TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394576 Teme od strane 25004 Članovi Poslednji član: Sandra1986

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 28, 2024, 04:50:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: integralni hleb(dvopek)---valja li ovo?  (Pročitano 18827 puta)
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #54 poslato: Decembar 21, 2009, 07:01:13 posle podne »

Ja koje god sam heljdino do sad jeo se treba kuvati pola minuta, mozda si prekuvavao?

Jer je obicno tanko (heljdine kore za pitu, zlatiborski rezanac). To manje u minut u kljucalu vodu i to je to!
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #53 poslato: Decembar 21, 2009, 05:51:07 posle podne »

Ja sam skoro u pekari na slaviji jeo neko testo od heljde sa sitnim sirom....extra je....

ja sam probao testeninu od heljdinog brasna i ok je... a heljda kad se kuva je...pi.. nikad vise.. :D
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #52 poslato: Decembar 21, 2009, 05:49:11 posle podne »

sad sam dobila inspiraciju :)    ja obožavam ovakve recepte da isprobavam kad imam vremena :)

u čemu je razlika izmeĂ°u obične palačinke i ove?

pa ova je od integralnog brasna... :)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 793


Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #51 poslato: Decembar 20, 2009, 10:21:23 posle podne »

Ja sam skoro u pekari na slaviji jeo neko testo od heljde sa sitnim sirom....extra je....
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #50 poslato: Decembar 20, 2009, 09:00:03 posle podne »

sad sam dobila inspiraciju :)    ja obožavam ovakve recepte da isprobavam kad imam vremena :)

u čemu je razlika izmeĂ°u obične palačinke i ove?
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #49 poslato: Decembar 16, 2009, 12:07:08 pre podne »

 8) 8) 8)


keva mi je pre neki dan pravila integralne palacinke sa borovnicama.. mmmmm :)



lepo izgleda,ali palacinka je palacinka  :)
nema mesta za to u mojoj ishrani  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #48 poslato: Decembar 15, 2009, 06:11:22 posle podne »

čisto zdravlje ;)
ili je bar zdravo fino
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #47 poslato: Decembar 15, 2009, 11:27:52 pre podne »

keva mi je pre neki dan pravila integralne palacinke sa borovnicama.. mmmmm :)

Sačuvana
Qui audet adipiscitur
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #46 poslato: Decembar 11, 2009, 04:43:37 posle podne »

Al brate mili što meni ti Fornetti nedostaju, nekada sam za doručak opušteno jeo po 400 gr. onih šunka-sir, a sad ima već preko 2 godine kako nisam nijedan pojeo... :(
Moraću jednom da se častim, definitivno...

pre nego što probaš da ti čestitam na otpornosti na svakako veliko iskušenje ;)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #45 poslato: Decembar 09, 2009, 08:46:39 posle podne »

 8) 8) 8)

ja taj forneti nikada nisam i nemam nameru da stavim u usta  :)
ko zna sta stavljaju unutra,a i sto kaze danije-masno  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 284

« Odgovor #44 poslato: Decembar 09, 2009, 08:35:24 posle podne »

Al brate mili što meni ti Fornetti nedostaju, nekada sam za doručak opušteno jeo po 400 gr. onih šunka-sir, a sad ima već preko 2 godine kako nisam nijedan pojeo... :(
Moraću jednom da se častim, definitivno...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #43 poslato: Decembar 09, 2009, 07:29:44 posle podne »

slažem se da je najbolja ali ostaju fleke od masti na papiru ;)
no da ne dužim - jedem i ja ovu poslasticu.. samo sam htela da kažem da forneti imaju više masti od npr hleba...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #42 poslato: Decembar 09, 2009, 07:25:21 posle podne »

Hm, mislim da nije, imam ja detektor za masti samo tako  ;D
To se lako moze videti kada vam daju u papirnoj kesi, ako ne ostanu fleke O.K. je.
Mislim ne kazem da nema masti, ali nista vise nego slicne kvalitetne stvari. Ima nesto vise od obicnog integralnog hleba sigurno jer je mala, ali mislim da je podnosljivo. A i kada se poredi sa ostalim fornetima, best buy :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #41 poslato: Decembar 09, 2009, 07:21:10 posle podne »

ukusna jeste ali fat full ;)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #40 poslato: Decembar 09, 2009, 09:35:28 pre podne »

Cak i forneti ima onu integralnu kao pogacicu ili sta je vec, sa bundevinim semenima. Ja bi rekao da se full integralna, i jako je ukusna. Jedna ta kosta 20 din mislim...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 17 upita.