TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399323 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 07:53:54 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DILEMA xD  (Pročitano 13928 puta)
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #34 poslato: Maj 21, 2008, 01:34:53 posle podne »

Say No to CS :D
Sačuvana

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #33 poslato: Maj 21, 2008, 01:41:38 pre podne »

Pa tog pro gamera bih klao kasikom...da mi neko to u lice kaze kao " Ja se BAVIM sportom,treniram cs,specijalizaciju evo vec drugu godinu zavrsavam na hekleru..." SHOOT TO KILL THE FOOKING IDIOTS!

nema veze mentalitet,ali nenormalno je ...pa jbt,ja bih svoje dete ubio da kaze e moj sport izbor je CS!ALo breee...shoot to kill...Cs je smrt,bavite se sportom...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Lokk1
Gost
« Odgovor #32 poslato: Maj 21, 2008, 01:03:31 pre podne »

CS jeste sport u brdo drzava... ali ovde je mentalitet takav  ,,sjajan'' tako da verujem da nece nikad biti ... to je fora .. shvatanje sporta kod nas je malo pogreshno .. shta je tu je ...

realno mene nerviraju svi sportovi gde ja ne mogu da te dotaknem shutnem udarim itd. .. odbojka tenis itd je meni za zene .. i ok svestan sam da ce brdo ljudi sada da me hateuje ali eto ja tako gledam ..

a CS pro playera kad bi to pitao lik bi samo rekao svom obezbedjenju da te sklone i da ne dishesh njegov vazduh :D :D ... ne brate lik bi ti reako da ja sam pro gamer ... to je dovoljno :))
« Poslednja izmena: Maj 21, 2008, 01:05:49 pre podne od strane Lokk1 » Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Maj 20, 2008, 09:49:54 posle podne »

hahah , koji ste kraljevi mamba
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Maj 20, 2008, 09:23:40 posle podne »

Umri loki,cs nikad nece biti sport :D brateee,zamisli dodje neki lik raspadnut i neko ga pita: e cime se bavis? Ja sam sportista,treniram cs...metak U VUGLA!
hahaha... pendrechio bi ga celu noc :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Maj 20, 2008, 06:22:26 posle podne »

Umri loki,cs nikad nece biti sport :D brateee,zamisli dodje neki lik raspadnut i neko ga pita: e cime se bavis? Ja sam sportista,treniram cs...metak U VUGLA!
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #28 poslato: Maj 20, 2008, 06:21:09 posle podne »

Pa jer je prva igra te vrste :D Ja kolko sad vidim po Bg mnogo se vise igra COD :)  kakav crni sport,razvijas sta?Kaziprst...sve je to isto,beg u neki drugi svet,sve su igre takve i to je nihova glavna privlacnost ENDE!

CS je prva pucachina na svetu ?? WTF ?

odakle tebi da je cilj sporta razvijanje necheg .. cilj sporta je da pobedish nekog ... znachi morash razviti neshto da bi to mogao da ostvarish .. to je uslov a ne cilj  ... a razvijash reflexe .. mozak ..  zashto idete u krajnost .. nisam rekao da je klasichan sport .. ali po definiciji ima sve preduslove da bude ...

@hans trazi na netu koja je najpopularnija igrica TRENUTNO a nastala je tamo 98 99 ... cod je previshe komplikovan ... spor i grafichki preteran .. i previshe je realan .. glupost .. apsolutno neigriv u tom smeru ... kontam ok je za situacije ,,sedim kuci pijem kolu jedem keks i raspadam se '' .. ali za neshto ozbiljnije .. nope ..

