TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 12:48:27 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: RATNIK MIRA  (Pročitano 6940 puta)
mikiveliki
Gost
« Odgovor #18 poslato: Avgust 04, 2007, 07:35:05 posle podne »

Sada si spreman da svoj trening prebacis na novi teren. Teren na kome ces odgovore pronaci u sebi. Ostani tako sve dok ne pronadjes nesto vazno i vredno sto bi mogao da podelis sa drugima.

Da ti pomognem...

"NE POSTOJE OBICNI TRENUCI."

Dobro  dosao nazad.
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jul 11, 2007, 11:53:05 pre podne »

jedva cekam deo KRV,SUZE I ZNOJ...

trapavko jedan ("bubica") :)

To je balkan moj...
Sačuvana
I don't give a fuck
TashaBG
Gost
« Odgovor #16 poslato: Jul 09, 2007, 09:30:13 posle podne »

jedva cekam deo KRV,SUZE I ZNOJ...

trapavko jedan ("bubica") :)
« Poslednja izmena: Jul 10, 2007, 11:50:05 pre podne od strane TashaBG » Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #15 poslato: Jul 09, 2007, 09:02:46 posle podne »

..when you lose small mind you free your life..  :)

SOAD .. madafaka :D :D ladno .. sad cu opet da ih slusham :P

a btw .. koliko ja kontam .. mislim da je neko sve ovo rekao mnogo jednostavnije ...

,,keep u`r eyes on the goal " .. nema potrebe za zen tripovima .. ja sam te stvari sebi objasnio josh u ranom detinjstvu .. . :) a verujem i vecina ljudi na ovom forumu inache ne bi radili ovo shto sad rade
 ...
« Poslednja izmena: Jul 09, 2007, 09:05:16 posle podne od strane Lokk1 » Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #14 poslato: Jul 09, 2007, 08:58:21 posle podne »

...stvari se pocinju desasavti bas kako sam predvideo. I ti to pocinjes osecati. Koliko dugo mislis ostati tako cist i besprekoran?
Ne zaboravi taj trenutak vec je proslost. Nemas vremena da primas priznanja i likujes nad neuspehom drugih. Tebi treba zivot u sadasnjosti.

...stvari se pocinju desavtai a ti pocinjes "citati misli drugim ljudima". Ne to nije magija, sada ih samo pazljivije slusas jer si fokusiran na ovaj trenutak. Cinin ti se da si izgubio razum. Ne mari, ponekad prvo moras izgubiti razum, da bi dosao sebi.

zasto je samo ovaj deo texta prebacen kad je ceo kvalitetan i mudar?

Kao Daleki istok...

Idemo deo po deo za ove koji su na forumu da lakse "povataju" niti...

Moras biti jak ako zelis da ovo uradis. Mesta na koja te vodim i stvari koja cu ti pokazati traze malo vise hrabrosti. Upitaj sebe da li si spreman za to!?

Doziveces bezbroj kriza i razocarenja ali to je tek pocetak. Trazices mnoga pitanja a odgovora nece biti. Kada postanes ratnik moras nauciti da meditiras na svakom nivou i onda kada ti se cini  da nista nema smisla. Oslobodi se takvih misli kao sto je tvoj ponons, odstupi od zavisti...od misli da sve znas a u stvari ne znas nista.

Sve sto imas je ovaj trenutak. Ne dozvoli da te kontrolisu emocije. Kad ostvaris svoje zelje postajes srecan.

- Da li je to bas uvek tako!?

Iskustvo me uci da nije...

Ne znas sta sada da radiis?!
Prvo saznanje ratnika - Neznanje!?

Ne znas sta ti se desva...osecas se ponizavajuce.
Emocije su prirodne kao kad nadolazi kisa.
Sta raditi ako ne mozes ono  za sta si predodredjen rodjenjem?

Ja kazem da svaka stvar ima svoju korist. A na tebi je da je pronadjes.

