TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 08:28:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tanja  (Pročitano 65575 puta)
mikiveliki
Gost
« Odgovor #390 poslato: Septembar 18, 2007, 03:39:06 posle podne »

A sto ti Miki veliki ne izlazis na takmicenja?

Zato sto prirpema za takmicenje podrazumeva mnogo vise vremena, posvecenosti i paznje koju trenutno nemam ne znaci da mozda necu imati u buduce...
Sačuvana
Zarnocki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #389 poslato: Septembar 18, 2007, 03:10:45 posle podne »

A sto ti Miki veliki ne izlazis na takmicenja?
Sačuvana
Samo vezbajmo nije bitno s cim.
Zarnocki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #388 poslato: Septembar 18, 2007, 03:08:21 posle podne »

Pa dobro sta je tu je.Trebalo bi tanju nagovoriti da izadje na binu.Muski bih svi bili uz nju.Vikali bi Tanja,Tanja.
Sačuvana
Samo vezbajmo nije bitno s cim.
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #387 poslato: Septembar 18, 2007, 08:02:28 pre podne »

Tako je Miki Bice mi zadovoljstvo  :)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #386 poslato: Septembar 17, 2007, 09:07:11 posle podne »

Primedba na mestu! Ipak ovolika polemike oko datuma takmicenja nije bez veze pre svega iz razloga sto je to vazno i za Tanju koja je kako se secam obecala da ce svojim prisustvom uvelicati oba takmicenja a verujem i vecini tada prisutnih forumasa priredi i  to zadovoljstvo u smislu licno upoznavanja!?
Sačuvana
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

European,Balkan,National champion - classic BB

« Odgovor #385 poslato: Septembar 16, 2007, 10:15:29 posle podne »

Tacno, ja se izvinjavam, ovo nije ta tema pa Miki moze da je prebaci u drugu pa da eventualno nastavimo.
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #384 poslato: Septembar 16, 2007, 10:09:36 posle podne »

8)
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #383 poslato: Septembar 16, 2007, 09:29:37 posle podne »

ma ne ljuti se ona  ;D
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
Proday
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Bicu i ja veliki!!!

« Odgovor #382 poslato: Septembar 16, 2007, 07:46:08 posle podne »

INace Tanjina tema je bas fino mesto za ovaj dijalog o datumu takmicenja  ;)
Sačuvana
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #381 poslato: Septembar 16, 2007, 07:12:22 posle podne »

Pa evo,  juce sam bio u Boru na takmicenju "Memorijal N. Pauljicica" i saznao da je konacni termin Drzavnog 13.10.2007god.

Kao prvo, Radosavjevic, Stojic, Ilic i Jovanovic Zoran koji su iz UO poludeli su kad su culi da se menja termin takmicenja jer sada treba ponovo stampati pozivna pisma i slati kubovima iako je to vec nedavno uradjeno sa sa sada vec starim datumom.

I odmah da vam kazem da tu nema ni najmanje kvarnih namera IFBB-a u odnosu na NABBA-u ali da ima propusta od strane pojedinaca kome je poverena organizacija to je sigurno.

Kao prvo, ovolika buka se ne bi digla da NABBA nije svoje takmicenje odlozila za jedan dan i time ucinila lep gest prema takmicarima koji su hteli da nastpaju na oba. Pa NABBA je dva manja takmicenja na leto otkazala pa je ok.

Kao drugo, po meni je greska sto je organizacija poverena coveku koji nikada nije imao veze sa BB, Dejanu Tomasevicu iz NS.
Razloge zasto nam je SPENS otkazao 6-ti oktobar niko za sada ne zna ali se nagadja da su dosli neki ljudi i trazili taj isti termin za druge aktivnosti i platili odmah salu.Za razliku od njih Sipke nisu platile salu ni za proslo takmicenje a sada nam je termin samo rezervisan, pa predpostavljam da nas SPENS malo opominje zbog toga.

Bilo kako bilo, tako je sada. Prebacivati krivicu na IFBB sada je najlakse ali to samo moze da odvede u jos vece podele medju takmicarima a ocigledno je da nije postojala namera za tim.

Ono sto znam je to da ce 70% takmicara kojisu planirali nastup u NS doci i BG na takmicenje. Nadam se da ce tako biti i u obrnutom smeru.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #380 poslato: Septembar 16, 2007, 12:55:43 posle podne »

Licno nemam problem u komunikaciji sa ljudima iz "protivnickog" UO no ocito da bi na tom planu trebalo poradi te da se ovi odnosi u narednom periodu u svakom smislu izdingnu na jedan zvanicni nivo redovnih komunikacija kako se ne bi vise u buduce  desavale ovakve, kad moram tako da kazem, gluposti zbog kojih najvecim delom takmicari najvise gube!!!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #379 poslato: Septembar 16, 2007, 11:57:38 pre podne »

A NABBA je bas zbog njih odlozila za 7-oktobar i time izgubila Sava centar,upravo da bi takmicarima izasla u susret.I sada odlozeno za 13 oktobar???  SRAMOTA!!!!
« Poslednja izmena: Septembar 16, 2007, 05:45:41 posle podne od strane FANATIC » Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #378 poslato: Septembar 16, 2007, 11:44:29 pre podne »

I ja sam isto cula.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #377 poslato: Septembar 16, 2007, 11:27:15 pre podne »

Posto je veliki sastanak u NS,da vas obavestim da je takmicenje odlozeno za 13-ti oktobar.

Zna li se razlog takvoj odluci, cemu sad odlaganje...?!
Sačuvana
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #376 poslato: Septembar 16, 2007, 11:15:03 pre podne »

Posto je veliki sastanak u NS,da vas obavestim da je takmicenje odlozeno za 13-ti oktobar.
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 18 upita.