TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399323 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 06:14:42 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DILEMA xD  (Pročitano 13910 puta)
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Maj 21, 2008, 07:53:13 posle podne »

E a bash sam u bedaku.  :-\ :-\
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #48 poslato: Maj 21, 2008, 07:16:17 posle podne »

Nek ti je sa srecom  ;)
Sačuvana
Don't settle for average!
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Maj 21, 2008, 04:35:17 posle podne »

Jooooooooooo danas sam zavrshio srednju smrc smrc nema vishe bezanja  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #46 poslato: Maj 21, 2008, 04:20:53 posle podne »

Ja jesam,al da bih isao u skolsku teretanu :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Maj 21, 2008, 04:16:29 posle podne »

Eto..i sad ti pogle njih dvojscu i svatis zasto je CS los :D :D :D :D

Zashto, shta je tu loshe? Sve se bojim ti nisi bezao sa chasova> ;D ;D ;D ;D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #44 poslato: Maj 21, 2008, 03:51:46 posle podne »

Eto..i sad ti pogle njih dvojscu i svatis zasto je CS los :D :D :D :D
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #43 poslato: Maj 21, 2008, 03:50:07 posle podne »

Ja sam pre 3-4 godine Novu godinu docekao u raspaloj igraonici igrajuci ja mislim warcraft i CS ... mislim sta reci
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Maj 21, 2008, 03:48:12 posle podne »

E koliko sam samo puta pobegao iz shkole u igraonicu na kanter. Mogu reci da je CS obelezio jednu eru u mom odrastanju. ;D :D :D :D
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #41 poslato: Maj 21, 2008, 03:41:49 posle podne »

Pa tog pro gamera bih klao kasikom...da mi neko to u lice kaze kao " Ja se BAVIM sportom,treniram cs,specijalizaciju evo vec drugu godinu zavrsavam na hekleru..." SHOOT TO KILL THE FOOKING IDIOTS!

nema veze mentalitet,ali nenormalno je ...pa jbt,ja bih svoje dete ubio da kaze e moj sport izbor je CS!ALo breee...shoot to kill...Cs je smrt,bavite se sportom...

brate to shto si ti bolid :D je druga stvar  ... tu ti ne mogu pomoci .. :)) da li ti mislish da bi iko ikad tako neshto rekao ..
... furash predrasude tipa ,,bbuilderi su svi sterilni i nemaju jaja .. jetra im se raspada i svi su komplexashi i narcisi ..'' ... znachi ekvivalent te gluposti je ovo shto si napisao ... tako da .. GG :D ... te ljude shto ti znash su verovatno neki serverski no liferi shto misle da je najvaznije u csu znati da pucash .. :D .. pogle ovo .. napravili CS topic .. a ja ispadam borac za prava gamera :D :D  lol boli me bash za cs i sve to :D :D samo ja mogu objektivno da pricham o tome jer sam bio deo toga  :) a ti hans idi igraj COD :D :D shabane :D

pa vish,govorim na osnovu najboljeg naseg klana :D a i na osnovu jos par komata around the city....znam sta pricam

Ti si deo toga i nisi objektivan,svati to.Mos samo da pizdis,al CS samo preko mene mrtvog :P

@Loki

Ne pricaj sa njim nabodi gaaa, nabodi gaa :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #40 poslato: Maj 21, 2008, 03:26:51 posle podne »

Pa tog pro gamera bih klao kasikom...da mi neko to u lice kaze kao " Ja se BAVIM sportom,treniram cs,specijalizaciju evo vec drugu godinu zavrsavam na hekleru..." SHOOT TO KILL THE FOOKING IDIOTS!

nema veze mentalitet,ali nenormalno je ...pa jbt,ja bih svoje dete ubio da kaze e moj sport izbor je CS!ALo breee...shoot to kill...Cs je smrt,bavite se sportom...

brate to shto si ti bolid :D je druga stvar  ... tu ti ne mogu pomoci .. :)) da li ti mislish da bi iko ikad tako neshto rekao ..
... furash predrasude tipa ,,bbuilderi su svi sterilni i nemaju jaja .. jetra im se raspada i svi su komplexashi i narcisi ..'' ... znachi ekvivalent te gluposti je ovo shto si napisao ... tako da .. GG :D ... te ljude shto ti znash su verovatno neki serverski no liferi shto misle da je najvaznije u csu znati da pucash .. :D .. pogle ovo .. napravili CS topic .. a ja ispadam borac za prava gamera :D :D  lol boli me bash za cs i sve to :D :D samo ja mogu objektivno da pricham o tome jer sam bio deo toga  :) a ti hans idi igraj COD :D :D shabane :D

pa vish,govorim na osnovu najboljeg naseg klana :D a i na osnovu jos par komata around the city....znam sta pricam

Ti si deo toga i nisi objektivan,svati to.Mos samo da pizdis,al CS samo preko mene mrtvog :P
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #39 poslato: Maj 21, 2008, 03:20:13 posle podne »

A ja mislim da se prepiru oko nebitne stvari.  :-\
Sačuvana
Don't settle for average!
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #38 poslato: Maj 21, 2008, 03:17:45 posle podne »

Ja nerazumem vise od pola stvari koje pisu :D

:D

Nisi jedini ;D
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #37 poslato: Maj 21, 2008, 03:07:08 posle podne »

Ja nerazumem vise od pola stvari koje pisu :D
Sačuvana

Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #36 poslato: Maj 21, 2008, 02:27:56 posle podne »

Auu hans , sta ti reko za kevu! :D
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #35 poslato: Maj 21, 2008, 02:18:53 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.167 sekundi sa 18 upita.