TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 11:54:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: EXIT 08  (Pročitano 18136 puta)
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #75 poslato: Jul 15, 2008, 12:51:21 pre podne »

Sad sam bas bio sa drugarima koji su radili tamo u obezbedjenju, kazu nagledali su se svega i svacega, bila je valjda neka veca tuca na dance areni, neki lik valjda u komi itd.

Ali najsmesnija situacija, da se kulturno izrazim, nadjen je muski polni organ odsecen blizu main stage-a...  :D :D :D ja sam vristao, brate sta sve nisu radili  :D

A za vreme exita ja i drugar se zajebavali kako bi trebali stim trim kapsulice sto su mu ostale da stavimo u neku kesicu i idemo da trgujemo na exitu, da bude neke koristi od ovog pansporta hahah, shalim se ja malo :D
« Poslednja izmena: Jul 15, 2008, 01:13:23 pre podne od strane Dule Indijanac » Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #74 poslato: Jul 14, 2008, 11:05:12 posle podne »

Kad Fanatic spomenu pijanog engleza... xe xe xe...

Idu dvojica pandura prema mestu gde se okupila "družina SFRJ" i startuje ih neki englez kako je izgubio pare, pasoš... mi počeli da se kidamo od smeha, a budala kao krenula na nas... pandur pokušao da ga smiri i u jednom trenutku okreće se prema meni i upita "hoćeš da vam ga prepustim da popričate sa njim!?"... i sada mi idu suze što mu ne rekoh da ga ubaci u šator na samo 5 minuta ( po minut za svakog od nas, devojke nisu uračunate)!

Ali što su im novosaĂ°ani podvaljivali neke eksere - rozi sa dolarom...  ;D ;D ;D 

Zaboravih da spomenem najljigaviji potez EXIT-a - otvaranje britanskog konzulata tik pored recepcije...ono kao - ni pertle im se ne vide...

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #73 poslato: Jul 14, 2008, 09:24:53 posle podne »

ja sam prosle godine bila...ono cisto da vidim atmosferu i nije mi se cinilo da je toliko narkomana...ali ovo je strasno..ides ulicom i povracaju ispred tebe..spavaju otvorenih ociju ( moja mama se prepala) itd..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #72 poslato: Jul 14, 2008, 09:20:34 posle podne »

Fala bogu da ste svatili...ja lepo rekoh da je to leglo narkomana ogavnih tu....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Jul 14, 2008, 09:19:53 posle podne »

A cek samo kad se ja svega setim sta sam za ove dane video... ijaoj kuku majko!
Neki idiot se popeo na drvo tik pored nas pa je pao i slomio ruku...
Sledeci se sjurio niz liticu gde smo bili postavljeni (bog zna zasto) i gadno povredio nogu.

Crncuga povraca pored nas na dva metra a neka mu riba kaze (hahah Serbian rakija)
Devojka ide niz put i prevrce se usput ,povraca ,pada pa ustaje dok je decko bodri  iza i onako jako pijan i drogiran pokusava da je pridrzi a ne moze ni sebe da nosi.
Pijani Englez nam prilazi na pola metra i nesto baljezga onako sav pijan i drogiran...moj ga kolega opalio pesnajom pa se ovaj odmah otreznio.
Dva pijana i drogirana Engleza prolaze pored nas sa lubenicama na glavama...

Ima toga jos.....
auu koja hawarija... pa nista... sledece godine svi po mitraljez na rame i da istrebimo gamad !
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #70 poslato: Jul 14, 2008, 09:15:44 posle podne »

uzas jeste..90% njih je nadrogirano...po gradu se prodavala droga na svakom cosku...strasno kao predstavljamo se u dobrom svetlu strancima... ???
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #69 poslato: Jul 14, 2008, 09:15:30 posle podne »

A cek samo kad se ja svega setim sta sam za ove dane video... ijaoj kuku majko!
Neki idiot se popeo na drvo tik pored nas pa je pao i slomio ruku...
Sledeci se sjurio niz liticu gde smo bili postavljeni (bog zna zasto) i gadno povredio nogu.

Crncuga povraca pored nas na dva metra a neka mu riba kaze (hahah Serbian rakija)
Devojka ide niz put i prevrce se usput ,povraca ,pada pa ustaje dok je decko bodri  iza i onako jako pijan i drogiran pokusava da je pridrzi a ne moze ni sebe da nosi.
Pijani Englez nam prilazi na pola metra i nesto baljezga onako sav pijan i drogiran...moj ga kolega opalio pesnajom pa se ovaj odmah otreznio.
Dva pijana i drogirana Engleza prolaze pored nas sa lubenicama na glavama...

