TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 12:27:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pozdrav... jel moze par saveta  (Pročitano 9907 puta)
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #3 poslato: Maj 23, 2007, 03:01:55 posle podne »

Sto se redosleda uzimanja svega imas na forumu gro postova na temu,procvesljaj malo.
Elite bi bio trenutno najbolji i slobodno uzmi.Dextrozu isto mozes,a uz ovo kao osnovu bi trebao i glutamin i neke multivitamine(jeftini su dosta).Lako ces doci do te kilaze, buduci da tek kreces,a u pocetku se najvise raste

heh nismo se bas razumeli :D

ja sam reko da ne bih bas voleo da dodjem do te kilaze "105-110 kg"...  mislim nije mi jos ni 17 godina,nekako mi to mnogo kila :D
znaci posto sam ja malo jaci u nogama,samo da skinem te masne naslage sa nogu(a istovremeno i malo gore oko pojasa) i izgubicu bar jos nekih 5-7 kg sto ce znaciti da cu imati jedno 92-94 kg... i ne bih voleo da se od tih suplemenata previse ugojim i odem na 105-110 kg
znaci moj jedini cilj zasto sam odlucio da uzmem suplemente je da bi mi pomogli u nabijanju misicne mase naravno...(istovremenom pravilnom iskrenom i redovnim radim u teretani sa povremenim pauzama)

sta mislis ?
« Poslednja izmena: Maj 23, 2007, 03:04:12 posle podne od strane Dule Indijanac » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Maj 23, 2007, 02:57:10 posle podne »

Sto se redosleda uzimanja svega imas na forumu gro postova na temu,procvesljaj malo.
Elite bi bio trenutno najbolji i slobodno uzmi.Dextrozu isto mozes,a uz ovo kao osnovu bi trebao i glutamin i neke multivitamine(jeftini su dosta).Lako ces doci do te kilaze, buduci da tek kreces,a u pocetku se najvise raste
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #1 poslato: Maj 23, 2007, 02:12:09 posle podne »

Pozdrav svima!

Kao prvo zelim da vam pohvalim forum,moram reci da je sjajan i da ima mnogo mnogo korisnih informacija koje su me podstakle da redovno i pravilno radim u teretani...

Ja sam nov na forumu i eto nisam znao gde da pocnem ovu pricu pa mi ne zamerite ako sam promasio mesto...

Imam skoro 17 godina ,visok sam 197 cm ,tezak 99 kg

Pocetnik sam sto se tice vezbanja... kreno sam u teretanu tek pre jedno 2 nedelje.

e sad ovako,razmisljao sam da pocnem da koristim whey,pa ako je moguce da vi kao strucna lica mi kazete da li je to ok, gledajuci da sam kreno pre 2 nedelje sa vezbanjem i na osnovu moje kilaze(ne bih voleo zaista da imam 105-110 kila... na ishranu veoma dobro pazim,jedem 6-7 puta na dan,svapskog sira,tunjevine,konjske kobasice,zitarice itd itd... izbacio sam hleb.
I ako se slazete da pocnem koristiti whey ,koji bi trebao da uzmem,razmisljao sam o ovom Elite whey-u,sta mislite ?... i da li bi trebao kupiti tzv dekstrozu ?

i molim vas ako vam nije tesko da mi kazete otprilike kolko bi trebo cega uzimati dnevno od ta dva ..

« Poslednja izmena: Maj 23, 2007, 02:14:19 posle podne od strane Dule Indijanac » Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.209 sekundi sa 18 upita.