TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395139 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 25, 2024, 09:59:42 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pirinac  (Pročitano 24689 puta)
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 793


Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #39 poslato: Decembar 13, 2009, 09:46:45 posle podne »

meni je integralni ok....jedini koji imaju u maxiju...100 dinara pola kg...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1211


Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #38 poslato: Decembar 13, 2009, 08:37:43 posle podne »

Veruj mi da su mi takve stvari toliko nebitne, da me ama bas ne interesuje kakav ukus im taj skuplji pirinac, a posebno jer sada ne radim, pa gledam da ustedim na svakom polju... Ja gledam da se ima dovoljno proteina, komplexnih UH i dobrih masti, a za ukus ne marim mnogo, cak i kada sam bio u povoljnijoj finansijskoj situaciji, nisam mnogo mario za ukus...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #37 poslato: Decembar 13, 2009, 08:24:02 posle podne »

Ma stoji to sve. Ali ovi sto sam naveo su stvarno vise od fenomenalonog. Obraduj sebe za NG pa probaj  :D

Ja volim i onaj sto kao da ima one pokvarena zrnca, crna... Braon su sva, ali ima recimo sestinu tih crnih... Ekstra mi je


Takodje, naseckati belo meso na kockice i ubaciti u pirinac, i jos dodati recimo jaje ili dva i izmesati je prava srpsko-kineska poslastica, hehe
Sačuvana
COOLic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1211


Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #36 poslato: Decembar 13, 2009, 08:19:23 posle podne »

Ja jedem neki integralni ne beli, kupujem u Metrou za smesne pare i ne mislim da ga menjam  ;D
90 dindzi za kilo, pa gde ces bolje, a ukus mi je skroz o.k. kako sam navikao da jedem "bezukusnu" hranu, nisam picajzla i ne biram mnogo  :) Gledam da dobijem sto vise, za sto manje para  :)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #35 poslato: Decembar 13, 2009, 08:16:23 posle podne »

Probaj kao sto rekoh gallo ili scotti, pa vidim oces se vratiti na taj  :D

Mene taj najobicniji beli tera ga jedem do sutra, suvise je junky neznam zasto, bukvalno "samo jos malo, samo jos malo", i na kraju ti dodje da stavis kasiku dzema i natovaris se zajedno sa pirincem, hehe... sada dali je to samo meni neznam...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1211


Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #34 poslato: Decembar 13, 2009, 08:13:42 posle podne »

Koristim iskljucivo najjeftiniji  ;D
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #33 poslato: Decembar 13, 2009, 08:13:04 posle podne »

nikad nisam obraćala pažnju koji pirinač kupujem, svi su mi isti :)

...jednom sam probala slučajno neki integralni, mislim da je pisalo ABC na njemu ili tako nešto, e taj je imao užasan ukus i od tad obraćam pažnju
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12782


Never give up!

« Odgovor #32 poslato: Decembar 09, 2009, 11:29:33 posle podne »

Volim sve vrste ali preferiram kocanski to jest okrugla zrna.
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #31 poslato: Decembar 09, 2009, 08:54:51 posle podne »

 8) 8) 8)

ja se drzim klasicnog dugog zrna  :)
a najlepse mi se kuvaju idein k pirinac i favola  :)
a probao sam i onaj c parboiled....zanimljiv i fin ukus,ali mi se
losije kuva od obicnog,iako bi trebalo da se lakse skuva   ???
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #30 poslato: Decembar 08, 2009, 08:55:26 pre podne »

Svaka cast sto mozes da jedes iz mikrotalasne  ;D

Gallo pirinac je fenomenalan, i crni i beli, kao i Scotti
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #29 poslato: Decembar 08, 2009, 04:46:53 pre podne »

 8) 8) 8)

ja nedeljno smazem kilogram pirinca  :)
sa nekim mesom ili tunjevinom najbolji obrok posle treninga  :)
ja ga kuvam u mikrotalasnoj,tako da mi kuvanje uopste nepada tesko  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #28 poslato: Decembar 07, 2009, 09:46:38 posle podne »

ja sam se "navukla" na basmati pirinač.. ekstra ukus, a manji GI od običnog!
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #27 poslato: Decembar 07, 2009, 08:21:34 posle podne »

O upotrebi kao glavni sastojak u "glavnim" jelima nema potrebe napominjati koliko je ekstra super, ali meni je i sutlijas jedan od najlepsih dezerta...

Rizoto se stvarno uz 15 stvari moze kombinovati, samo, uz meso bilo koje, pecurke, neki sos, zatim morski plodovi, gambori... i onda uz malo mleka, tek tek meda ili dzema i cimeta dezert  ;D
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3439


Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #26 poslato: Decembar 07, 2009, 03:22:43 posle podne »

                                                            Naučnici uzgojili pirinač koji se ne kuva




    Indijski naučnici su uspeli da uzgaje posebnu vrstu pirinča koji se ne kuva, nego se sprema samo potapanjem u vodu.
Istraživači iz Instituta za istraživanje pirinča u Orisi, koji su uzgajili taj hibrid, bili su inspirisani tzv. mekim pirinčem koji raste samo na severoistoku indijske provincije Asam, zato što se ostavi potopljen u vodi preko noći i jede bez kuvanja, objavio je Bi Bi Si.

Testiranje novog hibrida je već dalo pozitivne rezultate, što znači da će moći da se uzgaja u različitim klimatskim uslovima širom Indije.

"Ovo je prvi put da se meki pirinač uzgaja izvan severoistoka Asama. On se sada testira tako što se uzgaja u Orisi gde je vrlo velika vlažnost vazduha, a temperature su veće nego u Asamu", izjavio je direktor instituta dr T.P. Adija.

Cilj je da se uzgaji žitarica koju će stanovnici Indije moći da pripremaju samo potapanjem u vodu.

U zemlji u kojoj je rasprostranjena neuhranjenost taj hibrid bi mogao da postane glavno oružje u borbi protiv gladi, javio je BBC.

Iako je Indija ostvarila veliki privredni napredak od liberalizacije ekonomije početkom devedesetih godina 20. veka, trećina neuhranjene dece u svetu živi u toj zemlji.

izvor mondo
autor tanjug
« Poslednja izmena: Decembar 07, 2009, 03:27:00 posle podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana
   
jovo18
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1145

« Odgovor #25 poslato: Septembar 03, 2007, 09:05:32 pre podne »

Steta za recept.
Mare hvala na improvizaciji!:)
« Poslednja izmena: Decembar 07, 2009, 03:26:35 posle podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.247 sekundi sa 17 upita.