TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 12:32:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pozdrav... jel moze par saveta  (Pročitano 9908 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #33 poslato: Jun 20, 2007, 04:08:15 posle podne »

Kreatin se uzima dva meseca max,pa onda pauza.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #32 poslato: Jun 20, 2007, 03:23:53 posle podne »

Ma verovatno bih ja imao love da 3-4 meseci koristim whey i kreatin zajedno.
Jedino moram da znam kako se otprilike kreatin koristi(tj kolko na dan itd) , pa bih onda znao kolko dugo bi se mogao snabdevati kreatinom+ wheyom.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #31 poslato: Jun 20, 2007, 02:37:27 posle podne »

Brate whey je protein,on ti je osnova,ako nemas para da ispostujes par meseci whey zajedno sa kreatinom onda batali kreatin.Whey ti je osnova suplement,onda posle njega radije gledaj da uzmes vitamine i omega 3 masne kiseline.
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #30 poslato: Jun 20, 2007, 09:22:50 pre podne »

Aha, e pa da te pitam par pitanja u vezi creatina.
Znaci on mi navlaci vodu , a jel to znaci da te malo uveca ili sta? I zanima me kolko puta se on uzima,i da li moram da ga koristim stalno dok koristim whey, ili mogu sta ja znam da pauziram jedan mesec sa kreatinom, nisam upucen dobro u sve ovo pa te zato pitam.

PS: jel valja taj dymatize? jel to ovaj?

http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=DY409

I da te pitam , da li je bolje da sa obzirom na svoje god (17 god) koristim kreatin+whey ili glutamin+whey ?
« Poslednja izmena: Jun 20, 2007, 01:28:07 posle podne od strane Dule Indijanac » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Jun 19, 2007, 11:59:35 posle podne »

Pa malo je to da uzimas samo pola proteina iz hrane....whey nek cini trecinu proteina koji uneses max.
Mozes kreatin,ali uzmi dobar tipa dymatize,twinlab,prolab jer prvi put sa kreatinom je najbolji,najvise bujas.

i ta 2 grama prot. je miniminimum,za povecanje misicne mase gledaj i 3grama ako uspes.Sto ti je brzi metabolizam,to vise jedi.
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #28 poslato: Jun 19, 2007, 11:53:34 posle podne »

E poz , evo mene opet

Evo ima vec mesec i kusur dana od kad idem u teretanu, drzim se ovog programa sto si mi ti hans dao (ovog prvog). Ishranu sam potpuno sredio , spavam 10 sati ...

E tek sad sam cvrsto odlucio da uzmem whey elite protein,... znaci reko si da proteina unosim dnevno 2g po kg  , znaci to je oko 200 g dnevno, i iz toga sve zajedno 100g iz wheya(50g posle treninga i isto tolko ujutru kad ustanem)? a ovo ostalo iz mesa,jaja itd?

E pa sad sam razmisljao sta bih jos mogao uzeti pa bih zeleo malo da me posavetujete,...

Znaci Whey ELITE uzimam sigurno, sta bih jos mogao ?

Razmisljao sam ozbiljno o ovom  Creatinu,saznao sam dosta stvari o njemu pa me zanima da mi neko kaze dal bi ja mogo poceti sa tim, Imam skoro 17 god, visok sam 197 cm i sada tezim 95 kg.
Ali uopste recite mi sta bih mogo koristiti sa wheyom(al da nije skupo previse)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Maj 27, 2007, 04:37:48 posle podne »

Bogami dosta si ti veliki, a svi pocetnici prave greske koje ce se vremenom otkloniti ! ;)
Sačuvana
I don't give a fuck
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #26 poslato: Maj 24, 2007, 09:40:37 posle podne »

Ja sad radim jedan malo advanced program,german volume training,probaj da nadjes u temi treninzi pod dizajn treninga.Ali apsolutno ti je nepotreban sada.

