TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397970 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:31:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening na letovanju  (Pročitano 8320 puta)
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 17, 2008, 02:59:12 posle podne »

Ja kad sam otisao u Egipat na more ta me je cinjenica plasila (da necu naci teretanu)
Medjutim na moju srecu, nasao sam jednu pomocu jednog mestana sa kojim sam se sprijateljio.I to ona prava zatvorska teretana, malter otpada,cigle se vide ali je bas bas hard core varijanta.Ma vise sam u njoj provodio vremena nego na moru :)
Bio sam jedini stranac unutra :)
hehee... da znam otprilike na kakav ambijent mislis... i oni kamionski tegovi :) hehehe... show... mada te teretane su dobre za vezbanje...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #9 poslato: Jul 17, 2008, 11:27:31 pre podne »

Ja kad sam otisao u Egipat na more ta me je cinjenica plasila (da necu naci teretanu)
Medjutim na moju srecu, nasao sam jednu pomocu jednog mestana sa kojim sam se sprijateljio.I to ona prava zatvorska teretana, malter otpada,cigle se vide ali je bas bas hard core varijanta.Ma vise sam u njoj provodio vremena nego na moru :)
Bio sam jedini stranac unutra :)
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 17, 2008, 10:20:55 pre podne »

Dobar si na benchu  ;)
Nego nije to problem, ne mozes puno ispasti iz forme, za 2 dana si opet tu gdje si bio
hvala tebra ... pa sve zavisi... meni bi trebalo oko nedelju i po dana da se vratim u staru formu... mada ono jednom se zivi... teretana nece nigde da pobegne... cimacu se oko toga ako nekada bude bilo potrebno :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #7 poslato: Jul 17, 2008, 10:19:49 pre podne »

Ja na svakom odmoru treniram po koji dan. Dakle, nikada 100 posto odmor osim ako se letovanje ne uklopi sa redovnom pauzom od nedelju dana koju pravim na 3-4 meseca.

Cak sto vise, volim da obilazim teretane i onda se desava da treniram u drugoj teretani svakog dana. Naravno, treninzi nikada ne budu punog intenziteta vec bas ono rekreativno.
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 17, 2008, 10:18:15 pre podne »

Dobar si na benchu  ;)
Nego nije to problem, ne mozes puno ispasti iz forme, za 2 dana si opet tu gdje si bio
Teretana gdje idem nece raditi citav avgust zbog renoviranja, pa zamisli  :D
Sačuvana
I don't give a fuck
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 17, 2008, 10:16:34 pre podne »

Pa odmor treba da bude odmor...
Tih 7-10 dana moze da prodje bez treninga, i trebalo bi, dobro dodje tijelu
slazem se sa tim... ali ja nebih nikada prestao da radim.... radio bih onoliko koliko je dovoljno da ostanem u maloj losijoj formi...primera radi... ja radim na bendzu sa 100kg 7-8 ponavljanja... zbog tih 10 dana bih dizao nekih 90 mozda cak i manje...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #4 poslato: Jul 17, 2008, 10:14:06 pre podne »

Pre par dana sam se vratila sa prelepog letovanja iz Rijeke tj Hrvatske.Sve je bilo OK ali teretana fali,a dok se ja uklopim i da tamo jurim teretane,ma nema od toga nista.Ali...

Rano jutro 5:30h.Nalazim se u jednom lepom mestascu zvano Klada,iz kojeg vam pogled uvek ide na Goli otok.A sestra i ja i jedan dekica,ribar kod kog sam i bila,krecemo da vadimo mreze koje smo prethodne veceri bacili.Sve to je pre svega jedno lepo i za mene novo iskustvo.Znaci pored prelepog svitanja na moru imala  sam i prelepi trening za ledja.Treba izvuci pola kilometra mreze iz vode i pri tom ima i ulova koji je dodatno opterecenje.Vrlo brzo sam pocela da kontam kako to ide i odradila kompletna ledja uz malu pomoc tog ribara.
A ulov na moju srecu sam oslic,koji je onako svez zaista prelep.
I u sustini sam se trudila iz odmora da izvucem i maximalni trening kroz plivanje,vezbe u vodi i eto ribarenje koje sam sutradan  na svojim ledjima znacajno osetila u vidu upale.

Zanima me koliko se svi vi trudite na odmorima da ne zapostavite svoje misice? 

Hej, pa ti si bila tamo gde ja idem za dve nedelje. :) To je moje omiljeno mesto za letovanje i grad koji puno volim.

Ja u Rijeci treniram u Blue Gymu. Jako, jako dobra teretana.

Moramo malo ti i ja na pp o utiscima, shopingu i sl. ;)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 17, 2008, 10:13:03 pre podne »

Pa odmor treba da bude odmor...
Tih 7-10 dana moze da prodje bez treninga, i trebalo bi, dobro dodje tijelu
Sačuvana
I don't give a fuck
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 17, 2008, 10:08:45 pre podne »

Pre par dana sam se vratila sa prelepog letovanja iz Rijeke tj Hrvatske.Sve je bilo OK ali teretana fali,a dok se ja uklopim i da tamo jurim teretane,ma nema od toga nista.Ali...

Rano jutro 5:30h.Nalazim se u jednom lepom mestascu zvano Klada,iz kojeg vam pogled uvek ide na Goli otok.A sestra i ja i jedan dekica,ribar kod kog sam i bila,krecemo da vadimo mreze koje smo prethodne veceri bacili.Sve to je pre svega jedno lepo i za mene novo iskustvo.Znaci pored prelepog svitanja na moru imala  sam i prelepi trening za ledja.Treba izvuci pola kilometra mreze iz vode i pri tom ima i ulova koji je dodatno opterecenje.Vrlo brzo sam pocela da kontam kako to ide i odradila kompletna ledja uz malu pomoc tog ribara.
I u sustini sam se trudila iz odmora da izvucem i maximalni trening kroz plivanje,vezbe u vodi i eto ribarenje koje sam sutradan  na svojim ledjima znacajno osetila u vidu upale.

Svaka cast... Lepo si se snasla za ovaj trening... Verujem da istoj formi kao i pre odmora :) U mom slucaju ,ove godine ne idem nigde na odmor... Ali kada bih isao,ubacio bi plivanje,sklekove i malo trcanja :)
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #1 poslato: Jul 17, 2008, 09:43:36 pre podne »

Sačuvana
Be Happy!!!
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.119 sekundi sa 17 upita.