Kreni...
Sačuvana
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #13 poslato: Jul 08, 2007, 10:09:45 posle podne »

Uuuuuuuu! :o
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jul 08, 2007, 06:59:16 posle podne »

ja sam spreman, nas'o sam svoj slem  8) 8) 8)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
TashaBG
Gost
« Odgovor #11 poslato: Jul 08, 2007, 06:11:48 posle podne »

...stvari se pocinju desasavti bas kako sam predvideo. I ti to pocinjes osecati. Koliko dugo mislis ostati tako cist i besprekoran?
Ne zaboravi taj trenutak vec je proslost. Nemas vremena da primas priznanja i likujes nad neuspehom drugih. Tebi treba zivot u sadasnjosti.

...stvari se pocinju desavtai a ti pocinjes "citati misli drugim ljudima". Ne to nije magija, sada ih samo pazljivije slusas jer si fokusiran na ovaj trenutak. Cinin ti se da si izgubio razum. Ne mari, ponekad prvo moras izgubiti razum, da bi dosao sebi.

zasto je samo ovaj deo texta prebacen kad je ceo kvalitetan i mudar?

Kao Daleki istok...
« Poslednja izmena: Jul 08, 2007, 06:18:26 posle podne od strane TashaBG » Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #10 poslato: Jul 08, 2007, 10:13:31 pre podne »

..when you lose small mind you free your life..  :)
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
mikiveliki
Gost
« Odgovor #9 poslato: Jul 08, 2007, 09:54:20 pre podne »

Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 08, 2007, 08:59:39 pre podne »

Wow ,chovece ,sad sam u totalnom tripu  ;D.Spreman ko zapeta puska !

Takodje  :o
Sačuvana
I don't give a fuck
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 01, 2007, 02:08:57 posle podne »

Ovo je neka  mind&muscle varijanta ,ali na mnogo visem nivou  ;D
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #6 poslato: Jun 30, 2007, 03:11:30 posle podne »

...ljudi nisu isto sto i misle. Misle da jesu i to im donosi mnostvo tuge. Krenimo od glave. Mozak je kao refleksni organ-reaguje na sve. Puni ti glavu milionima nepovezanih misli tokom dana, a nijedna od tih misli ne govori toliko o tebi, vise od bore na nosu.

Sta ako bi rekao da se tvoj trening pa i tvoj zivot svodi na to?
Razviti mudrost tako da naucis primetiti koja noga je pravi oslonac, na pravom mestu u pravo vreme, a da ne padnes kao nebrojeno puta do sada?

-Izbaci djubre.
-Djubre je u tvojoj glavi.

To je prvi deo tvog treninga: nauciti da izbacis sve sto ti nije potrebno da stoji u njoj.

Za pocetak ispraznimo je!
Obrati paznju na sadasnjost. Potpuno posvecena iskustvu koje imas iz sekunda u sekund ili mozda jos krace, mozda kao dok padas.
Imas li tada vremena da razmisljas o glupostima koje ti svakodnevno pune glavu? Verovatno da NE!

Ne mislim da je to lako. Meni je trebalo citav zivot do sada da to sve uvezbam. Jos uvek nisam zavrsio a ti tek pocinjes. Za razliku od tebe ja ne treninram samo na treningu, ja treninram svuda oko sebe i treninram sve...

Mislis li da se nista oko tebe trenutno ne dogdja?

Predlazem da udjes u svoj um. Obrati paznju. Zastani za trenutak i sagledaj svet oko sebe otkrices mnostvo detalja, sada ovde i u ovom trenutku jednistvenom jer vec je proslost. Uvek se nesto dogadja!

Izbaci djubre. Djubre je sve ono sto te odvaja, od jedine stvari koja je bitna - a to je ovaj trenutak. Ovde. Sada. Kad budes postao potpuno prisutan bices zadivljen sta sve mozes da uradis i koliko to dobro mozes uraditi.
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 30, 2007, 11:41:32 pre podne »

ja ne kontam
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 30, 2007, 10:56:38 pre podne »

Wow ,chovece ,sad sam u totalnom tripu  ;D.Spreman ko zapeta puska !
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 12 upita.