@dhea : shto si iskljuchiv .. kao ne moze i jedno i drugo ... sta ti sedish za kompom isto ... samo shto on igra cs a ti kucash na forumu ... ne vidim shto bi po tome njegovi mishici bili neshto mega slabiji od tvojih ( ako hocesh da kazesh zato shto sam ja sportista ceo zivot i ne sedim 10 sati kao oni .. odma da ti kazem da su to opet predrasude i da nemaju veze sa mozgom poshto znam brdo sportista koji igraju igrice i ne provode vishe od 2 sata za kompom ..  )
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #27 poslato: Maj 20, 2008, 04:38:50 posle podne »

Mislim da se razvija grba na leĂ°ima i divan zombi hod od slabih mišića gornjih ekstremiteta...  ;D ;D ;D

Ah gde su ona vremena kad izaĂ°eš na fudbal, gde se obavezno neko pobije i posle svi mirni...  :-\   :'(   

« Poslednja izmena: Maj 20, 2008, 04:42:02 posle podne od strane DHEA » Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #26 poslato: Maj 20, 2008, 03:08:06 posle podne »

Pa jer je prva igra te vrste :D Ja kolko sad vidim po Bg mnogo se vise igra COD :)  kakav crni sport,razvijas sta?Kaziprst...sve je to isto,beg u neki drugi svet,sve su igre takve i to je nihova glavna privlacnost ENDE!
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 20, 2008, 03:05:32 posle podne »

E ti volis cs i tebi je to najbolje,drugima nije...nemoguce te je ubediti to je to....svako ima svoj stav...kontam da ima ljudi kojima je fudbal zanimljiv :D idiots... :D

a kakva crna taktika....posle 10 puta igranja iste mape nema niceg novog sto mozes uraditi...ogranicena oruzja,ograniceni prolazi...No challenge beeyotch :D

brate jesi svestan o chemu ti prichash ... znachi mi smo za jednu mapu imali (kad kazem mi mislim deca od 14-15 godina maximalno neozbiljna) preko 15 taktika ... brate shta mislish shta profi timovi rade ... mislim ja znam .. veruj mi radi se o kombinacijama raznima .. posle 4-5 godina igranja mi smo provaljivali nove fore a ne posle 10 x ... + na sve to dodajesh taj individualni momenat koji odluchuje .. znachi timing .. pucanje ... iskustvno ..navlachenje .. znachi igrica je komplikovana dojaja .. pa brate ja to vishe ne igram nema shta ja tu da volim ne voim ... ne volim ni shah (shto kaze dhea - statichan je .. dosadan .. bar meni .. smori me ) ali brate isto tako objektivno pogledash da je to do jaja zahtevan i tezak sport ... tako i cs ... to shto ne izgleda na prvi pogled tako ne znachi da nije .. a i brate ne radi se o meni .. statistika ti govori sve ... koja se to josh igra igra vishe od 15 godina tako masovno ...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #24 poslato: Maj 20, 2008, 02:59:02 posle podne »

E ti volis cs i tebi je to najbolje,drugima nije...nemoguce te je ubediti to je to....svako ima svoj stav...kontam da ima ljudi kojima je fudbal zanimljiv :D idiots... :D

a kakva crna taktika....posle 10 puta igranja iste mape nema niceg novog sto mozes uraditi...ogranicena oruzja,ograniceni prolazi...No challenge beeyotch :D
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #23 poslato: Maj 20, 2008, 02:55:05 posle podne »

aj sad ne kenjaj :D ima toliko realnih igara sto se pucacina i taktike tice od shugavog kanter strajka...sta kao pogodis nekog i on se jos uvek krece :D kakav je to skill?nerealno...i za wow ti treba itekako skilla...sto vise igras postajes bolji,tako je sa svim igrama...za mene su bas najveci degeni ti cs ovci posto ih znam stotinak...sve budale koje ne smeju kuci da idu jer ce ih roditelji ubiti od batina jer provode dane i dane po igraonicama...a da ne pominjem sto imaju po tries plus godina...to je neki poseban kult...mislim jbt jedan od najboljih ortaka je skroz zivot tako upropastio,zato sto ga neki degeni pozvali u klan...da je na meni,spalio bih sve kantere OMA! sve je to isto,nema sad e ovo je naj igra treba ti "skil" a ovo je shit......

