TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 03:59:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 40 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Rusko čudo - najnovije slike  (Pročitano 129747 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #109 poslato: Oktobar 01, 2009, 04:04:11 posle podne »

Whatever ,za to me zabole u glavnom ovaj lik fenomenalno izgleda...bash gruesome  :D
A za ovo drugo ti sam provlacis to,sta da ti radim kad ne vidis da se zaebavamo  :)
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #108 poslato: Oktobar 01, 2009, 03:59:08 posle podne »

Ja sam rekao da se MENI ne svidja izgled Mr.O takmicara, a i vecini ljudi koje poznajem takodje, tako da je to sto sam rekao moje misljenje... Ti imas svoje misljenje koje se razlikuje od mog i to je to... A i rekao sam da nema potrebe provlaciti vise onaj "duel" jer je po meni to bila i vise nego bezvezna stvar, a to sta ja mislim sta je bio ishod te gluposti je moje misljenje i misljenje svih ljudi koji imaju oci, a kojima Steler nije ortak  ;)
« Poslednja izmena: Oktobar 01, 2009, 04:01:41 posle podne od strane COOLic » Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Nitro
Gost
« Odgovor #107 poslato: Oktobar 01, 2009, 03:48:50 posle podne »

E pa da stefi vidis to si mozda upravu to sam zaboravio :D

@File  ZOnglira hahahahha ..KRALJU HAHHAHAA

@Coolic  TO da si ga smazao je tvoje licno misljenje.Po meni je taj ceo duel glupost ,a po vecini drugih sa foruma rekao bih da je bas suprotno od toga sto ti mislis bez uvrede

Ontopic Ja nikad ne bi voleo da izgledam kao neko sa mr O...ili kao ovaj lik..Coolic.Ali to sto ti kazes da je mr o odvratno za gledanje iz ociju obicnih ljudi nije tacno...Evo recimo Meni oni svi Extra izgledaju i bas su extra za gledanje zbog tog sto i jesu monstrumi...tako da to je opet kazem ti licna stvar..

File kako mislis visina ga j!#$? kolko je visok?mislis da je nizak il sta?:S
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #106 poslato: Oktobar 01, 2009, 02:37:23 posle podne »

Lasersko uklanjanje oziljaka? :)
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Oktobar 01, 2009, 01:44:16 posle podne »

Ponovicu opet posto me ocigledno nisi razumeo... MENI se licno vise svidja kada je bio laksi jer je tada i licio na coveka, sada izgleda ko "zivotinja", i meni se vise svidjaju te lakse kategorije u BB-u, zato sam tako i prokomentarisao... Mr.O takmicari su mi odvratni za gledanje jer mi se takav izgled ne svidja ni malo, a ove lakse kategorije su mi skroz o.k.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #104 poslato: Oktobar 01, 2009, 01:24:24 posle podne »

Jesi  sugran?da se ne druzis mozda sa nekim koje to radio/ili plasticnim hirurzima? :) Drugar je to radio ali mu je to izaslo ne od aas vec je vukao od puberteta..kad se priblizis vidi se oziljak kao bela zarasla strija :)...barem je tako bilo kod tog doc-a...a ove slike sto vidis ...pa naravno da se ne vidi kad se odaljis..ali na manju blizinu se vidi i tekako

@ Spartak hahhah ...da pazi ,mozda pocne da trazi njegove slike pre nego sto je krnuo na hemiju za jedan duel  :D

svaki pro je to operisao po 2-3 puta  tako da definitivno nema bas tragova,21 vek,sad ni od zaebanijih operacija ne ostanu oziljci
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #103 poslato: Oktobar 01, 2009, 01:21:35 posle podne »

Moztete se vi sprdati koliko hocete, i za duel i sve, gledano ocima bildera, on je sada mnogo bolji nego ranije, gledajuci ga ocima "normalnih ljudi" (ovim nisam mislio da uvredim bilo koga) covek je 15X bolje izgledao sa 18 godina nego sada, jednostavno je prijatniji za videti od monstrumske mase koju je nabacio... Kandidat za Mr.O, da, a meni su oni tek odvratni za gledati... I to je MOJE MISLJENJE, a vi se ne morate sloziti sa time, ja postujem vase misljenje... A to sto sam u onom "duelu" razmazao Stelera ko Panta pitu, ne morate provlaciti kroz svaku temu, jednostavno nema potrebe za time i nije interesantno...  ;)

pa decko je bilder i ti ga ocenjuj kao bildera.

