TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398840 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 03, 2024, 06:43:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: integralni hleb(dvopek)---valja li ovo?  (Pročitano 20146 puta)
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #69 poslato: Januar 21, 2010, 08:38:40 posle podne »

Mozda i "laganijih" da se nadje, mozda je cak i bolja varijanta (mada je veci rizik da nije 100% integralni) jer onih teskih zna covek da unese dosta jer su jednostavno teski i bogati i jedno parce je kao npr 2,3 lagana :)

Treba jednostavno uzeti kvalitetniji hleb, to se na prvi pogled odmah vidi ko je imalo iskusniji i jesti ga i uzivati ujutru, malo za rucak i uvece se suzdrzati od vecih kolicna i resen posao  :)
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #68 poslato: Januar 21, 2010, 04:47:45 posle podne »

Monika onaj carski sto si ti spominjala je tezak 1,5kg a izgleda dosta manji od obicnog belog hleba koji tezi u proseku 600g po vekni. I extra je.. posle 5-6 dana malo tvrd, al jestiv. ;)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #67 poslato: Januar 21, 2010, 10:25:28 pre podne »

Kupio sam u maksi neke dvopeke neznam kako se zvase,uglavnom 450 g 85 dinara,ali su odvratni osecaju se na budj.Pa se razmisljam da ne eksperimentisem vise nego jednostavno da kupujem crni iili polucrni hleba i da smanjim unos istog i eto ga najbolje resenje za mene.A oni prepeceni mali dvopeci su dobri ali previse hrskavi ipak hleba je hleba  ;)

ako naĂ°eš pravi integralni hleb koji je po prirodi mnogo veće gustine i čvršći je, ne moraš da brineš jer će ti trajati i po nedelju dana...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #66 poslato: Januar 15, 2010, 08:34:44 posle podne »

Ima u kesi upakovnih vec iseckanih, ali nisam siguran da li su 100 % integralni... Ali super su jer su lagani i bas ukusni, ja ih tostiram kada ih uzmem...

Inace Mulino Bianco integralni dvopek je nesto najbolje, ja za rucak i veceru samo to (ponekad za rucak obicni int.) jedem. Znaci to sto se pojede par parcica se i ne racuna...
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 349


« Odgovor #65 poslato: Januar 15, 2010, 08:28:01 posle podne »

Kupio sam u maksi neke dvopeke neznam kako se zvase,uglavnom 450 g 85 dinara,ali su odvratni osecaju se na budj.Pa se razmisljam da ne eksperimentisem vise nego jednostavno da kupujem crni iili polucrni hleba i da smanjim unos istog i eto ga najbolje resenje za mene.A oni prepeceni mali dvopeci su dobri ali previse hrskavi ipak hleba je hleba  ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #64 poslato: Januar 15, 2010, 07:27:36 posle podne »

česta užina su mi oni mali sendviči posni iz zdrave hrane sa sojom i integralnom kiflom....  ima ih raznih, sigurna sam da ste probali...

ali kao što kažeš Daniela, bilo bi super da se otvori nova tema?
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #63 poslato: Januar 15, 2010, 10:52:31 pre podne »

Kada covek istrazi i nije tako losa situacija :) Mogu se naci razne fore, hehe. Ja u svakom podrucji (spens (trening), fax, put bazen - kuca i obrnuto) imam mesta gde uvek mogu naci soldinu zamenu za uzinu ili dorucak :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #62 poslato: Januar 14, 2010, 08:50:45 posle podne »

e super.. ustvari u NS ima malo mesta gde ima nešto normalno da se pojede... možda ne bi bilo loše otvoriti temu o tome...
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #61 poslato: Januar 13, 2010, 09:53:31 posle podne »


Takodje, u fornetiju na spesnu imaju neke dve vrste kiflica i pogacica, malo povece (u odnosu na obicne fornete) koje su feno fenomenalne, nije pravi forneti nego iz iste pekare potice pa prodaju. Nece da vam stave u forneti kesu jer nije forneti, rekla mi zena sto radi :D 100 % int. sa raznim semenkama. I isto bas lako zasite

da,da ima ona integralna bobeta ili bobetka.. tako se nekako zove, to je jedina normalna stvar koja ima da se kupi na spensu... doduse odnedavno su i u Zeki pekare ubacili Ela jogurt... tako da i kad ste na spensu zateceni imate nesto da prezalogajite.. ;)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #60 poslato: Januar 13, 2010, 07:49:47 posle podne »

Mislim da sam probao i jeste odlican je. Ne mogu da ga se setim potpuno jer mi vikendom mama kupi tako sta joj padne pod ruku... Ali u mercatorovoj pekari ima super super hlebova. Jesu skupi, ali za nekog ko npr kao ti (sto i treba) :) jede par parcadi dnevno, nije skupo uopste...

Ja obozavam da tostiram sve hlebove...

Takodje, u fornetiju na spesnu imaju neke dve vrste kiflica i pogacica, malo povece (u odnosu na obicne fornete) koje su feno fenomenalne, nije pravi forneti nego iz iste pekare potice pa prodaju. Nece da vam stave u forneti kesu jer nije forneti, rekla mi zena sto radi :D 100 % int. sa raznim semenkama. I isto bas lako zasite
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #59 poslato: Januar 13, 2010, 04:38:28 posle podne »

kad smo kod integralnih hlebova...

Moj favorit je od nedavno tzv. "carski hleb"  iz Merkatora... probajte obvezno!

pravi integralni, jedno-dva parčeta može da vas zasiti, ima i neke semenke od gore...

meni jedan traje i više od nedelju dana, i baš je gorak, integralan 100%
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #58 poslato: Decembar 23, 2009, 09:54:40 posle podne »

ja obožavam heljdinu testeninu (malo) pavlake, puuuno sira i onda spanać! (ima još spanaća na pijaci.. ugrabite ga dok se još nije smrzao)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #57 poslato: Decembar 21, 2009, 11:33:24 posle podne »

testenina od heljde je jako ukusna... i zaista integralna...  probajte je pre treninga!!!
samo neki posni sir odgore ili tomato sos i to je to :)
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #56 poslato: Decembar 21, 2009, 09:49:10 posle podne »

da, da... proizvodi od heljdinog brasna koje sam jeo su ok... al mislim na sama zrna heljde kad se skuvaju (kao pirinac na primer)... verovatno postoji neki ok nacin da se spremi sa necim..al ovako sama i kuvana je nikakva.. bar meni.. :D
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #55 poslato: Decembar 21, 2009, 08:36:02 posle podne »

mislim da se momak žali na helju ne na testeninu od heljde...
inače ko želi može da proba heljdino testo sa makom i mlekom - fantazija!
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.142 sekundi sa 17 upita.