aj ne seri ... 1) u wowu se radi o gearu ... znachi itemi koje imash uslovljavaju to koliko si dobar .. TU SKILLA NEMA !!! znachi kretanje je nebitno magije bacash uvek iste itd ...  to shto se tebi hans neke druge igre vishe svidjaju je jedna stvar ali CS je najbolja igra.. u svakoj drugoj puchacini fali neshto .. ili je prespora ili je realna jako ili je taktichki osakacena i ogranichena ili previshe dobro grafichki izgleda .. cs je sluchajnost experiment koji je ispao dojaja i sigurno je najigranija igra u poslednjih 20 godina ako ne u istoriji gaminga ..  ... ko pricha o realnosti .. radi se o igrivosti .. imash toliko mogucnosti i taktichkih i timskih i individualnih da je to kritichno .. ok ja sam igrao za par klanova .. onako ozbiljno ..svaki dan sa njima itd .. do shto ti je drug degen je njegov prob. ako me razumesh .. ko mu brani da posle mecha ode do grada i smuva neku drocu ... ili pre mecha ode na fudbal sa drugarima ili na kafu sa drugaricama .. brate ako ti hocesh da budesh debil bicesh .. ne diktira ti to igrica ...  brate svi mi smo se druzili medjusobno izlazili opijali sprdali radili sve ko i svi drugi samo shto umesto da otpadamo na coshku i duvamo i bodemo se .. mi smo igrali cs ... i zabadali realno :D ;))) tako da :PP    a ovi degeni od 30+ .. aj sada razmisli jesu oni postali degeni od cs-a ili su bili degina za pocheti i realno nemaju neki izbor osim da otpadaju u igraonici sa djecom :)) veruj mi da teshko da cesh ti ako si normalan izabrati taj nachin ,,zivota'' ... to je tuzno ... ali toga ako me pitash imash mnogo vishe medju wowashima ... bash zato shto za tu igru ti ne trebaju ni reflexi ni mozak ... jebeni shablon ..
« Poslednja izmena: Maj 20, 2008, 02:57:27 posle podne od strane Lokk1 » Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Maj 20, 2008, 07:25:59 pre podne »

danasnja djeca uopste nemaju da kazem "normalno djetinjstvo"...jbt cim progledaju stvori im se komp ispred ociju i udri po igricama, ja jesam imao komp od 7godina ali se "radno vrijeme" na njemu znalo koliko je, 90% vremena igranja sam proveo sa rodjacima i drugovima napolju i sa "normalnim igrackama", o ponasanju danasnje djece necu da pricam...
Sačuvana
two more...no matter what...!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #21 poslato: Maj 20, 2008, 03:29:16 pre podne »

aj sad ne kenjaj :D ima toliko realnih igara sto se pucacina i taktike tice od shugavog kanter strajka...sta kao pogodis nekog i on se jos uvek krece :D kakav je to skill?nerealno...i za wow ti treba itekako skilla...sto vise igras postajes bolji,tako je sa svim igrama...za mene su bas najveci degeni ti cs ovci posto ih znam stotinak...sve budale koje ne smeju kuci da idu jer ce ih roditelji ubiti od batina jer provode dane i dane po igraonicama...a da ne pominjem sto imaju po tries plus godina...to je neki poseban kult...mislim jbt jedan od najboljih ortaka je skroz zivot tako upropastio,zato sto ga neki degeni pozvali u klan...da je na meni,spalio bih sve kantere OMA! sve je to isto,nema sad e ovo je naj igra treba ti "skil" a ovo je shit......
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #20 poslato: Maj 20, 2008, 02:29:04 pre podne »

brate nema cs veze sa wowom ... wow je igra za degene i nema veze sa skillom ... znachi bitno je jedino koliko vremena provodish za kompom ... a cs je druze toliko komplikovan (ne mislim serverski nego pro klanski mechevi ) da bi se skenjao ..
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.109 sekundi sa 18 upita.