A inace obicna trening nedelja mi izgleda ovako:Dva dana radim,dan odmora,dva dana radim,dan odmora i tako...
to ispada nekih 4-5 treninga prosecno nedeljno,ali ja treniram skoro 4 godine,zderem kao manijak.Samo polako kreni sa ovim osnovnim,ubrzo ces sam sebi moci da iskreiras dobar trening.
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 24, 2007, 09:33:03 posle podne »

aha thx

aj ako ti nije prob da kazes neki svoj nedeljni program cisto da uporedim ...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #24 poslato: Maj 24, 2007, 02:29:12 posle podne »

Ja brate ruke....pogledaj samo oko sebe na ulici ovih dana,vidis likove koji imaju dva meseca teretane i vidis da samo rade biceps...Sire se kao da imaju ledja dorijana jejtsa a smesni su strasno.Pogledaj samo koliko mocno izgleda neko sa razvijenim ledjima i grudima naspram nekog sa rukama....

Evo ti neka osnovna pravila,cesce radjenje nekog misica ne znaci rast,nego bas suprotno.

Evo ti dva moguca programa za pocetak

1.dan grudi tridza
2.dan ledja biceps
3.dan odmor
4.dan butine,listovi,stomak
5.dan ramena
6,7 odmor

ILi mozes ovaj intenzivniji

1.dan grudi ledja
2.odmor
3.butine listovi
4.odmor
5.biceps,triceps srednje i zadnje rame
6,7 odmor

Samo pogledaj po forumu,ljudi ovde rade predano godinama pa nisu zadovoljni rukama,ne ocekuj lepo odradjene ruke za 5-6 meseci.

Zapamti samo da misic ne raste u teretani nego dok spavas i dok se odmaras.

Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #23 poslato: Maj 24, 2007, 01:56:35 posle podne »

aj samo mi reci kako bi trebao da mi izgleda nedeljni program , pa cu ja krenuti po tome od ponedeljka...

jel mogu bar 4 puta nedeljno O_o ?

aj samo please vidi da mi otprilike napravis neki program po tvom misljenju

PS: glavni cilj mi je da sto pre uradim lepo ruke(tj, da dobijem masu lepo)... (znam da je nemoguce bash brzo,ali sto pre to bolje)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #22 poslato: Maj 24, 2007, 01:35:41 posle podne »

Iju nemoj te vidi neko da spajas noge i ramena, brzo prepravi post!  ;D Salim se, s obzirom da su noge najveca misicna partija nema logike spajati je sa bilo cim vec odvojis poseban dan za noge. Mada ako ti je dobra ishrana i suplementacija napredovaces sa bilo kojim splitovima.

Moze on da radi ses puta nedeljno kao neki profi bilderi,al pod uslovom da dnevno pojede 5 kila kojecega i jednu kofu steroida za oporavak....
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #21 poslato: Maj 24, 2007, 01:34:00 posle podne »

Ajoj ajoj....brate,kao pocetnik najgore moguce ti je da radis dvaput nedeljno tako velike misicne grupe,ledja i grudi nikako tako cesto ali nikako!
Ramena isto treba jedan dan odmora izmedju grudi i ramena,noge radi same,i ne radi toliko ruke i njih ces pretrenirati
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Maj 24, 2007, 09:02:52 pre podne »

Iju nemoj te vidi neko da spajas noge i ramena, brzo prepravi post!  ;D Salim se, s obzirom da su noge najveca misicna partija nema logike spajati je sa bilo cim vec odvojis poseban dan za noge. Mada ako ti je dobra ishrana i suplementacija napredovaces sa bilo kojim splitovima.
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #19 poslato: Maj 24, 2007, 07:20:48 pre podne »

pazi, nisam ja bash potpuni novajlija

kako da ti objasnim,ishao sam ranije u teretanu,odem tako 1 mesec pa me nema 5 meseci, pa idem opet u teretanu 2 meseca pa me nema 5 meseci xD al to je nista ,sad sam krenuo ozbiljno bez stajanja,ranije nisam pazio na ishranu a sad pazim.
1. dan : Grudi + Triceps
2. dan : Ledja + Biceps
3. dan : Pauza
4. dan : Noge + Ramena
5. dan : Grudi + Triceps
6. dan : Pauza
7. dan : Ledja + Biceps
.
.
.
.

i sve tako... jel greshim negde ? ja sam cuo da je ok ici 2 dana pa pauza... i reci mi jel ok ovo ste kombinacije sto radim ili nesto treba da menjam mozda ? O_o
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.078 sekundi sa 18 upita.