Ima toga jos.....
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Jul 14, 2008, 09:12:25 posle podne »

Hehehe... Pa to jeste... Uglavno dolazi bagra koja ce da se drogira ,pravi gluposti i ostalu hawariju da bih posle pricali sta su radili ... Iskreno.. Ne volim da idem na koncerte sem za djurdjevdan koji je dan grada Kragujevca... Najaca atmosfera a i cure  ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #67 poslato: Jul 14, 2008, 09:08:50 posle podne »

Evo i mene pa da kazem svoje utiske:

STOKA!! OLOS!!! I SLJAM!!!

E to su reci kojima ja opisujem 90% ljudi koji su tamo bili.Ovo je bruka i sramota za nas lepi grad i nasu zemlju!
Da sam ja na vlasti bacio bih napalm na sve tamo i to dva za svaki slucaj u dva naleta!
Cetiri sam dana proveo tamo i video svasta.
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Jul 14, 2008, 09:08:38 posle podne »

Evo samo malo da vam predočim kako je to biti u tom EXIT kampu:

- da bi se istuširao moraš čekati u redu gde je ispred tebe minimum 10-oro ljudi! A i kad doĂ°eš na red...
- voda na tuševima ili je hladna ili je pritisak katastrofa, a neretko se desi da bude i jedno i drugo!
- voda na umivaonicima je konstantno ledena, pa je umivanje i pranje zuba prava zabava!
- o englezima sve najgore! Dok englezi i nekako drže do osnovne higijene, engleskinje su prava katastrofa! ĂDubre na svakom koraku, pijanih i pritom komiranih engleza na svakom koraku,...
- ali odlazak u WC ( popularni TOI-TOI) je nešto neponovljivo! Nikad ne znaš gde ćeš videti nečiji izmet - u rupi (gde bi i inače trebalo biti), na podu, u pisoaru, na zidu u visini glave, ponekad i više! A da li sam spomenuo da su ti WC-i od plastike i da su ceo dan izloženi onim tropskim temperaturama...  ::)
- ovde bih stavio organizovane romske "komandose" koji preskaču ogradu, kradu i svaki put pobegnu obezbeĂ°enju!
- sledeća stavka - "lešinari" iz foodland-a! Dati 250 dinara za 100 grama nekakve pljeskavice (pitaj stojka od čega su napravljenje) i bajatu lepinju?! 110 dinara za običan čaj!? Bezobzira na sve, moram da pohvalim ljude iz NS WIRSHLE, kako za ljubaznost, tako i za uslugu, a bogami i dobru cenu (150 din za poveći hoz-dog i uvek svežu kiflu).
- ......... (ostavljam prazno mesto, jer znam da ima još toga, samo mi treba vremena da se setim...)

Na kraju svega - bezbednost kampera... svi ste čuli šta se desilo ( pogibija devojke + 2 teško povreĂ°enih, a danas videh i još jednu lakše povreĂ°enu devojku, uzrok isti, samo je dosta manja grana!), iako je vidljivo da su ljudi zaista skraćivali sasušene grane, ali izgleda samo one vidljive...
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #65 poslato: Jul 14, 2008, 08:34:04 posle podne »

slazem se..ja sam iz ns-a i sokirana sam prizorima iz kampa...uzas, kao zivotinje u zoloskom vrtu!mada i one 'normalnije' izgledaju...
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Jul 14, 2008, 07:51:24 posle podne »

Evo vratih se iz NS-a, šokiran i veoma razočaran! Što se mene tiče - u kamp više nikada, na EXIT možda i odem! Susdržavam se da ne počnem sa žestokim pljuvanjem, jer će mi trebati bar pola strane samo za ono čega se sećam...

U svakom slučaju, pored svih negativnih strana treba spomenuti i pozitivne, kao npr. LATINO, COCKTA i HAPPYNS stage! Sve ostalo slobodno odložiti u recycle bin!
Sačuvana

Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #63 poslato: Jul 11, 2008, 11:16:38 posle podne »

bas si gay!  :-[
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #62 poslato: Jul 11, 2008, 11:03:29 posle podne »

Google... everything is possible! ;D

I malo photoshopa... ;D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #61 poslato: Jul 11, 2008, 10:59:19 posle podne »

:D

E ovakve do sad nisam sutnuo nijednom, de li si je iskopao  :o
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.109 sekundi sa 18 upita.