
vazan tip - podlaktice treba da su fixirane maximalno, tj potez iskljucivo i samo iz ramenog zgloba.

a sleganje ti je za trapez, dakle odlucio si da radis trapez sa ramenima i to je ok.
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 16, 2007, 09:21:34 pre podne »

Ramena su mi poseban trening u nedeljji i radim sledece vezbe
1)Potisak iza glave
2)Nisam siguran kako se zove vezba ali stojis i vuces sipku uz telo do vrata
3)Letenje u stranu (ili nekad letenje u pretklonu)
4)letenje napred tj predrucenje
5)sleganje bucicama
Zanima me da li mi je trening odgovarajuci ili treba da smanjim broj vezbi.
I zanima me kako izgleda vas trening.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.293 sekundi sa 17 upita.