sad bih ja mogao da kazem bas je jadan,KUVAR! jbt ne ocenjujemo ni personality ni lepotu lica,ni sa koliko lopti moze da zonglira vec po onome cime s ebavi,tj bodibildingom,u cemu mu nece mu biti ravnog za koju god.

po meni ga samo visina jebe
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Oktobar 01, 2009, 12:52:08 posle podne »

Moztete se vi sprdati koliko hocete, i za duel i sve, gledano ocima bildera, on je sada mnogo bolji nego ranije, gledajuci ga ocima "normalnih ljudi" (ovim nisam mislio da uvredim bilo koga) covek je 15X bolje izgledao sa 18 godina nego sada, jednostavno je prijatniji za videti od monstrumske mase koju je nabacio... Kandidat za Mr.O, da, a meni su oni tek odvratni za gledati... I to je MOJE MISLJENJE, a vi se ne morate sloziti sa time, ja postujem vase misljenje... A to sto sam u onom "duelu" razmazao Stelera ko Panta pitu, ne morate provlaciti kroz svaku temu, jednostavno nema potrebe za time i nije interesantno...  ;)
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Oktobar 01, 2009, 12:18:07 posle podne »

@nitro
da siguran sam..imam drugara koji je pre 2 meseca operisao ginekomastiju..isto nije od aas nego iz pubertet je vuce...bi bila je moze se reci malo veca...i skoro da se ne vidi

Kod mene se ništa ne vidi
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #100 poslato: Oktobar 01, 2009, 10:35:07 pre podne »

@nitro
da siguran sam..imam drugara koji je pre 2 meseca operisao ginekomastiju..isto nije od aas nego iz pubertet je vuce...bi bila je moze se reci malo veca...i skoro da se ne vidi
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Nitro
Gost
« Odgovor #99 poslato: Oktobar 01, 2009, 10:32:20 pre podne »

Jesi  sugran?da se ne druzis mozda sa nekim koje to radio/ili plasticnim hirurzima? :) Drugar je to radio ali mu je to izaslo ne od aas vec je vukao od puberteta..kad se priblizis vidi se oziljak kao bela zarasla strija :)...barem je tako bilo kod tog doc-a...a ove slike sto vidis ...pa naravno da se ne vidi kad se odaljis..ali na manju blizinu se vidi i tekako

@ Spartak hahhah ...da pazi ,mozda pocne da trazi njegove slike pre nego sto je krnuo na hemiju za jedan duel  :D
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #98 poslato: Oktobar 01, 2009, 10:12:15 pre podne »

Jos je u americkim gacjama hhh o svasta...uzeli ga pod svoje vidi se..
Ne bih rekao da je operisao gino,nego se izdefinisao i jos nabacio tu mase tako da se to zateglo,nije on mnogo ni imao..a rez od operacije za to se vidi samo tako,tako da ne verujem

rez od operacije ginekomastije se ni ne vidi
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #97 poslato: Oktobar 01, 2009, 09:37:25 pre podne »

Ma ovo je extra covece :o :o :o Nema mu zamerke nikakve samo respect...osim za ove gace,prodana dusa :P ,ali ajde sad :)
Sačuvana
Be Happy!!!
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Oktobar 01, 2009, 09:36:09 pre podne »

PO MENI je steta sto se ovaj momak nacisto upropastio sa izgledom... Gledam mu one prve postavljene slike i momak  je izgledao jednostavno SAVRSENO, sada mi je bas gadan i nikakav...

izazovi ga na challenge round :) mislim da imas bolja ledja a ramena sigurno :)

;D
Sačuvana
I don't give a fuck
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Oktobar 01, 2009, 09:35:06 pre podne »

PO MENI je steta sto se ovaj momak nacisto upropastio sa izgledom... Gledam mu one prve postavljene slike i momak  je izgledao jednostavno SAVRSENO, sada mi je bas gadan i nikakav...

Gadan i nikakav
Sačuvana
I don't give a fuck
Stranice: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 40 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.097 sekundi sa 19 upita.