TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:27:22 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Problem sa grudima  (Pročitano 7870 puta)
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 30, 2007, 07:38:52 pre podne »

posto sam slab poznavalac imena vezbi kako ti ide ovo letenje na kosoj i ravnom klupi sa uvrtanjem ruku? Legnes na klupu na lednja uzmesh bucice i siroko rasiris ruke i dizesh i spustash u stranu?
Pokret rukama kada lezis je isti kao da imas sipku u rukama(savijas ruke u laktu prilikom spustanja) ali kada teg odlazi u gornji pocetni polozaj pocinjes da okreces sake tako da u zavtsnoj fazi(kraj pokreta) mali prst obe ruke bude blize od palca obe ruke(naravno bucice su u sakama). Nadam se da sam bar malo pojasnio.
Sačuvana
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Zabava - Online
« Odgovor #6 poslato: Maj 29, 2007, 01:24:53 posle podne »

posto sam slab poznavalac imena vezbi kako ti ide ovo letenje na kosoj i ravnom klupi sa uvrtanjem ruku? Legnes na klupu na lednja uzmesh bucice i siroko rasiris ruke i dizesh i spustash u stranu?
Sačuvana
Squat till u puke!
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 29, 2007, 08:46:49 pre podne »

Evo i ja polako postajem aktivan na ovom forumu, koji je verujem jedan od boljih shto se tice bb i treniranja u teretani uopste...

E sad shto se tice teme... u teretanu sam krenuo pre 6 meseci, visok sam 187-71 a kad sam poceo bilo je oko 65 kg... Na svim misicnim grupama sam dobio poneshto ali mi grudi malo zaostaju, Naime dobio sam ja kako da objasnim, mase na spoljnoj strani grudi ali unutrasnji deo nikako da nabijem barem da se jasno izdefinishe... jel se taj unutrasnji deo dobija polako nabijajuci spoljasnji??? i da, grudi mi nekako idu koso (taj spoljasnji deo) a ne u "kvadrat" kako bih reko... koje vezbe biste mi preporucivali za ta dva problema...

zaboravio sam da kazem da sam radio samo ravni i kosi bench a tek pre mesec dana poceo sam sa propadanjem...
Oblik grudi u mnogome zavisi od tehnike i kvaliteta izvodjenja vezbi(treba nastojati da se vezbe izvode sto pravilnije i koncentrisanije kako bi se pektoralisi stimulisali sto intenzivnije i radili u celosti)  ali i od genetike. Za unutrasnji deo su vezbe benca uskog hvata ili vezbe letenja na kosoj ili ravnoj klupi sa uvrtanjem ruku. Propadanje je takodje odlicna vezaba za ravoj grudi ali i celoga torza.
Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 28, 2007, 06:59:40 posle podne »

i meni idu ukoso. Jbg. A jos mi sise ne rastu nesto a grudni kos se siri.
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 28, 2007, 09:02:17 pre podne »

Pa to sto ti grudi idu "koso" je najverovatnije stvar genetike tj oblik tvoj grudnih misica ja mislim..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Maj 27, 2007, 10:48:29 posle podne »

Nisu problemi...Da se izdefinises trebaju ti veliki misici,i crta koju zelis ce se pojaviti kad budes izgradio velike pektoralise.Gornji deo ti zaostaje kao i kod vecine,uzmi radi kosi benc vise.

Najbolje ti je da stavis slike pa da ti ljudi daju tacan sud.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Zabava - Online
« Odgovor #1 poslato: Maj 27, 2007, 10:45:42 posle podne »

Evo i ja polako postajem aktivan na ovom forumu, koji je verujem jedan od boljih shto se tice bb i treniranja u teretani uopste...

E sad shto se tice teme... u teretanu sam krenuo pre 6 meseci, visok sam 187-71 a kad sam poceo bilo je oko 65 kg... Na svim misicnim grupama sam dobio poneshto ali mi grudi malo zaostaju, Naime dobio sam ja kako da objasnim, mase na spoljnoj strani grudi ali unutrasnji deo nikako da nabijem barem da se jasno izdefinishe... jel se taj unutrasnji deo dobija polako nabijajuci spoljasnji??? i da, grudi mi nekako idu koso (taj spoljasnji deo) a ne u "kvadrat" kako bih reko... koje vezbe biste mi preporucivali za ta dva problema...

zaboravio sam da kazem da sam radio samo ravni i kosi bench a tek pre mesec dana poceo sam sa propadanjem...
Sačuvana
Squat till u puke!
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 18 upita.