TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 07:55:31 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pretreniravanje ???  (Pročitano 5219 puta)
mikiveliki
Gost
« Odgovor #3 poslato: Maj 14, 2007, 12:34:02 posle podne »

Zanima me da li se moze popraviti neka misicna partija ,u smislu da smanjimo obim misica ,tako sto cemo ga pretenirati.Konkretno mislim na gluteuse i na grudi...
Tvoje i pitanje deluje pomalo konfuzno i nerazumljivo no odgovoricu na nacin kako sam te ja to razumeo...

Gluteusi su regija kojom ominira masno tkiva i jedini nacin da se smanji obim ove regije je da se izgubi znacajan deo masnoca. U amaterskom baveljenju BB ovo se desava vrlo retko kako je za to potrebno smanjiti ukupni indeks masnoa na telu na impozatnih 5-6%!
Cak i u profi BB mali broj takmicara je toliko "odran" da su mu gluteusi defnisani!?

Sto se tice misica grudi prica je slicna mada mnogo jednostavnija kako je kolicina masnih celija na ovoj regiji mnogo manja.

U zakljucku jedino resenje da se misic vizuelno "smanji" je zapravo da se najveci moguci deo masnog tkiva u njegovom susedstvu redukuje.

« Poslednja izmena: Maj 14, 2007, 12:35:33 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Maj 14, 2007, 12:28:40 posle podne »

Druze nemoj se ljutiti na mene ako mozes, ali ima da se smejem ceo dan. Sve u svemu tvoje pitanje je apsolutno legitimno i ovde smo da se pomazemo  medjusobno .

N  E       M  O   Z   E    ! ! ! ! ! !        ! ! !
Sačuvana
bodybuilding forever
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 14, 2007, 10:43:10 pre podne »

Zanima me da li se moze popraviti neka misicna partija ,u smislu da smanjimo obim misica ,tako sto cemo ga pretenirati.Konkretno mislim na gluteuse i na grudi...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 12 upita.