|  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #87 poslato: Oktobar 02, 2008, 09:24:29 pre podne » |  | 

Onda to dokazuje ovo sto sam rekao a to je da ti rapid uploadovani delovi su samo delici celokupnog 3dvd set kompleta i sto je najgore oni su iscepkani iz FITSHOW-a.Meni treba full dvd.jel ima neko? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sharky90 
								Zainteresovan član      Van mreže 

!!! The blood is rushing in to your muscles !!!

| 
								|  | « Odgovor #86 poslato: Oktobar 02, 2008, 12:31:00 pre podne » |  | 

pa i ti da si procitao tekst u tom linku onda bi ti bilo jasno zasto sam ja postavio taj link |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #85 poslato: Oktobar 01, 2008, 08:52:04 posle podne » |  | 

Brate da sam hteo da narucim za pare preko neta uradio bi to odavno-.- netreba niko da mi daje takve linkove..procitaj sta sam napisao pa ce ti biti jasno |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sharky90 

| 
								|  | « Odgovor #84 poslato: Oktobar 01, 2008, 01:23:30 posle podne » |  | 

a?jesi li trazio sta ima na dvd-u ja sam ti dao u cemu je problem to ti je secrets of pros vol 1 ta 3 dvd-a o kojima ti pricas
 |  
						| 
								|  |  
								| « Poslednja izmena: Oktobar 01, 2008, 01:26:12 posle podne od strane Sharky90 » |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #83 poslato: Oktobar 01, 2008, 10:06:36 pre podne » |  | 

Ti si bash neki duhovit momak,a? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sharky90 

| 
								|  | « Odgovor #82 poslato: Septembar 30, 2008, 10:05:14 posle podne » |  | 

Ok da rezimiramo Da mi objasni neko...pazite ovako...ovo na netu sto se vrti od sarceva je segmentirano i tu dobijesw trening ruku,nogu,ledja,grudi(cd 1 pise) pojedinacno i cd koji se zove suplementi (disk3) gde sarcev govori pred onom tablom 45min i objasnjava...e sada meni nije jasno jel i orginal to sve ili ima jos ,posto kolko sam ja skontao to je samo deo a govori on jos o treningu i ishrani??...
 odgovor pls

izvolte http://mesomorphosis.com/store/videos/milos-sarcev-01.html |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #81 poslato: Septembar 30, 2008, 10:01:46 posle podne » |  | 

Ok da rezimiramo Da mi objasni neko...pazite ovako...ovo na netu sto se vrti od sarceva je segmentirano i tu dobijesw trening ruku,nogu,ledja,grudi(cd 1 pise) pojedinacno i cd koji se zove suplementi (disk3) gde sarcev govori pred onom tablom 45min i objasnjava...e sada meni nije jasno jel i orginal to sve ili ima jos ,posto kolko sam ja skontao to je samo deo a govori on jos o treningu i ishrani??...
 odgovor pls
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sharky90 

| 
								|  | « Odgovor #80 poslato: Septembar 30, 2008, 09:59:01 posle podne » |  | 

hahahaha pa kako to nisi izvalio do sada   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefy | 
								|  | « Odgovor #79 poslato: Septembar 30, 2008, 09:44:44 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 My imaginary friend thinks you have serious problems... |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #78 poslato: Septembar 30, 2008, 09:41:52 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #77 poslato: Septembar 30, 2008, 09:40:30 posle podne » |  | 

Ok da rezimiramo Da mi objasni neko...pazite ovako...ovo na netu sto se vrti od sarceva je segmentirano i tu dobijesw trening ruku,nogu,ledja,grudi(cd 1 pise) pojedinacno i cd koji se zove suplementi (disk3) gde sarcev govori pred onom tablom 45min i objasnjava...e sada meni nije jasno jel i orginal to sve ili ima jos ,posto kolko sam ja skontao to je samo deo a govori on jos o treningu i ishrani??... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sharky90 

| 
								|  | « Odgovor #76 poslato: Septembar 30, 2008, 09:09:36 posle podne » |  | 

Pa poglej onaj link u pm ali uglavnom ti se radi na file>pa na create new torrent i onda uzimas one trackerse imas ih na onom linku i stikliras odma da seeduje i kliknes create a new torrent i odes na prvi sajt kod mene je u trackersu to piratebay odes na search i ukucas ime fajla da proveris da li je tu i onda nama das link   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #75 poslato: Septembar 30, 2008, 08:59:51 posle podne » |  | 

aha,Mikrotorent,dada taj Arnolds |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 BRING IT ON BAYBE   |  |  | 
	| 
			| 

| Sharky90 

| 
								|  | « Odgovor #74 poslato: Septembar 30, 2008, 08:53:51 posle podne » |  | 

pa kako ti se zove torrent program preko koga skidas torrent fajlove? imas npr Bit torrent Utorrent taj imam ja itd.
 i koje god Arnold Class 2008?
 |  
						| 
								|  |  
								| « Poslednja izmena: Septembar 30, 2008, 08:56:19 posle podne od strane Sharky90 » |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |