TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 11:43:52 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: STA MISLITE? :)  (Pročitano 3064 puta)
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #13 poslato: Maj 31, 2008, 12:07:59 pre podne »

"hibiskus" od nane!  :D :D ;D ;D
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Maj 30, 2008, 08:55:52 posle podne »

ma od hibiskusa..  :D  :D
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #11 poslato: Maj 30, 2008, 08:53:57 posle podne »

Na SOS kanalu sam gledao snimak iz svlacionice Partizanovih kosarkasa posle tekme sa PAO i u ormaricu iza Novice Velickovica stoji flasica Twinlab amino kiselina i jos par kutijica sa suplementima koje nisam prepoznao.
Inace jedan Nislija fudbaler koji igra u Belgijskoj ligi dosao na pauzu od mesec dana u Nis i nije se treznio 30 dana, ja ga pitam kako ces se vratiti u formu on mi kaze bas me briga dali su mi inekciju koja ga drzi u kondiciji mesec dana i za to vreme ne mora da trenira uopste, jednostavno ga roknu i ne gubi snage ni za 1% celih mesec dana, ako to nije hemija onda ja ne znam sta jeste.

ma nije hemija .. to je sok od zove ... cuo sam za to :)
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #10 poslato: Maj 30, 2008, 08:14:29 posle podne »

Na SOS kanalu sam gledao snimak iz svlacionice Partizanovih kosarkasa posle tekme sa PAO i u ormaricu iza Novice Velickovica stoji flasica Twinlab amino kiselina i jos par kutijica sa suplementima koje nisam prepoznao.
Inace jedan Nislija fudbaler koji igra u Belgijskoj ligi dosao na pauzu od mesec dana u Nis i nije se treznio 30 dana, ja ga pitam kako ces se vratiti u formu on mi kaze bas me briga dali su mi inekciju koja ga drzi u kondiciji mesec dana i za to vreme ne mora da trenira uopste, jednostavno ga roknu i ne gubi snage ni za 1% celih mesec dana, ako to nije hemija onda ja ne znam sta jeste.
Sačuvana
Don't settle for average!
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Maj 27, 2008, 12:26:03 posle podne »

Beko a šta kažeš na ovo - dečko, 18 godina jedne nedelje istrči 200m za 22.52! Koliko već nedelju dana kasnije, OPA - 200m za 21.80! Prvo, čak i 22.52 je sasvim solidan rezultat, a sa tih 21.80 je opušteno mogao te sezone da uzme 3-4 mesto u konkurenciji seniora! Drugo, za napredak od 0.7 na ciframa izmeĂ°u 21 i 22 sekunde potrebno je bar godinu dana i to da si senior...

Ma verovatno je lik talenat, iako u skorije vreme nisam čuo za njega...  ;D
Sačuvana

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #8 poslato: Maj 27, 2008, 09:04:32 pre podne »

Ma u teretanu je doso klinac najobicniji i pita nas znamo li gde moze da nabavi nesto od hemije.Ja sam ga pogledala neverujuci sta klinac pita i pitam cime se bavi,a on rece da je atleticar.Kad sam pitala koliko mu je bre to potrebno posebno u tom uzrastu,sta mu kaze trener na to i sta je sa doping kontrolom on mi se tako slatko nasmejao da sam jos i glupa ispala sto uopste to pitam  ???
E sad ti vidi,to je dete koje nije profi,niti se bori tamo za neki nenormalni rekord na olimpijadi ali svest o tome im je takva.Tragicno  :'(
Sačuvana
Be Happy!!!
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 26, 2008, 12:30:29 posle podne »

Ne znam za vas, ali iz nekih priča vrhunski sprinter nije ništa gori od vrhunskih BB-a što se tiče AAS-a... Ne bih smeo da pričam, šta su sve domaći sprinteri radili da bi došli na neki prosečan nivo... o drugim disciplinama i da ne pričam, ono kao 57kg težine i 320kg polu-čučanj...
Sačuvana

Lokk1
Gost
« Odgovor #6 poslato: Maj 26, 2008, 11:57:47 pre podne »

nema shta da razmishljash ... ne znam koliko rizikuju sa steroidima klubovi a i igrachi ako ne moraju .. poshto recimo on vredi 80 milki teshko da ce da rizikuje svoje zdravlje bez potrebe ... efedrin ti je kao dobar dan svuda a spulemente MORASH da uzimash u pro klubovima nekim ... mislim oni imaju svoje klubske lekare koji ti diktiraju u gram shta cesh da jedesh , pijesh , kad cesh da spavash itd ... znachi toga i ima cak i u poluprof. klubovima ..a manU ,inter,barca chelsea necu da pricham :D
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #5 poslato: Maj 26, 2008, 08:55:12 pre podne »

Tragicno je i ubija me u pojam to sto su bilderi u takvoj situaciji da svi pljuju po njima zbog steroida i svega.A svi znamo sta je i kako je po tom pitanju sa mnogim drugim sportistima (biciklisti,atleticari....ma bre svi) samo sto njima to nije toliko ocigledno.
   Ma hemija ti je mocna navika,i tesko u profesionalnom sportu u danasnje vreme bez nje
Sačuvana
Be Happy!!!
marko023
Član
**
Van mreže Van mreže

mafija radi mafija nespava

« Odgovor #4 poslato: Maj 25, 2008, 08:13:15 posle podne »

da mi c. ronaldo da jednu nedeljnu platu kupio bi pan sport u zrenjaninu i opremio ga za narednih 10 godina :D :D
Sačuvana
Nema dobrog treninga bez dobre muzike :)
jojevta
Gost
« Odgovor #3 poslato: Maj 25, 2008, 08:11:23 posle podne »

ma jok oni jedu kacamak i belolucanu papriku  :D   :D

pa to su najveci trosaci svega i svacega
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Maj 25, 2008, 08:07:51 posle podne »

Cim imas taj prefiks PROFESIONALNO imas i aas....milim imas razne vrste dopinga,ne samo sterose...GH,insulin koje nemogu da otkriju na kontroli,ma gomilu stvari...biznis je to
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
marko023
Član
**
Van mreže Van mreže

mafija radi mafija nespava

« Odgovor #1 poslato: Maj 25, 2008, 08:04:36 posle podne »

sta mislite,el profesionalni fudbaleri i svi ostali sportisti npr c. ronaldo i slicni uzimaju suplemente ili cak i aas??   8)
Sačuvana
Nema dobrog treninga bez dobre muzike :)
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.114 sekundi sa 18 upita.