| 
			| 

| Kalonji | 
								|  | « Odgovor #193 poslato: Januar 17, 2015, 12:23:43 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Kalonji | 
								|  | « Odgovor #192 poslato: Januar 17, 2015, 11:32:54 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #191 poslato: Januar 15, 2015, 08:20:35 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #190 poslato: Januar 14, 2015, 12:58:25 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #189 poslato: Januar 05, 2015, 04:39:54 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #186 poslato: Novembar 05, 2014, 07:23:57 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Kalonji | 
								|  | « Odgovor #184 poslato: April 06, 2014, 08:33:05 posle podne » |  | 

Moralo bi tu puno više stvari da se promeni. Stomaci su rezultat potražnje za sve većimi extremnijim izgledom koje ljudsko telo ne može da isprati. Sponzori, publika, sudije jednim delom
 su rezultat ovoga. Novi sistem vrednovanja, ocenjivanja itd je potreban da se uvede da bi
 stvari vratile na pravi kolosek.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Kalonji | 
								|  | « Odgovor #183 poslato: April 06, 2014, 07:11:34 posle podne » |  | 

Dok se ne promeni sistem vrednovanja, gledaćemo ovo što gledamo.Verujem da su i oni dosta svesni situacije al pritisak je takav da nemaju izbora.

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| o13_BJN | 
								|  | « Odgovor #181 poslato: April 06, 2014, 03:59:30 posle podne » |  | 

Iz godine u godinu ce svima stomaci biti sve veci... Ne znam u kom delu filma se vidi Pakulski kako nosi dete na plazi, a ispod grudi trudnicki stomak sa plocama   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BeastMode | 
								|  | « Odgovor #180 poslato: April 06, 2014, 01:40:50 posle podne » |  | 

Nije loš... Kako sam se ukočio kad sam video Brancha kako pada s konja. Ja reko pregazi ga konj hahahah  
 Nego.. Kai koliko izduven stomak ima :O

Pogledaj ponovo scene kada su na bini i izvode ledjne poze , a kamera ih snima od napred i primetices da ni Phil nije nista bolji ... to je bilo 2012 , a tek sad .... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 You are only strong as your weakest link! |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #179 poslato: April 06, 2014, 12:40:35 posle podne » |  | 

Pumping je, po meni, i dalje najbolji bb film ikada.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |